Иначе, the_presator 100% е тук някъде
http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=7391
TheChosen1 написа:даджайците
Асистенциите сами говорат за стила на играта ти...No Life Baby написа:Plague Rider е ебал съм го машинатаПърва,улт и от героя не е останало нищо.Първата ми игра с него резултата беше шокиращ-21/0/1
![]()
iddUnholy Man написа:Асистенциите сами говорат за стила на играта ти...No Life Baby написа:Plague Rider е ебал съм го машинатаПърва,улт и от героя не е останало нищо.Първата ми игра с него резултата беше шокиращ-21/0/1
![]()
Unholy Man написа:Асистенциите сами говорат за стила на играта ти...No Life Baby написа:Plague Rider е ебал съм го машинатаПърва,улт и от героя не е останало нищо.Първата ми игра с него резултата беше шокиращ-21/0/1
![]()
No Life Baby написа:Unholy Man написа: Асистенциите сами говорат за стила на играта ти...
Имам един асист бе тъп и то защото първа не ми се беше презаредила и не можах да го догоня и защото Andromeda ме стънна.Ето ти ситуацията
Ганквам средата Pharaoh.Тоя се стряска и тръгва да бяга,но тъй като съм го slow без успех.Праскам първа и улта но не мога да го догоня,защото Andromeda ме стънна и започна да ме бие.teammate-товете Accursed и Scout ме спасиха.
Та какъв ми е стила на играта?
the_presator написа:хаха![]()
замисли се малко и може да се сетиш какво иска да ти каже...
No Life Baby написа:the_presator написа:хаха![]()
замисли се малко и може да се сетиш какво иска да ти каже...
Добре бе да му еба майката,за какво да се сетяКво,виновен съм че ме стънна ли кво айде някой да ми обясни
ташак ли си правиш?TheChosen1 написа:даджайците
Ако може и на мен.. пратете ми ЛСsnyk1i написа:Един фр е мн зарибен ако някой може да инвайтва към бетата или има ключ това му е имейла: babichkata@yahoo.com
Абе смешник, къв си ти, че да говориш че еди кой си играл индивидуално? Еми ти кво очакваш, в рандом 5в5 да е първи помощник ли? Винаги в такива игри (освен на клан уарс) трябва да има точно такива, които да наклонят везните в дадена посока.the_presator написа:Иска да каже, че играеш самостоятелно.
В този игра с некрото отборната ти игра е била нулева.
Което е добре само ако мачкате противниците.
Иначе винаги трябва да си помагате и да правите засади във всеки удобен случай