golqma razlika
a boiko shte da se nabuta tam 100% ako beshe premier sega
aide da ne se zablujdavame

Шитпост, от който нищо не се разбира. Не се разбира дали се дразниш на гратисчиите или си с анти-контрольорски нагласи и искаш безплатен градски транспорт. Какво общо има надеждността и качеството с това, че има много гратисчии и се случват подобни случки?нелегален написа:днеска в градския на път за работа
се качвам
тъкмо имало контрольорска "акция" и ще свалят злополучна възрастна жена (на към 50 и нещо) без билет
след хиляда молби, увещания и заплахи с полиция от страна на контрольорките
тя най-накрая слезе на спирката с тях...
...и точно като водачът тръгна да затваря врати и да потегля
тя ПОСЕГНА да се качи отново
само че не се качи напълно, а се ЗАКЛЕЩИ между вратите
и автобусът я повлачи едно 50 сантиметра в тази позиция преди да спре отново
---------
На връщане от работа пак сходна сценка, ама не е толкова интересна, така че няма да разправям.
---------
квото и да ми казвате, само не ми казвайте "ежедневие."
щото вече 16 години се натъквам на подобни неща в градския
и ЛЕКО, ама само ЛЕКИЧКО ми е писнало свръх много
всъщност ми е писнало отдавна
но проблемът е, че не съм крал пари и нямам връзки, чрез които да си уредя кола (не, че бих се възползвал и да имах "връзки"; пазя класа, все пак...)
а и вярвам в това, че трябва да има качествен и надежден обществен транспорт.
И да не се случват такива неща. Никъде.
деби.
Изводът е, че в някои страни е имало Сталин, а в други е имало Срал-ин и Крал-ин. И затова първите винаги ще са много по-велики.
И аз си мислех да напиша нещо подобноDer Meister написа:WTF беше това с колатаЗначи трябва да си крал пари или да имаш връзки, за да си "уредиш" кола
![]()
The Arrow написа:И аз си мислех да напиша нещо подобноDer Meister написа:WTF беше това с колатаЗначи трябва да си крал пари или да имаш връзки, за да си "уредиш" кола
![]()
![]()
Ама "уредил" ли си си я?Gipo написа:Аз не съм крал пари и нямам връзки, а имам кола
И после като някой го захапе, тактично мълчи.The Arrow написа:Волтажа винаги ме кефи как понякога пише интересни неща обаче от време на време се изцепва с мега зверска простотия като това за парите, връзките и колите
Значи, това си го казвам всеки път като ти чета постоветенелегален написа:хората са се побъркали, това имах предвид
1. Приемам забележката. 2. Майтапя се бе, не съм толкова тъп, нали веднага ще ме проследят по логовете.нелегален написа:^ ем, мисля че достатъчно добре е обяснено... :/
1) Решил си да си влезеш, не да влезнеш.The Arrow написа:Реших да си влезна в профила в новинарския сайт, в който работих преди около 2 години. Оказа се, че все още имам пълен достъп до панела за модерация на коментарите. Сега се чудя дали да им направя някаква беля.
2) Не мисля, че е добра идея. Освен че е неетично, ще е и черна точка в бакграунд чека ти при потенциални работодатели.
С 2 думи - изключително нагло от страна на възрастната жена да се качи обратно в рейса и донякъде сама си е виновна за случилото се. Твърде много гратисчии в София. Необходими са реформи по отношение на градския транспорт. Кур за Фандъкова и тъпото ѝ билетче по лев и 60.нелегален написа:Как бихте оценили сериозно тази ситуация, която описах?
Сериозен въпрос.