WidowmakeR написа:Гледам и мацките ти се лепят като си с него.
which one's the fag? which one's the fag?Dante написа:Това май не е мацка.
WidowmakeR написа:Гледам и мацките ти се лепят като си с него.
which one's the fag? which one's the fag?Dante написа:Това май не е мацка.
В новия корпус на Вимес има изложение на агротехника и няколко автомобилаVermic написа:Дидо къде това бе :О
аахахаха тва ме уби. Ама мн са долни тиа метали. И на мен ми се е случвало гледам няква супер яка пънкарка примерно в груб с дълга кърдава коса слабичка с дънки и подминавам я поглеждам я в лице и се оказва металист. УТФТова май не е мацка.
Абе недей се обажда кат си нямаш идея кво говориш.Till Lindemann написа:не, не ве човек
ако почнеш фитнес ще станеш някво говедо :Д
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Sturm написа: къв ханс бе...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
creator написа:Еха, доживях да видя митичния стражн Гипо. Кефиш ме, готин, особено на третата снимка как си застанал мега стабилно на земята, легендата е била истина
Sturm написа: къв ханс бе...
Колко да е грозна бритни :О ама какво само й причиниха наркотиците :СThe Chameleon написа:

БРАВО!Супер си.Günther написа:
Те ме на с късата коса.![]()
Още не мога да се възприема.
Теглих една бърза снимка с уебкамерата на лаптопа, че нямам време. Некой път кат се щракна с некоя по-стабилна машина ше пусна по-хубава и голяма снимка.