Gipo написа:Спомних си как две кретенчета в класа спореха сик или вис2 са по-яки, понеже бащите им работеха съответно за едната и другата. При поредния спор ги чу един 12токласник (ние да сме били 5ти клас) и им каза, че и двамата са много тъпи, а бащите им са още по-тъпи. Повече не ги чухме да спорят за това (явно не са били толкова тъпи)
[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
тежки нокаути
- Till.Lindemann
Аве мончета
При проблем с влизане в сайта, остана ли към кого да се обърна?
При проблем с влизане в сайта, остана ли към кого да се обърна?
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
- Till.Lindemann
Оправихме се, благодаря, Сам
И аз имам един познат, който си печели много добре от покер, но въпреки всичко не е оставил ученето(пък, ако беше толкова силен, е логично). Печели яко наистина, но загубили, дори малки суми, стават големи депресии. Нз колко е добре това.
И аз имам един познат, който си печели много добре от покер, но въпреки всичко не е оставил ученето(пък, ако беше толкова силен, е логично). Печели яко наистина, но загубили, дори малки суми, стават големи депресии. Нз колко е добре това.
Много голяма гадория. Днес из софия определено си смърдеше на мръсотия 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
После въздухът, който въртели климатиците, бил вреден и някакви хора се местели, за да не им живеят децата на климатик или каквото там беше казал Гипо. Олигофрени
Имам хронична астма, съответно съм се превърнал в биологически захранен мерител на качеството на въздуха - печките/камините на дърва/въглища са без еквивалент по гадория и тровят не само въздуха навън, а и този в помещението, където горят. С физически усилия не мога да си причиня нищо подобно като демидж на дишането на това да изкарам две нощи в стая, където бумти печка на дърва.
Сега съм в Редута и по една логика тук на относително високото трябваше да е малко по-чист въздухът, но има и доста къщи/домакинства, които се отопляват на дърва. В крайна сметка резултатът е, че разходка от нас до съседната улица и обратно е достатъчно, за да се вмириша от глава до пети на коминочистач. Отвратително е.
Имам хронична астма, съответно съм се превърнал в биологически захранен мерител на качеството на въздуха - печките/камините на дърва/въглища са без еквивалент по гадория и тровят не само въздуха навън, а и този в помещението, където горят. С физически усилия не мога да си причиня нищо подобно като демидж на дишането на това да изкарам две нощи в стая, където бумти печка на дърва.
Сега съм в Редута и по една логика тук на относително високото трябваше да е малко по-чист въздухът, но има и доста къщи/домакинства, които се отопляват на дърва. В крайна сметка резултатът е, че разходка от нас до съседната улица и обратно е достатъчно, за да се вмириша от глава до пети на коминочистач. Отвратително е.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- shub niggurat
- Обратна връзка:
В Редута е трагично положението. Не мога да си проветря стаята вечер, стената става черна за секунди. А през прозорците мога да гледам слънчево затъмнение без проблем.
джумерки
В центъра си е сравнително чист въздуха, което е учудващо, май в този район не се отопляват много на твърдо гориво. Като си ходя в Хасково зимните месеци не може да се диша от изпарения, деба.
тежки нокаути
Мочмета, някой да има познати или вие самите да имате опит като служители в беге пожарникарските служби. В моя град има обявен конкурс и ми се иска да се запиша, харесва ми идеята да гася пожари и да помагам на хората като цяло. Но Малко вътрешна информация би била от полза. Заслужава ли си да си пожарникар in 2k17
- Мастър Люх
- В момента играе: ❚█══█❚
predi nqkolko sedmici hodih do prekrasno selo
i vednaga usetih razlikata v sravnenie s geto milev
ama i moite drobove sa malko po chuvstvitelni kato morkovite
nosqt fedora i se borqt za pravata na malcinstvata
TAPAKO PROST...
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Един познат мисля, че за това иска да кандидатства също, ако искаш мога да го разпитам.Excess написа:Мочмета, някой да има познати или вие самите да имате опит като служители в беге пожарникарските служби. В моя град има обявен конкурс и ми се иска да се запиша, харесва ми идеята да гася пожари и да помагам на хората като цяло. Но Малко вътрешна информация би била от полза. Заслужава ли си да си пожарникар in 2k17
¯\_(ツ)_/ ¯
- Till.Lindemann
да братМастър Люх написа:predi nqkolko sedmici hodih do prekrasno selo
ходим от време на време на къщата, нищо общо, дори се наспивам по-бързо като че ли, май пак е от въздуха.
пожарникарството си е службица, една от малкото държавни работи, дето остана ок. ама си има риск, сешсе
И Аз бях разочарован от това с Герджиков
Иначе публиката бързо се беше дисциплинирала и не осиркваха съперниците на нашия след излагацията с поляка
Предполагам, че като са се видяли по новините, са се усетили
П.П: Браво на Григор, като изключим две неща, които не ми харесаха в играта, беше страхотен в този турнир![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
П.П: Браво на Григор, като изключим две неща, които не ми харесаха в играта, беше страхотен в този турнир
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Велик мач, наистина, велик Григор! Герджиков е мазен нагаждач.
тежки нокаути
- Мастър Люх
- В момента играе: ❚█══█❚
mi vseki politik bi se butnal do elitnite sportisti na stranata
za malko social cred
kakvo ochakvate ne moga da razbera![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
za malko social cred
kakvo ochakvate ne moga da razbera
TAPAKO PROST...
bai hui go nqmashe oba4eМастър Люх написа:mi vseki politik bi se butnal do elitnite sportisti na stranata
za malko social cred
kakvo ochakvate ne moga da razbera
тежки нокаути
Доста ми беше срамно и неприятно да видя политици да раздават награди на подобно събитие... 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Интересното е, че това е един пореден момент, в който форума е напълно обединен по политически въпрос
А аз още снощи се замислих, по принцип кой трябва да раздава наградите на такова събитие ?
тежки нокаути
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Ми всеки може да ги раздава, аре в краен случай, ако толкова държат да политизират, да бъде министъра на младежта и спорта или негов заместник.
Премиерът обаче... Зверски криндж, даже по нашите си стандарти, зададени от Бойко - дори него не го виждам да цъфне там по тоя начин.
Премиерът обаче... Зверски криндж, даже по нашите си стандарти, зададени от Бойко - дори него не го виждам да цъфне там по тоя начин.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Наградите на подобни събития се раздават от организаторите/отминали спортни величия/та дори от някакви пичоци, но никога нещата не се политизират. Направо ме беше срам и спрях да гледам награждаването.
бтв аз не можах да повярвам, че има такова нещо http://www.bnpparibas.com.sg/en/bnp-par ... n-academy/
бтв аз не можах да повярвам, че има такова нещо http://www.bnpparibas.com.sg/en/bnp-par ... n-academy/
Гипчо ( ◕ Y ◕ )