С кого коментирате...
Re: С кого коментирате...
Е как няма да има като ти си тука мой.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аз съм тъп а? Ама не аз съм на 30 годишен смотаняк, който живее с родителите си и играе игри! 
Неси 30 годишен но си доста по смотан от мен като физически и интелектуанли възможности.
iddqd написа:Неси 30 годишен, но си доста по-смотан от мен като физически и интелектуанли възможности.
Ок учителю по Български език. Да нямаш професионално изкривяване това е гейм форум и тук такива като теб несе толерират. Спеченяк
Също така не се вманиачавам в детски работи като тебе и скоро се махам от наще!iddqd написа:Неси 30 годишен
Иначе си много тъп и не можеш да пишеш!
- Kaiser Kar
Бахаха горкото момче ако неси направи сам четка няма кои д аму направаи. Така е като си грозен флудер никои нети се кефи. Вманиачавам се в дестки работи като боини изкуства и затова съм здрав и мога да се бия а ти за нищо неставаш. Спориш за неща от които и грам идея си нямаш като технологии в 3д графиката а дори незнаеш какво е вертекс. Кух си като хралупа и си грозен катоДжар Джар бинкс слаб си и ставаш само за пасивен педерас.Също така не се вманиачавам в детски работи като тебе и скоро се махам от наще
Като гледам конзолния раздел такива бойни изкуства праскаш по игрите, че направо ше ни биеш сичките у форума на едно! 
Ми ако са такива като тебе несе и съмнявам
Куц Пръч просто искам да чатя а игри в този форум. Да съм казал че ще те бия? Просто казах че Джар джар е слаб физически и психически и последния му пост в тази тема потвърждава това. Това че и ти пръ се причисляваш към слабите не е мой проблем а твои и бих ти препоръчал да почнеш да тренираш вместо да се комплексираш.
Я излез малко от форума да потренираш, че много е застояваш!
Иначе на мен ми не треа да съм як, само уя ми е як да мое да издържа теглото на майка ти!
Иначе на мен ми не треа да съм як, само уя ми е як да мое да издържа теглото на майка ти!
Ми той като се комплексира от тебе и гледа да те настигне 
Т'ва не е комплимент, бе, дете. Жалко е, че да си бъркаш в гъза и мяташ лайна по хората. е единственият ти начин да привлечеш внимание.WidowmakeR написа:windowmaker=epic troll lulz
E добре, че поне ти го осъзна!Виж, че има тъпаци, като iddqd и Brick Top, дето още не са и никога няма да осъзнаят, че колкото повече ме ръчкат,толкова повече ше троля!
Злобна мижитурка.
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
--William Blake
Хахах много добро. Много точно определение на Лидолската същност.Злобна мижитурка.
Аз съм злобна мижитурка? Я се разрови назад в темата да видиш кои хора първи започнаха да си бъркат в гъза и да мятат лайна по мен! Като не знаеш, по-добре си мълчи защото се излагаш.phr34k написа:Т'ва не е комплимент, бе, дете. Жалко е, че да си бъркаш в гъза и мяташ лайна по хората. е единственият ти начин да привлечеш внимание.
Злобна мижитурка.
Видов-е, ти си тотален мижовец, който компенсира липсата на остроумие с псувни. Майка ти това, майка ти онова. Съмнявам се, че в реални условия би посмял да псуваш така по хората, просто защото ще си изяждаш боя като за норматив. Наблюдавайки последните ти постове, се убеждавам, че при малко по-добри компютърни умения бих могъл да напиша бот, който да приказва като теб. Не разбирам защо избиваш комплекси, но не ми се вижда нормално. Когато се почувстваш уверен в себе си, когато усетиш първите признаци на адекватност ела пак във форума.
Е то за това сигурно трябваше много остроумие, нали? Така си се псуваме с приятелите и е най-малкото смешно, а и що да не ги псувам тия дебили? Те ме псуват и аз ги псувам. Какво? Евала ли да им права? Апа като почнете да ми говорите за комплекси и направо играта свършва и ви пиша ви бегали от нормалните хора.Sirius написа:Видов-е, ти си тотален мижовец, който компенсира липсата на остроумие с псувни. Майка ти това, майка ти онова. Съмнявам се, че в реални условия би посмял да псуваш така по хората, просто защото ще си изяждаш боя като за норматив. Наблюдавайки последните ти постове, се убеждавам, че при малко по-добри компютърни умения бих могъл да напиша бот, който да приказва като теб. Не разбирам защо избиваш комплекси, но не ми се вижда нормално. Когато се почувстваш уверен в себе си, когато усетиш първите признаци на адекватност ела пак във форума.
- Kaiser Kar