Squiz написа:Гледах Forrest Gump. Брилянтен...
Вече почти напълно регенерирах от ходенето на Витоша. ^.^
Squiz написа:Гледах Forrest Gump. Брилянтен...
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Омг...днес изрових едни стари очила,които поразително много приличат на тези от снимката на Джако,която е на аватара ти :S . А очилата са много стари..на 25 години са долу-горе. А сега като разбрах че и тоя полят с белина негър е носил подобни се шокирахdenik написа:OMFG КЪДЕ СЪМ БИЛ!!!
Чак днес разбрах, че щяло да има продължение на Tron !!!!
А и ще участва Оливия Вилде![]()
Нямам търпение да идва 2010
Окей шефе деинсталирах някои от игрите и оставих най-любимитеStormgun написа:Айде ти последния да си смалиш малко "Кво цъкам" листа щото става един грамаден и ми разтяга страницата

К'во станало?Dante написа:Д'еба ваща мама, заради вас ме изнесоха. Да се бяхте обадили, докато не играя WC щеше да е по-ефектно.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Пич, проблема е, че не си оставял разстояние между думите (NFS:MW,NFS2) примерно, а ако го направиш така (NFS:MW, NFS2), и 10 игри да напишеш, няма да се разтяга
AHHAAHHAAHAHHADante написа:Д'еба ваща мама, заради вас ме изнесоха. Да се бяхте обадили, докато не играя WC щеше да е по-ефектно.
Въобще не ме ебе кво играеш и за какви коли си мечтаеш докато си караш москвича да та еба ...
Защото е ДЕБИЛ!denik написа:Са за кво го нахрани? Какво ти е направил
Не ставаш за хейтър. Но пък вярвам,че с каруцата си можеш да минеш и москвичPurpleSoul написа:
Въобще не ме ебе кво играеш и за какви коли си мечтаеш докато си караш москвича да та еба ...
Имам впредвид да спреш да разтягаш сайта бе кретенKaizerkiel написа:Не ставаш за хейтър. Но пък вярвам,че с каруцата си можеш да минеш и москвичPurpleSoul написа:
Всъщност - да.Kaizerkiel написа:Този форум да не ти е село където си псуваш и говориш грубиянски на воля?|
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко