Dragon Age II
- aphrodite23
Re: Dragon Age II
Тъкмо и аз щях да питам дали Morrigan ще бъде в играта.
EDIT: Преди време бях прочела:
Dragon Age 2: Not done with Morrigan's story yet.
EDIT: Преди време бях прочела:
Dragon Age 2: Not done with Morrigan's story yet.
- aphrodite23
дано поне я има в някое DLC
Освен ако BioWare не искат Хоук да се запознае с нея, няма да я има.
Остават надеждите за третата част.
Така - според ревюта в чуждестранни списания първа, трета, пета и девета година ще бъдат най-важни за Къркуол, тъй като тогава има най-много политически движения и събития.
Освен това Eurogamer са успели да врътнат играта на Normal за 50 часа и 49 минути, без да правят някои от второстепенните куестове.
Остават надеждите за третата част.
Така - според ревюта в чуждестранни списания първа, трета, пета и девета година ще бъдат най-важни за Къркуол, тъй като тогава има най-много политически движения и събития.
Освен това Eurogamer са успели да врътнат играта на Normal за 50 часа и 49 минути, без да правят някои от второстепенните куестове.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- MoonFlame
- В момента играе: Skyrim, Titan Quest
- Обратна връзка:
Любопитно ми е да видя по какъв точно начин ще вмъкнат решенията ни от първата част и как точно това ще повлияе на света и историята. При мен примерно аз отказах предложението на Morrigan в края, жертвайки Loghain, но пък Alistair си тръгна огорчен от избора ми и не той стана крал. Ако видя всичко това вплетено в двойката евала.
Китките помнят цвета...
-
StoRmsE3ker
3-4 NPC-та ще имат различни имена и скинове и като вървиш в големия град хората ще си говоеят малко по-различни клюки.Любопитно ми е да видя по какъв точно начин ще вмъкнат решенията ни от първата част и как точно това ще повлияе на света и историята. При мен примерно аз отказах предложението на Morrigan в края, жертвайки Loghain, но пък Alistair си тръгна огорчен от избора ми и не той стана крал. Ако видя всичко това вплетено в двойката евала.
И нз дали ще я има Morrigan, но 100% някой друг ще има 1:1 нейния характер и подобни реплики в диалозите. Същото и за Алистар и т.н.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
http://www.eurogamer.net/articles/2011- ... ed-of-rpgs
Накратко, главният дизайнер смята, че прибирането на реколтата от Farmville дава необходимите умения/знания/whatever нужни, за да се играе рпг
Първият коментар
Накратко, главният дизайнер смята, че прибирането на реколтата от Farmville дава необходимите умения/знания/whatever нужни, за да се играе рпг
Първият коментар
Judging by the DA2 demo, it's Bioware who are scared of RPGs.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
И сигурно наистина е така, правиш-правиш RPG-та и най-накрая се обръщаш на 180 градуса и правиш рейсър. 
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Ако си беше направил труда да изиграеш демото, нямаше да говориш глупостиThe Grim Reaper написа:Не, правиш hack&slash с добра история.
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Грим всъщност е един от малкото, с които мога да си говоря цивилизовано, простаци такива.wiedzmin написа:закво постваш в темата бе, тъкмо се зарадвах, че още няколко дена няма да се мяркаш тука
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Ще ми даде ли някой линк към сейфове от първата част. Аз си преинстлирах win-а и забравих да си запазя сейфа. Трябва ми да е с Алистър като крал, защото явно това ще се отразя коренно във 2-ката
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Колкото по-широка аудитория, толкова по-големи печалби. Нищо лично, просто бизнес 
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Тъй де, ама не е нужно да си казват. Това всички го знаем, просто е досадно да се напомня.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Обаче BioWare почнаха твърде много да се целят в кежуъл аудиторията, което не е на добре, особено като го изтъкват при всяка възможност 
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Какво значи кежуъл?wiedzmin написа:Обаче BioWare почнаха твърде много да се целят в кежуъл аудиторията, което не е на добре, особено като го изтъкват при всяка възможност
Всеки геймър с два грама мозък е кежуъл.
Другото е wow raider гилдиите...
+1Jedi Knight написа:Какво значи кежуъл?wiedzmin написа:Обаче BioWare почнаха твърде много да се целят в кежуъл аудиторията, което не е на добре, особено като го изтъкват при всяка възможност
-
StoRmsE3ker
Има предвид, че ги опростяват и ги правят по-лесни. Също и че във всяко интервю казват - "бла бла бла casual gamers бла бла something awesome happens". Ама ти си дървен философ и го затапваш с дефиниции.Jedi Knight написа:Какво значи кежуъл?wiedzmin написа:Обаче BioWare почнаха твърде много да се целят в кежуъл аудиторията, което не е на добре, особено като го изтъкват при всяка възможност