Какво играете в момента ?

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Gipo

Re: Какво играете в момента ?

Мнение от Gipo »

denik написа:От хората във форума, май единствено на Гипо може да му е интересно, но днеска е излязла Car Trader Simulator, където може да се превъплътиш в джамбазин - да крадеш гробници, да ги оправяш на 160к км и да ги продаваш "качваш се и караш" :D На стриймовете изглежда доста интересна, сега я инсталирам да видим
О, благодаря ти, denik. Аз влязох да пиша нещо и случайно видях твоя пост :D.
Правилно си се сетил за мен, сега ще я погледна, благодаря ти!

Иначе влязох да кажа, че тия дни минах една приятна класика NFS Undercover. Историята е типично малоумна като за нфс, но всичко друго е пушка като за 2008ма година игра.
Междувременно откакто Epic Store раздадоха безплатно FM20, тая игра е като браузър за мен - изключена е, само когато е включена някоя друга игра :D. Хванах едни испански слабаци от селските дивизии и вече сме трети в топ лигата. Само барса и реал бяха пред мен. На времето нямах пропусната игра от най-първия CM до FM16. Тогава реших, че е време за почивка хахаха.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Gipo написа:
denik написа:От хората във форума, май единствено на Гипо може да му е интересно, но днеска е излязла Car Trader Simulator, където може да се превъплътиш в джамбазин - да крадеш гробници, да ги оправяш на 160к км и да ги продаваш "качваш се и караш" :D На стриймовете изглежда доста интересна, сега я инсталирам да видим
О, благодаря ти, denik. Аз влязох да пиша нещо и случайно видях твоя пост :D.
Правилно си се сетил за мен, сега ще я погледна, благодаря ти!

Иначе влязох да кажа, че тия дни минах една приятна класика NFS Undercover. Историята е типично малоумна като за нфс, но всичко друго е пушка като за 2008ма година игра.
Междувременно откакто Epic Store раздадоха безплатно FM20, тая игра е като браузър за мен - изключена е, само когато е включена някоя друга игра :D. Хванах едни испански слабаци от селските дивизии и вече сме трети в топ лигата. Само барса и реал бяха пред мен. На времето нямах пропусната игра от най-първия CM до FM16. Тогава реших, че е време за почивка хахаха.
Ае само да ти кажа, че Car Trader Simulator е интересна за около два дни само и има отвратителен user interface :lol: Очаквах повече, ама тя е и early access де, тъй че могат да я подобрят с времето...

Относно FM-a... миналата година направих грешката да си сваля работеща тактика от нета, която беше толкова добра, че извадих един селски италиански отбор до Серия А и ШЛ за 6-7 сезона. И играта ми омръзна мегаа бързо :D
Иначе и аз мисля да я подхвана пак, ама ще видим кога
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Мамка му :( Уишлистнах я, ще чакам major пачове значи.
Да, на FM за всяка версия имало някакви тънкости, които ако приложиш, ставаш бог. Аз сега за 20ката за първи път погледах ютюб и разбрах за тия неща. А едно време съм се бъхтил като животно за изкачването на 1 дивизия :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Цъкам Destiny последно време, май най-накрая си намерих игра за дългосрочно цъкане, която да ме кефи по всички параграфи.
тежки нокаути
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

The Arrow написа:Цъкам Destiny последно време, май най-накрая си намерих игра за дългосрочно цъкане, която да ме кефи по всички параграфи.
Ама 2ката ли? Ако е 1цата, защо цъкаш нея, а не 2ката? От любопитство питам, защото аз 1цата я пропуснах, но 2ката със сигурност ще се включа в някакъв момент.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Gipo написа:
The Arrow написа:Цъкам Destiny последно време, май най-накрая си намерих игра за дългосрочно цъкане, която да ме кефи по всички параграфи.
Ама 2ката ли? Ако е 1цата, защо цъкаш нея, а не 2ката? От любопитство питам, защото аз 1цата я пропуснах, но 2ката със сигурност ще се включа в някакъв момент.
Двойката много ясно, от около месец насам цъкам но не особено активно защото сега излезе новия експанжън миналата седмица, взех си го и вече сигурно всеки ден ще я цъкам.
тежки нокаути
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Аз си давам малко почивка от Hades (която бтв взе GOTY на няколко от по-популярните гейм/тек издания - и съвсем заслужено) и цъкам Airport CEO :D Като малък, Airport Tycoon ми беше една от любимите поредици и съм доста щастлив, че през 2020 се намери нова игра, която да е в точно този жанр. И всъщност е доста добра :D

пс. Само като наблюдение, странно е как IGN дадоха GOTY на Hades с оценка 9/10, докато CK III с оценка 10/10 дори не беше сред номинираните :|
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Хадес е доста по-масова игра докато на Crusader Kings оценката ѝ е в рамките на нишовия ѝ жанр - повечето хора са gg още на ниво интерфейс :D
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
fearbless
В момента играе: бля-бля

Мнение от fearbless »

Играя - FIFA 11, Metro: Last Light Redux, CS:GO

Очаквам Atomic Heart и Witchfire.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

The Arrow написа:Двойката много ясно, от около месец насам цъкам но не особено активно защото сега излезе новия експанжън миналата седмица, взех си го и вече сигурно всеки ден ще я цъкам.
Абе, я кажи ...
За втори път я почвам, ама кво точно се прави в тая игра? Малко ми е хаотично всичко, или аз нещо не съм свикнал точно такъв тип игри. Има ли някъв ''соло/сингъл плеър'' път, който следваш, или?

И катo съм ф2п, много ли ще съм о(б)рязан?
джумерки
The Arrow

Мнение от The Arrow »

shub niggurat написа:
The Arrow написа:Двойката много ясно, от около месец насам цъкам но не особено активно защото сега излезе новия експанжън миналата седмица, взех си го и вече сигурно всеки ден ще я цъкам.
Абе, я кажи ...
За втори път я почвам, ама кво точно се прави в тая игра? Малко ми е хаотично всичко, или аз нещо не съм свикнал точно такъв тип игри. Има ли някъв ''соло/сингъл плеър'' път, който следваш, или?

И катo съм ф2п, много ли ще съм о(б)рязан?
Честно казано, не съм играл играта от декември насам (може пак да я почна тия дни), ама общо взето ти трябват експанжъните.

Играта е предимно групово-ориентирана ама може да изпълняваш доста от мисиите самостоятелно все пак.

До колкото четох най-малко още няколко години ще се поддържа играта с експанжъни и други такива, така че е доста активна.
тежки нокаути
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

срам, не срам - гърмиме се с авери на Apex Legends, колкото и кринджи да е играта

та ако има някой от тука дето играе, може да джойнне
джумерки
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Ся от няколко дни съм си дал пауза на Хадес и цъкам Parkitect, което е на 90% копи-пейст на roller coaster tycoon 1 и 2, но доооста модернизирано и с някои приятни нововъведения. Общо-взето повечето нови лунапарк тайкуни предлагат много опции за кустомизация и строеж на допълнителни сгради. От всичките обаче, тая е най-близка до оригинала

Image
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Покрай стриймовете на Гипо се зарибих да цъкам пак Д3. Да видим докъде ще стигна тоя път.
тежки нокаути
vanmx

Мнение от vanmx »

И преди в тоя форум съм говорил за най-добрата и подценена сингъл плейър action adventure игра на всички времена - Shadow Man :D

На 15-ти излезе ремастъра който очаквах от известно време и оправда очакванията ми.

Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

The Arrow написа:Покрай стриймовете на Гипо се зарибих да цъкам пак Д3. Да видим докъде ще стигна тоя път.
Уааат :D аз реално направих 6 стрийма, барбито стана чудовище и... приключих с този сезон. След някоя година пак :D
Какъв герой вдигаш?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Почнах барбариан и аз, ама нали ми каза първо да си довърша кампанията, дето съм с един демон хънтър на няколко години. :D
тежки нокаути
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Ааа това си бил ти :D.
Да, веднъж трябва да минеш кампанията, за да отключиш ачийвмънт на акаунта и повече да не ти се налага да минаваш през тази глупава история. Никога. На мен ми се гади от нея, защото преди експанжъна нямаше adventure mode и пърпорехме само по нея.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

denik написа:Ся от няколко дни съм си дал пауза на Хадес и цъкам Parkitect, което е на 90% копи-пейст на roller coaster tycoon 1 и 2, но доооста модернизирано и с някои приятни нововъведения. Общо-взето повечето нови лунапарк тайкуни предлагат много опции за кустомизация и строеж на допълнителни сгради. От всичките обаче, тая е най-близка до оригинала

Image
Важният въпрос е "Можеш ли да изтезаваш и трепеш npc човечетата?"
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Пълна програма можеш да им правиш :lol: :lol: :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rafnUWedZws[/youtube]
Публикувай отговор