Това са ми основните хайлайти от последните няколко години 

1. Transport Fever 2 - можеш да правиш сложни supply chains, както и да развиваш градове чрез прокарване на градски транспорт, карго и пасажерски линии. Ендгейма обаче малко куца (като имаш яко кинти, малко се губи смисъла да продължаваш)
2. Transport INC - единствено междуградски пасажерски линии. Игричката е много семпла като дизайн, но има готини техники, които да ти задържат вниманието. Има обаче доста микро мениджмънт
3. Game Dev Tycoon - една от най-най-любимите ми игри, на която поне веднъж годишно отделям по седмица-две. Когато създаваш игра най-големия чалъндж е да нацелиш златната среда и в крайна сметка да направиш 10/10 игра :Д При създаването на игра има много компоненти, така че трябва да балансираш яко и има добро replayability
4. Parkitect - модернизирано копие на RCT, както говорихме по-горе. Добро е, но за пълния експириънс трябва да се занимаваш да украсяваш яко (в Симс стайл) и това на мен малко ми дотегна
5. Surviving Mars играл ли си? Повече е city building, отколкото tycoon, но аз с охота й бях отделил стотина часа, когато излезе. Има страхотно replayability, както и доста готини random events, които всъщност помагат за готина атмосфера
6. Airport CEO - игричка, която следях от ранна алфа, а наскоро излезе от early access и е фулл гейм. Тук също имам 200-300 часа. Много е комплексна - включва почти всичко, което можеш да се сетиш от менажирането на летище (и доста, за което не си предполагал) - планиране на полети, строене на терминали и различни типове обекти в тях, пътни възли за специални машини, сложни вериги за доставяне на куфари от самолета до пасажера; кетъринг, почистване, гориво, размразяване и др. на самолетите. Тук проблема е, че все още има леки бъгове, но девовете поне се потят яко и пускат редовни ъпдейти
7. Тука ще добавя и Production Line: Car Factory Simulation - правиш завод за коли. Мега добра идея, но изпълнението куца. Играта е playable, но дева я заеба по едно време и остана с бая бъгове. Но пък можеш да си правиш каквито коли искаш и с каквито екстри искаш и заедно с това отново горе-долу сложни supply chains (материали, компоненти за екстрите). Ма няма добро replayability (но пък струва 6 евро в стийм в момента)