Dragon Age:Origins
Re: Dragon Age:Origins
Мне, two weapon съм. Почнах нов просто. /dual wield/
Малко е гадно защото ползвам Алистър за танк а всички скачат на мен защото се движа най-отпред. Ама се оправям, в момента съм в the circle of mages.
Малко е гадно защото ползвам Алистър за танк а всички скачат на мен защото се движа най-отпред. Ама се оправям, в момента съм в the circle of mages.
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Тва новото ДЛЦ го минах за нула време, немам тръпение март месец за експанжъна.
И само на мене ли армор сет-а на Cailen ми се струва малко безсмислен ?
И само на мене ли армор сет-а на Cailen ми се струва малко безсмислен ?
джумерки
Разграничавайте Dual-Wielding и Two-handed weapons.
EDIT: Така вече по-може. До 38 на Dexterity, другото го запази като за воин с двуръчни оръжия.
EDIT: Така вече по-може. До 38 на Dexterity, другото го запази като за воин с двуръчни оръжия.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Навъртях 15 часа игра, наистина си заслужава.
Обаче има някои неща, които ме тормозят. Значи партито ми е следното: Зевран, Алистър и Уейн. Обаче Зевран няма вдигнат скил за отваряне на ключалки (за разлика от Лелиана). Предпочитам да вземам него със себе си, но на този етап е губещо. Има ли начин като не го вземам по някое време все пак да си вдигне скила? Сега изпълнявам куеста за The urn of the sacred ashes.
и меджудоугото DLC-тата безлатни ли са?
Обаче има някои неща, които ме тормозят. Значи партито ми е следното: Зевран, Алистър и Уейн. Обаче Зевран няма вдигнат скил за отваряне на ключалки (за разлика от Лелиана). Предпочитам да вземам него със себе си, но на този етап е губещо. Има ли начин като не го вземам по някое време все пак да си вдигне скила? Сега изпълнявам куеста за The urn of the sacred ashes.
и меджудоугото DLC-тата безлатни ли са?
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Ако играеш оригиналната версия, не, не са безплатни. По 7 долара всяко.
А ако не вземаш Зевран със себе си, той ще си вдигне опита, да, но талантът му Deft Hands няма да се вдигне сам, ще трябва да хабиш точки за него.
Което прави цялата далавера с него малко по-трудна. Лично аз ти препоръчвам да взимаш със себе си Лелиана, Зевран и Уин, като качваш на Лелиана Deft Hands, а на Зевран бойни таланти. Използвай воина си като танк с Taunt и Threaten, и я лекувай с Уин. Винаги позиционирай Зевран зад враговете, и ги бий отдалече с Лелиана, като й екипираш някой хубав лък.
А ако не вземаш Зевран със себе си, той ще си вдигне опита, да, но талантът му Deft Hands няма да се вдигне сам, ще трябва да хабиш точки за него.
Което прави цялата далавера с него малко по-трудна. Лично аз ти препоръчвам да взимаш със себе си Лелиана, Зевран и Уин, като качваш на Лелиана Deft Hands, а на Зевран бойни таланти. Използвай воина си като танк с Taunt и Threaten, и я лекувай с Уин. Винаги позиционирай Зевран зад враговете, и ги бий отдалече с Лелиана, като й екипираш някой хубав лък.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
драксис. баси човека си . ти си направо dragon age wikiaDraksis написа:Ако играеш оригиналната версия, не, не са безплатни. По 7 долара всяко.
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Бог създаде и теб,
Не, той отговаря по-изчерпателно от нея.
От сега да му кажа едно благодаря за досегашните и предстоящите съвети
21 часа, колко бързо лети времето
Вече са 27
Останаха ми само джуджетата преди Landsmeet-а, Нали играта няма да свърши скоро?
Можеш ли да продължиш да играеш след като убиеш Archdemon-а?
Тая игра май ще ми преебе срочните оценки, деба
От сега да му кажа едно благодаря за досегашните и предстоящите съвети
21 часа, колко бързо лети времето
Вече са 27
Останаха ми само джуджетата преди Landsmeet-а, Нали играта няма да свърши скоро?
Можеш ли да продължиш да играеш след като убиеш Archdemon-а?
Тая игра май ще ми преебе срочните оценки, деба
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Я почакай.
Минал си Урната, Бресилианската гора, Редклиф, Кръга на маговете, Денерим и сега отиваш при джуджетата? За 27 часа?
Минал си Урната, Бресилианската гора, Редклиф, Кръга на маговете, Денерим и сега отиваш при джуджетата? За 27 часа?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
В Денерим нямам съществен куест май.
Иначе да, така излиза. Просто играя на easy и битките минават леко и гладко.
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
аз играя на нормал, играл съм 22 часа и съм добавил само маговете и съм минал урната, +side quests +dlc +убих флемет (това беше най-трудното)Изход написа:В Денерим нямам съществен куест май.
Бог създаде света!
Бог създаде и теб,
Бог създаде и теб,
Аз убих флемет и драгона по време на куесета с урната беше много по-труден. Иначе и аз минавам странични куестове и се мотая много.
И все пак можеш ли да продължиш след края на главния куест? Защото сега искам да видя историята как ще се развие, после да мина DLC-тата и страничните куестове.
И все пак можеш ли да продължиш след края на главния куест? Защото сега искам да видя историята как ще се развие, после да мина DLC-тата и страничните куестове.
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Имам малко ламерски въпрос, по-конкретно към Драксис.
Ако тръгнеш да инсталираш пиратски DLC-на на оригинална версия, нали няма опасност да ти се прецака играта?
ПС. Песента при кредитите е невероятна!
Ако тръгнеш да инсталираш пиратски DLC-на на оригинална версия, нали няма опасност да ти се прецака играта?
ПС. Песента при кредитите е невероятна!
:O
баси бъга. не ще да ми зарежда денерим .http://img694.imageshack.us/i/34078115.png/
Бог създаде света!
Бог създаде и теб,
Бог създаде и теб,
This is War.
Относно DLC-тата - не бих те съветвал.
AnyThinG4U, допълнителна информация? Да си слагал модове, пачове, DLC-та, пиратска версия, оригинална версия, да си включвал конзолата?
AnyThinG4U, допълнителна информация? Да си слагал модове, пачове, DLC-та, пиратска версия, оригинална версия, да си включвал конзолата?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
пиратска весия, мода да мога да си ресна скиловете и длцтата и съм с последния пачDraksis написа:This is War.
EDIT: сега се сетих какъв идиот съм. ще почна отначало. забравих да осовбодя стен. има ли начин да го добавя без да почвам отначало?
EDIT2: WTF?? оправи се като включих звука
Бог създаде света!
Бог създаде и теб,
Бог създаде и теб,
имам 1 стара сейвка. ако играя от нея и добавя стен, когато играя с нормалния си сейв той в партито ми ли ще бъде или не?
Бог създаде света!
Бог създаде и теб,
Бог създаде и теб,
Не, освен ако не заредиш тая стара "сейвка" и не почнеш да играеш само от нея.
Все пак, мога да ти кажаш и как да включиш чийтовете, за да го добавиш, но добавянето на конзолата може само да ти развали кефа от играта. Аз я включих едва след петото ми преиграване и така не си счупих удоволствието.
Все пак, мога да ти кажаш и как да включиш чийтовете, за да го добавиш, но добавянето на конзолата може само да ти развали кефа от играта. Аз я включих едва след петото ми преиграване и така не си счупих удоволствието.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
и все пак можеш ли да продължиш да играеш след като убиеш archdemon-а?
И губиш ли нещо ако продължиш чак след него?
И губиш ли нещо ако продължиш чак след него?
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
аз вече я врътнах веднъж с маг, ама ся с война е по-готино. аз много не го използвам стен ама плс кажи как да го аднаDraksis написа:Не, освен ако не заредиш тая стара "сейвка" и не почнеш да играеш само от нея.
EDIT: от къде да си купя хубав меч за 2 ръце
Бог създаде света!
Бог създаде и теб,
Бог създаде и теб,