[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Аз имах подобна ситуация като тебе Гипо, но при мене беше с Физика и Химия, два предмета, които ми бяха страшно интересни в началото. В 12 клас след като вече ги нямаше се върнах на тях само от интерес и ми беше много по-лесно да ги науча.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Ясно ми, че е само for the lulz, но
Слагам пара, че този или е Моторолата или Маздата или някой друг от тия дебили.
тежки нокаути
- Till.Lindemann
Абе и според мене можеше да се постараят
- Till.Lindemann
Съвсем на скоро открих какво блаженство са бисквитките Траяна с портокал.
Като сме тръгнали на въпроси за нелогични закривания - защо по дяволите затвориха Макдоналдса в Русе през 2002-2003?
Беше си работил около 1-2 години, беше на централно място и винаги беше пълен; беше близко и до офис сгради, така че и през делничните дни на обяд имаше много клиенти. И един ден просто го затвориха :@
Беше си работил около 1-2 години, беше на централно място и винаги беше пълен; беше близко и до офис сгради, така че и през делничните дни на обяд имаше много клиенти. И един ден просто го затвориха :@
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
И 2те са затворени порадин най-силният довод, защо се затваря нещо -> Не е генерирало печалба.
Софияленд в момента е на Баневи и предполагам, че чакат още облагодаряване на района и да го продадат за луди пари.
Софияленд в момента е на Баневи и предполагам, че чакат още облагодаряване на района и да го продадат за луди пари.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
А някакви предположения защо закриха Супатерия на площад Славейков? Предлагаха добра храна на добри цени, винаги беше пълно, даже веднъж видях Чуколов там
а сега е поредното заведение за храна тип мкдоналдс
а тия Баневи са ебати селяците направо ме е срам че и те са от Хасково...
а тия Баневи са ебати селяците направо ме е срам че и те са от Хасково...
тежки нокаути
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Начи, като за пръв път не отидох на парада за Гергьовден, а той ще е най-големият в последните 10 години.
И честит празник.
И честит празник.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Мен ме е яд, че навремето затвориха комп клуб зоната под арена запад. Беше як, най-големия на балканите, а-у.. Ходехме от време на време за по някое среднощно мулти на вар3, авп... И един ден просто беше затворено. Имаше слухове, че нещо е станало, че имало пожар... Така и нищо 100% не чух. Може просто да са се усетили, че бизнеса с комп клубове умира и да не са искали да обновяват 500 компа. А след това много години така и не пуснаха подземието. И така до миналата година, почти без да го пипат, сега вътре има снукър, билярд, тенис на маса, биир понг...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
ОМФГ колко филми сме гледали като хлапета с приятели в Арена Запад и после се пускахме в клуба долу за още час-два и един ден пак да го направим и като в историите от предните страници - просто го затворили. :/
wtf затворили ли са го :Оhyper' написа:ОМФГ колко филми сме гледали като хлапета с приятели в Арена Запад и после се пускахме в клуба долу за още час-два и един ден пак да го направим и като в историите от предните страници - просто го затворили. :/
- Till.Lindemann
Е нали имало схеми със залите отново - вечер, че и денем, когато няма клиенти, да търсят биткойни?
Имаше предвид комп клуба, а не кинотоdenik написа:wtf затворили ли са го :Оhyper' написа:ОМФГ колко филми сме гледали като хлапета с приятели в Арена Запад и после се пускахме в клуба долу за още час-два и един ден пак да го направим и като в историите от предните страници - просто го затворили. :/
Гипчо ( ◕ Y ◕ )