[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Всичко е фейк, скам и малуеър, доколкото прочетох. Разбрах за някакъв extratorrent.cc, където мигрирали КАТ ъплоудърите и който не изглежда мн лош и може да свърши работа, докато вдигнат КАТ
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
И следващия момент, когато сутринта си като гъз и се питаш за какъв чеп ти трябваше да пиеш толкова 
една биричка сутринта те изтрезнява, но две-три те вкарват в чудесното състояние "тамън"
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Значи около 50% искали да върнат казармата
Ако се пратят тези 50%, значи решаваме кадровия проблем в армията ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
олигофрени
не ми се живее в тая кочина вече
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Чак казарма казарма - не.
Но съм твърдо за задължително едно/две/тримесечно военно обучение.
Но съм твърдо за задължително едно/две/тримесечно военно обучение.
Аз пък не искам да има нито казарма, нито армия, нито воини и други такива. Политиците като си имат проблеми да ги решават по между си, а не да забъркват населението и съдбите на цели държави, да ги еба. Ще ходя аз в казарма да слугувам на някакви съмнителни типове и да търпя унижения и подигравателни отношения от висшестоящи, за да съм се дисцплинирал и да съм станал "истински мъж", не мерси. Който е гласувал в тия анкети ЗА казармата, той да си ходи.
тежки нокаути
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:

--Gort!Klaatu barada nikto!--
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Съгласен съм, че са олигофрени, но не мисля, че проблемът е "български", тъй като в доста други държави, вкл. и на запад, задължителна казарма има.Маце Борко написа:олигофрени
Нито казарма, нито военно обучение, нито каквото и да е било задължително не искам. Нито е демократично, нито е полезно за когото и да било.
не съм съгласенDer Meister написа:нито е полезно за когото и да било.
Какъв е тоя петканов и каква е тая глупост.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Волтаж, Гипчо, не бъдете толкова out of loop. В смисъл и аз не гледах ТВ преди, ама поне в youtube му вижте клиповете, много е луд. 
тежки нокаути
Само един петканов ли има в ютюб
.
Тва на снимката ми прилича на някоя от причините, поради които не гледам тв от доста години
Тва на снимката ми прилича на някоя от причините, поради които не гледам тв от доста години
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Der Meister написа:Съгласен съм, че са олигофрени, но не мисля, че проблемът е "български", тъй като в доста други държави, вкл. и на запад, задължителна казарма има.Маце Борко написа:олигофрени
Нито казарма, нито военно обучение, нито каквото и да е било задължително не искам. Нито е демократично, нито е полезно за когото и да било.
проблемът не е български, но реализацията на идеята ще е типично българска, което е основната причина да бъдеш скептичен към внасянето на някои иначе добре звучащи идеи в Бг, само с аргумента, че на Запад работели
Дания, Швейцария, Австрия, Норвегия, Финландия и Гърция, това са страните
за Австрия специално "казармата" е шест месеца военно обучение, а алтернативата е девет месеца цивилна служба - сигурен съм, че не точно това им е представата на хората в БГ за казарма, така че тоя довод с "има го на запад" не е адекватен
ако го реализират както е в Австрия - с две ръце съм за
въпреки че тоя им избор най-вероятно е продиктуван от това, че не са страна членка на НАТО
в крайна сметка с или без задължителна казарма, в днешно време, ако някой реши да ни изнася - ще ни изнесе и единствено факта, че сме в НАТО и ЕС ни дава сигурност
това не е началото на 20-ти век, когато бройката на армията е имала значение - сега или имаш милиарди за техника, или се дупиш
в Бг и пет години задължителна казарма за всичко живо да има, пак ще ни ебе тоя, който тръгне да ни ебе
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Добре казаноМаце Борко написа:
проблемът не е български, но реализацията на идеята ще е типично българска, което е основната причина да бъдеш скептичен към внасянето на някои иначе добре звучащи идеи в Бг, само с аргумента, че на Запад работели
за Австрия специално "казармата" е шест месеца военно обучение, а алтернативата е девет месеца цивилна служба - сигурен съм, че не точно това им е представата на хората в БГ за казарма, така че тоя довод с "има го на запад" не е адекватен
въпреки че тоя им избор най-вероятно е продиктуван от това, че не са страна членка на НАТО
в крайна сметка с или без задължителна казарма, в днешно време, ако някой реши да ни изнася - ще ни изнесе и единствено факта, че сме в НАТО и ЕС ни дава сигурност
това не е началото на 20-ти век, когато бройката на армията е имала значение - сега или имаш милиарди за техника, или се дупиш
в Бг и пет години задължителна казарма за всичко живо да има, пак ще ни ебе тоя, който тръгне да ни ебе
Сторм,
https://www.torrentleech.org
legit e
май ползват CMS като на Замунда (с всичките му тъпотии), но поне е поддържан и има къмюнити
за рег ключ ползвай KICKTHATASS
-
Der Meister
- Обратна връзка:
И каква ползва би имал един млад човек от казармата/военното обучение? Дори да е само 6 месеца, примерно, това пак е ужасно много време за млад човек. Вместо да си гледа образованието и кариерата да се занимава с глупости.denik написа:не съм съгласенDer Meister написа:нито е полезно за когото и да било.
Държавата каква ползва има? Ще инвестира пари в безсмислена казарма, вместо в здравеопазване, образование и пътища. Айде не. А и както каза Морко и 5 години да има казарма, ефекта ще е нулев. В 21. век войната е прекалено технологична, за да има кой знае какво значение бройката хора, които участват в сраженията. Ако цивилни, които са ходили в казарма тръгнат да се бият в една евентуална война, най-много да пречат на професионалната армия.
Съгласен съм ако има, примерно, някакво бейсик сървайвъл обучение, например, да знаеш как да помогнеш на ранен (както курса от БЧК, но нека да е една идея по-сериозно), да знаеш как да се ориентираш в полева среда, как да оцелееш и т.н. Това би било по-полезно, отколкото да учат да стреляш с пушка, което определено не е за всеки. Но нека и това да е по желание. В днешния забързан свят, в който всеки гони кариера и пари ми се абсурдно да те задължават на подобни неща.
Поправи ме ако греша, но в Швейцария и скандинавските страни, казармата не си ли е баш казарма? А е възможно и в някоя от другите страни, които изброи да е така. Така, че определено не мисля, че проблемът със задължителната казарма е български. Още повече, че на запад и особено САЩ, военната пропаганда е значително по-силна.Маце Борко написа:Der Meister написа:Съгласен съм, че са олигофрени, но не мисля, че проблемът е "български", тъй като в доста други държави, вкл. и на запад, задължителна казарма има.Маце Борко написа:олигофрени
Българският проблем с казармата е, че това, което съм чувал, те карат да вършиш безсмислени работи там, за симулиране на дейност и да лижеш задници на някакви малоумници. И също това, че доста кифли са "за" казармата, защото мъжете не билки мъже
Но основният проблем за мен си е самата идея за задължителна казарма, което нито има полза за самите хора, нито за държавата, нито е пътя към мира по света (напротив даже обратното). А този проблем далеч не е български.
В Швейцария конкретно казармата е на следния принцип - качваш се на колелото и отиваш в най-близкото поделение (в града ти), където оставаш уикенда, служиш и после си тръгваш. И така не ти отнемат възможността да учиш/работиш/просперираш. Всичките им граждани до определена възраст(примерно 35, нещо такова) са част от "армията" на държавата, по-възрастните са от запаса. Покрай втората световна са построени толкова бункери, че цялото население на страната да може да се скрие в тях. Те се поддържат до ден днешен.
Сега сравнете горепосоченото с нашата казарма, в която разни отрепки си изкарват насажданите комплекси през първите им 18-20 години върху други хора. Пари за куршуми няма, обучението по стрелба е на ниво сричане(и то в случай, че поделението има пари за боеприпаси). Ядеш лайна, по цял ден правиш и ти правят простотии. Подготовка по самоотбрана... на ниво ясла.
И при положение, че знаете, че при възобновяването на казармата в БГ нещата ще са абсолютно същите като преди - с кой акъл изобщо го коментирате това. Говорите принципно, ама айде замисляйте се малко. По времето на родителите ни е било по-добре, ама тогава пък е била твърде продължителна.
Сега сравнете горепосоченото с нашата казарма, в която разни отрепки си изкарват насажданите комплекси през първите им 18-20 години върху други хора. Пари за куршуми няма, обучението по стрелба е на ниво сричане(и то в случай, че поделението има пари за боеприпаси). Ядеш лайна, по цял ден правиш и ти правят простотии. Подготовка по самоотбрана... на ниво ясла.
И при положение, че знаете, че при възобновяването на казармата в БГ нещата ще са абсолютно същите като преди - с кой акъл изобщо го коментирате това. Говорите принципно, ама айде замисляйте се малко. По времето на родителите ни е било по-добре, ама тогава пък е била твърде продължителна.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )