WOW_m06T написа:искам само дави кайа 4е вов е стила и вов е маниата на 21 век и ако несе играе няма прогрес само вов за всички хейтари дето неиграят вов само ше им кайа:::
----->>>> <<<<---------
Рядък породист бисер. Не се сърди, Хамелеоне.
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества. Руска мъдрост
WOW_m06T написа:искам само дави кайа 4е вов е стила и вов е маниата на 21 век и ако несе играе няма прогрес само вов за всички хейтари дето неиграят вов само ше им кайа:::
----->>>> <<<<---------
Рядък породист бисер. Не се сърди, Хамелеоне.
Да той с върна това е Тедо педо от квартала По голям бисер от него самия няма
uefomana написа:Нощ , звезди , небе , а на мен ми се сере,виждам два вековни бука и си викам ще е тука и с мъка на сърцето, аз разголвам си дупето ,а лайното мазно, мазно си тече , аз помагам с пръст и решавам да си набера листа от мъх, мамичката му смръдлива , аз набрал съм си коприва .
Корема ми къркори, не след дълго,гъза ми проговори.
uefomana написа:Нощ , звезди , небе , а на мен ми се сере,виждам два вековни бука и си викам ще е тука и с мъка на сърцето, аз разголвам си дупето ,а лайното мазно, мазно си тече , аз помагам с пръст и решавам да си набера листа от мъх, мамичката му смръдлива , аз набрал съм си коприва .
Бахах това си го запазвам
Тфа го знам,само че е че вместо за копривата го знам като "берем китки,с тех газо си бришем,ем си ги миришем".Или нешо такова беше..
Бахах това си го запазвам
Тфа го знам,само че е че вместо за копривата го знам като "берем китки,с тех газо си бришем,ем си ги миришем".Или нешо такова беше..
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
Fear of the dark,fear of the dark
I have a phobia that someone's always there
Сега па премина на другата крайност... селф-хейт. Това не се практикува, в противен случай ще станеш изрод като мен със склонност към самоубийство. Дай малко по-умерено.
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества. Руска мъдрост
Извинете ме но какво е хеит.Колкото и да е странно не знам.А кои се самозатапва.Аз или Hnaz"ul (сори ако не съм го написал правилно и коментара ми е тъп)
•Demon Hunter• написа:Извинете ме но какво е хеит.Колкото и да е странно не знам.А кои се самозатапва.Аз или Hnaz"ul (сори ако не съм го написал правилно и коментара ми е тъп)
Аплодисменти за идиота, който си върна първото място в класацията "Най-голоям идиот на форумово".
Хейт(анг. hate)-омраза, ненавист
П.С. Демончо да не ми се самоубиеш?