чета гръцката митологияOmega-x написа:God of War ли играеш бе
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
ей дилдо, пиши в скайп бе, манаф!
ентелектуалец :>denik написа:чета гръцката митологияOmega-x написа:God of War ли играеш бе
онази тухла на Николай Кун ли четеш?
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
От дата.бг вече искат да плащаш месечна такса, за да сваляш 
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
то и преди имаше нещо такова
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
"A" на Proficiency изпита по английски език на Кеймбридж
А, и се върнах от Щатите ^.^
А, и се върнах от Щатите ^.^
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
yupjones написа:ентелектуалец :>denik написа: чета гръцката митология
онази тухла на Николай Кун ли четеш?
Аз съм я чел като малък веднъж и си ми беше голям мерак да я прочета пак, но чаках да минат всички кандидат-студентски простотии и да имам повече свободно време
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Профишънси ?? Демек ставаш за даскал ? Поздравления :ОО
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Ударило ме е художническо вдъхновение. 
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
тъпанарKaizerkiel написа:"София беше най-големият град и селяните решиха да станат граждани.Сега
София е най-голямото село,а всички други други населени места са градове" - Unknown
Ееех мъдри мисли /facepalm
Всъщност това му е единствения смислен пост
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
много го мразя тва изказване, щото софиянци са не по-малко селяндури от всички, които не са кореняци. ей такива тъпанари дето само ги тръбят разни подобни, а майка им/баба им е от толбухин да си серат в устата сами и да не знаят много.
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Мерси, обаче не знам откъде е тръгнал митът, че хората с профишънси можем да сме даскали, при положение, че за преподавателите по английски език си има съвсем друго ниво със сертификат, доколкото знам :Р Но поне вероятно сега ще ме вземат в унверситета, който си бях харесал ^.^readonly написа:Профишънси ?? Демек ставаш за даскал ? Поздравления :ОО
И да споделя един трейлър за новите Star Wars: The Clone Wars. Изглежда някакво яко :Д
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
MandaloriansДади написа: И да споделя един трейлър за новите Star Wars: The Clone Wars. Изглежда някакво яко :Д
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Гледах Road Trip: Beer Pong
като за боза беше хубав филма
пък и тая игричка е голяма зарибявка...
като за боза беше хубав филма
пък и тая игричка е голяма зарибявка...
- Kaizerkiel
- В момента играе: NFS
- Обратна връзка:
Интересно защо пост-а ми така мистериозно изчезна 
За щастие не съм от София.Казвам "за щастие" защото София отдавна не е мечтаното място за живот.Като гледам какви предавания правиха за изродите от някои училища в града се почуствах спокоен,че съм далече от София.Локацията и произхода нямат нищо общо с интелекта ,обноските и образованието на един човек.Като гледам в софиянците нищо градско не е останало...може би защото са обградени от зле образовани простаци. И нали знаете приказката - с какъвто се събереш,такъв ставаш.За щастие в моя град повечето боклуци се изнесоха в София и сега предполагам ровят по казаните или работят някаква долнопробна работа.
Така че...успех
За щастие не съм от София.Казвам "за щастие" защото София отдавна не е мечтаното място за живот.Като гледам какви предавания правиха за изродите от някои училища в града се почуствах спокоен,че съм далече от София.Локацията и произхода нямат нищо общо с интелекта ,обноските и образованието на един човек.Като гледам в софиянците нищо градско не е останало...може би защото са обградени от зле образовани простаци. И нали знаете приказката - с какъвто се събереш,такъв ставаш.За щастие в моя град повечето боклуци се изнесоха в София и сега предполагам ровят по казаните или работят някаква долнопробна работа.
Така че...успех
Need for speed Junkie
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Още от пътеписите ми от Швеция:
Впечатлен съм от полицията тук. Швеция е една от страните с най-малко пазители на реда на глава от населението, но право пропорционално с престъпността. Всички полицаи, които видях тук са млади, снажни мъже, вдъхващи огромно количество респект в сравнение с дебелите дърти свине носещи униформите в България. Нееднократно чувам, че подкупността тук е минимална. Няма двадесетолевки, няма молби, няма разправии, няма отърване на актове. Повода да драсна този пост обаче е друг.
Вчера посетихме едно местно клубче, колкото да изпием по едно-две, общо взето за почивка от редовните ми тия дни целонощни запивания в Гьотеборгските рок/метъл/рядко денс клубове. Ситуацията, която ще опиша я забелязах с малко закъснение. По едно време погледнах през прозореца и видях патрулна кола, трима полицаи, и купчина хора около тях. Първо реших, че е станало сбиване, и понеже досега в България съм виждал единствено да подритат някого, но не и да го приберат, проявих интерес и загледах случващото се. Оказа се, че групата хора държат един стабилно пиян младеж, който не може да се крепи сам на краката си. Единият ми братовчед ми сподели, че в такива ситуации прибират пияните типове за една нощ в ареста, просто защото са пияни като свине, не защото са направили някакво особено нарушение. Полицаите се опитаха да приемат пияното копеле от ръцете на хората и да го сложат на задната седалка на патрулката, но след няколкоминутни опити да му помогнат да си сложи пияния задник вътре се отказаха, защото пича беше изключително интоксикиран. И не, не го наритаха вътре. Извадиха стол от близко заведение, сложиха го да седне, и докато двама го държаха да не падне и от стола, трети извика линейка. Втрещих се когато видях пияния с цигара, а полицаят му я взе от устата, изтръска я на земята и му я сложи обратно в устата. След максимум 10 минути линейката пристигна (бърза референция, че в градчето, в което съм няма болница, не знам да има пост, та най-вероятно линейката е отпътувала от Гьотеборг, който е на 20км оттам. 10 минути. Опитайте в България!). Започна едно 10 минутно суетене около пияния тип, с трима полицаи и двама парамедици около него, последните от които стабилно го прегледаха. В крайна сметка лекарите явно решиха, че човека ще мине без промивка и не е нужно да бъде каран в болница. Не съм сигурен, но мисля че му биха нещо. И чак тогава, за първи път в живота си, видях човек прибран в патрулка.
Чувствам се като Бай Ганьо тук...
Впечатлен съм от полицията тук. Швеция е една от страните с най-малко пазители на реда на глава от населението, но право пропорционално с престъпността. Всички полицаи, които видях тук са млади, снажни мъже, вдъхващи огромно количество респект в сравнение с дебелите дърти свине носещи униформите в България. Нееднократно чувам, че подкупността тук е минимална. Няма двадесетолевки, няма молби, няма разправии, няма отърване на актове. Повода да драсна този пост обаче е друг.
Вчера посетихме едно местно клубче, колкото да изпием по едно-две, общо взето за почивка от редовните ми тия дни целонощни запивания в Гьотеборгските рок/метъл/рядко денс клубове. Ситуацията, която ще опиша я забелязах с малко закъснение. По едно време погледнах през прозореца и видях патрулна кола, трима полицаи, и купчина хора около тях. Първо реших, че е станало сбиване, и понеже досега в България съм виждал единствено да подритат някого, но не и да го приберат, проявих интерес и загледах случващото се. Оказа се, че групата хора държат един стабилно пиян младеж, който не може да се крепи сам на краката си. Единият ми братовчед ми сподели, че в такива ситуации прибират пияните типове за една нощ в ареста, просто защото са пияни като свине, не защото са направили някакво особено нарушение. Полицаите се опитаха да приемат пияното копеле от ръцете на хората и да го сложат на задната седалка на патрулката, но след няколкоминутни опити да му помогнат да си сложи пияния задник вътре се отказаха, защото пича беше изключително интоксикиран. И не, не го наритаха вътре. Извадиха стол от близко заведение, сложиха го да седне, и докато двама го държаха да не падне и от стола, трети извика линейка. Втрещих се когато видях пияния с цигара, а полицаят му я взе от устата, изтръска я на земята и му я сложи обратно в устата. След максимум 10 минути линейката пристигна (бърза референция, че в градчето, в което съм няма болница, не знам да има пост, та най-вероятно линейката е отпътувала от Гьотеборг, който е на 20км оттам. 10 минути. Опитайте в България!). Започна едно 10 минутно суетене около пияния тип, с трима полицаи и двама парамедици около него, последните от които стабилно го прегледаха. В крайна сметка лекарите явно решиха, че човека ще мине без промивка и не е нужно да бъде каран в болница. Не съм сигурен, но мисля че му биха нещо. И чак тогава, за първи път в живота си, видях човек прибран в патрулка.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Kaizerkiel
- В момента играе: NFS
- Обратна връзка:
Това е като продължение на горният ми пост
Просто нямам думи. Ако хванат полицай в Швеция да зима откуп му спират пенсията.
Просто нямам думи. Ако хванат полицай в Швеция да зима откуп му спират пенсията.
Need for speed Junkie
ти пък чак толкова...се някакъв недостатък ше има тая ШвецияNeon Black написа:
I wanna be sedated.
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Аз доколкото знам proficiency теста е за даскалъка. Excuse my ignorance да го еба :ДДади написа:Мерси, обаче не знам откъде е тръгнал митът, че хората с профишънси можем да сме даскали, при положение, че за преподавателите по английски език си има съвсем друго ниво със сертификат, доколкото знам :Р Но поне вероятно сега ще ме вземат в унверситета, който си бях харесал ^.^