The Elder Scrolls V: Skyrim

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
MoonFlame
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Обратна връзка:

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Мнение от MoonFlame »

Draksis написа:Със Soul Gems.

А играта е достатъчно лесна, за да се мине на Adept без нито една колба, за какво ги събирате, не знам.

Дори на Master ще ти трябват максимум две колби за тежка битка, просто не си заслужават.
Заслужават си заради парите, особено в началото, когато нямаш много, а и не тежат. В един момент обаче наистина стават безсмислени.
Китките помнят цвета...
Draksis

Мнение от Draksis »

Дам, Minors за по 20 лева...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

И хич не тежат по половин кило едната. :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
blackmaster
В момента играе: Red alert 3

Мнение от blackmaster »

Zakaza написа:Знаете ли как да си запълня "силата" на оръжията ми? :lol: Имам брадва, която трябва да подпалва всичко, но не иска, сега използвах някакъв staff on fire и той се изтощи.
" T " цъкаш като избереш оръжието.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Аватар
Zakaza

Мнение от Zakaza »

Благодаря много! :)
Аватар
blackmaster
В момента играе: Red alert 3

Мнение от blackmaster »

неъш проблеми бате
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Обирам колбите защото може да има някоя яка между тях и да я изпусна ако не ги обирам. При арморите е ясно, че не мога да обирам всички понеже тежът, но колбите нямаш практически лимит на носене. Това е адски малоумно и трябва да направят така че а си личи от далече коя колба е яка и коя не, а не да обирам всичко и да чета като луд коя колба ме интересува. Да намалят количеството безполезни колби и да дигнат тежеста на колбите ще е по-добре, но така е ужасно. Също така в алхимичната лаборатория експериментирам с всички боклуци дето съм намерил и списъка ми с колбите става депресиращо огромен. После примерно искам да си нарпавя колба за много кръв и кво като ми излезе един списък с 100 колби дето мога да напаравя направо натискам алт и ф4. Не искам да минавам през 100 колби докато стигна до колбата която ми трябва. Отначалото е яко докато нямаш много избор, но после става ужасяващо.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Draksis

Мнение от Draksis »

Полезните колби са огромни и се виждат отдалеч, безполезните са малки като жълъди. Отделно като посочиш с маркера можеш да прочетеш "Ultimate", "Deadly", "Vigorous" и така нататък.

Трябва да си ебаси идиота, че да не го разбереш това след три минути игрово време.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Draksis написа:Полезните колби са огромни и се виждат отдалеч, безполезните са малки като жълъди. Отделно като посочиш с маркера можеш да прочетеш "Ultimate", "Deadly", "Vigorous" и така нататък.

Трябва да си ебаси идиота, че да не го разбереш това след три минути игрово време.
+1

Да не говорим пък, че всъщност единствените колби, които действително са добри и имат реално приложение, са Blacksmith's и Enchanter's.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Draksis

Мнение от Draksis »

Frater VLM написа:Да не говорим пък, че всъщност единствените колби, които действително са добри и имат реално приложение, са Blacksmith's и Enchanter's.
Именно.

Всичко друго - пълнеж за тези, които са вързани в ръцете и не могат да се бият.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Ми ако се доближиш до всяка колба и четеш какво пише на нея колко време ще ти отнеме? Мисля чеповече отколкото ще се биеш в цялата игра. Представи си да ходя до вскя колба и да чета ултимат, дедли и ала бала. Примерно докато превъртя играта сигорно трябва да отида до 10000 колби и да чета какви са. А ако се опитам да използвам колба от инвентара трябва да сктолвам полвин час и шанса да я подмина е 90% после пак нагоре докато намеря това което търся. Такъв тип инвентар не е подходящ за стотици предмети. Прекалено много ненужни предмети морков да си ръгам в гъза, безмислени колби, канчета и тенджери. Играта се превръща по-скоро в бизнес мениджър отколкото с екшън рпг, понеже се прекарва повече време из магазини и некви крафтинг глупости, отколкото в екшън.
Draksis

Мнение от Draksis »

Ти колбите от разстояние с телекинеза ли ги взимаш, бе глупак? Отделяш половин секунда, за да ги прочетеш, докато сочиш към тях с мишката или пада.

Баси трола си, честно.

За толкова време игра и формите им вече трябва да ги сънуваш, не имената им.

Намали тревата малко, излагаш се вече.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Колко време игра бе нърд? Аз да не съм като тебе безживотник да науча всяка форма и всяко име на колба. Точно това казах че ме дразни, и не искам да ставам безживотник като теб дето е научил колбите по име по цвят и по форма. Много колби има и само човек които иска да си губи живота би седнал да научи какво пише на тях и как изглеждат. Ок браво ти си поушън мастур отдал си им необхоримото време, но аз не искам да им го дам и да се превърна в некв зомбиран бот като тебе. Дирекно спрях да играя играта като видях колко време трябва да се отделя за бесмислици. Това че ти няма кво по-смислено да направиш с времето си си е тви проблем. Лично аз не мисля че това си заслужава изгубеното време да уча имена на поушънки прекасно занимание за човек които си няма друга занимавка.
http://www.youtube.com/watch?v=Z83wzJwr ... r_embedded#!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Draksis написа:Ти колбите от разстояние с телекинеза ли ги взимаш, бе глупак? Отделяш половин секунда, за да ги прочетеш, докато сочиш към тях с мишката или пада.

Баси трола си, честно.

За толкова време игра и формите им вече трябва да ги сънуваш, не имената им.

Намали тревата малко, излагаш се вече.
Еми братле, аз си се пека ежедневно и то от почти 10 години и пак нямам никакъв проблем с разпознаването на колбите, та не прибързвай да го отдаваш на марихуаната. :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Draksis

Мнение от Draksis »

iddqd написа:Колко време игра бе нърд? Аз да не съм като тебе безживотник да науча всяка форма и всяко име на колба. Точно това казах че ме дразни, и не искам да ставам безживотник като теб дето е научил колбите по име по цвят и по форма. Много колби има и само човек които иска да си губи живота би седнал да научи какво пише на тях и как изглеждат. Ок браво ти си поушън мастур отдал си им необхоримото време, но аз не искам да им го дам и да се превърна в некв зомбиран бот като тебе. Дирекно спрях да играя играта като видях колко време трябва да се отделя за бесмислици. Това че ти няма кво по-смислено да направиш с времето си си е тви проблем. Лично аз не мисля че това си заслужава изгубеното време да уча имена на поушънки прекасно занимание за човек които си няма друга занимавка.
http://www.youtube.com/watch?v=Z83wzJwr ... r_embedded#!
Аз се мъча да ти кажа, че съм взел всичко на всичко три епруветки цяла игра и пак съм ги запомнил, ти тръгна да ми обясняваш как едва ли не само над тях залягам.

То бива, бива непоследователност и кухоглавие, ама... :lol:

Князе, по принцип не тръгвам срещу тревопушието така яко, ама кога е развалило човека до така степен, че да е умствено равносилен на куц козел (справка горния индивид), няма как да не го засегна.

Ти си си пич, тебе такива приказки не ти требват. :)
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

е моркова може и да не си го бъркаш в гъза, като си в битка и кръвта е намаляла, моркови, пастърви, заешки крачета...всичко се ползва
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Draksis ходи да правиш поушънки не ми се обясняваи ти си нърд ще се справиш
Аватар
MoonFlame
Обратна връзка:

Мнение от MoonFlame »

iddqd написа:Draksis ходи да правиш поушънки не ми се обясняваи ти си нърд ще се справиш
Ти започна малко като Nine Inch Nails с неговите откраднати дракони от Готик. Спри се с тези твой поушънки. Почваш да се излагаш и ти.
Китките помнят цвета...
Draksis

Мнение от Draksis »

MoonFlame написа:
iddqd написа:Draksis ходи да правиш поушънки не ми се обясняваи ти си нърд ще се справиш
Ти започна малко като Nine Inch Nails с неговите откраднати дракони от Готик. Спри се с тези твой поушънки. Почваш да се излагаш и ти.
Шът бе! Такава хубава кавга започна за колби... :lol:
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
MoonFlame
Обратна връзка:

Мнение от MoonFlame »

Draksis написа:
MoonFlame написа:
Шът бе! Такава хубава кавга започна за колби... :lol:
Ок,ок, спирам Драксис. :D :D :D
Китките помнят цвета...
Публикувай отговор