VLM написа:Как къде е
Ашли?
Ако трябва да съм честен, към момента в екипажа имам повече нови персонажи (
Джавик,
Вега,
EDI дори в това число мога да сложа и
Ашли, понеже тя предната игра беше с едно камео и толкоз) отколкото стари (
Лиара и
Геръс), а определено по всичко изглежда, че ще се появят още една камара други.
А сиренето в някои реплики..
Priceless.
Към екипажа ти който си описал до момента ще се включи точно още един персонаж, който ще е от старите. Няма никаква "камара". Иначе 7 е добре, въпреки че е малко над половината от персонажите в 2-ката. Аз се бях уплашил че ше си седя с тия 4мата дришляци, обаче екрана за squad selection се РАЗШИРЯВАЛ за разлика от 2ката.
Тези които не са успели да спасят всички в предишната игра направо да се РАДВАТ.
Нещо ми идва АДСКИ тъпо да съм си спасил целия екипаж, и във всяка Priority мисия случайно да срещам някого. Все едно отиваш на гости на баба си. Малка галактика. Тъпа идея. Кур.
Определено мисля да пробвам играта после със сейв в който почти всички са измрели.
Специалист Трейнър бих й го турил само заради акцентчето. Оказа се лесбийка, романсъбъл е само от ФемШеп.
Доволен съм, че Вега не е педал. Запознавайки се с предисторията и чувайки че ще има малко мъжка любов, бях сигурен че ше го направят хомо шпага. За радост само тъпия пилот се оказа манаф. На няколко места в цитаделата се слушат разговори на случайни лесбо двойки. Хетеро двойка има само една. След масовата педерастия в DA:2, съм убеден че в BioWare си го подават след работно време.
So...
най-голямото подобрение в играта са loading screen-овете и това, че не се забиваш във всички врати в Нормандията. Само в половината.
От другата страна са още по-орязаните възможности за диалог. В случая даже няма диалог, просто сам избираш колко по-точно от това което има да ти каже npc-то да чуеш. После имаш добър и лош отговор. Велико.
Не знам какъв е ending-а още, но виждам вече няколко поста с възмущение. Ако пак има половин огромен хероинозависим терминатор на който трябва да му счупиш спринцовките, ще рейджна.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК