Вирусът Корона - Глобална Епидемия

Подфорум за политически дебати.
Публикувай отговор
covid2012
В момента играе: fallout irl

Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия

Мнение от covid2012 »

е, напълно вярно, ма кво от туй, аз и други езици съм прецъквал за спорта, кво пречи
covid2012
В момента играе: fallout irl

Мнение от covid2012 »

ма кой те е питал бе, я си бъркай в гъза и си души пръстите
vanmx

Мнение от vanmx »

Ама каквото и да си говорим, тия мерки против вируса явно работят. Съдя по себе си - от ранна детска възраст, всяка година кашлям и подсмърчам с температура по това време, както и есента. Не искам да дърпам дявола за опашката, но досега не съм боледувал от нищо - нито от китайския грип, нито от нормалния :D
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

vanmx написа:Ама каквото и да си говорим, тия мерки против вируса явно работят. Съдя по себе си - от ранна детска възраст, всяка година кашлям и подсмърчам с температура по това време, както и есента. Не искам да дърпам дявола за опашката, но досега не съм боледувал от нищо - нито от китайския грип, нито от нормалния :D
+1
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Утре отиваме на вила десет човека за уикенда, стискайте палци да не ковидясаме :D
тежки нокаути
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Ох, и мен утре ме очаква мероприятие (за съжаление, работно), на което ще бъда с бая народ и също съм леко притеснен. The Arrow, тигри сме, няма кво да ни стане! :D
The Arrow

Мнение от The Arrow »

denik написа:Ох, и мен утре ме очаква мероприятие (за съжаление, работно), на което ще бъда с бая народ и също съм леко притеснен. The Arrow, тигри сме, няма кво да ни стане! :D
все пак ме успокоява донякъде че сме отбрана компания разумни младежи ( :lol: ) и няма да има външни лица и други такива и има нещо като малка механа вилата дето ще е само за нас :Д А и щаба са забранили над 15 човека да се събират, то явно вируса знае да не ходи при по-малките сбирки :D

стискам палци и аз :D
тежки нокаути
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

Изключая магазините, от юли месец не съм бил с повече от 3ма човека в затворено помещение, другата събота съм на РД :lol:
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Аз пък утре съм на рожден ден където ще сме поне 30 човека. Това не е някакво сефте за мен, така и не се затворих заради ковид ама не ще да ме хваща гадината.
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Der Meister написа:Аз пък утре съм на рожден ден където ще сме поне 30 човека. Това не е някакво сефте за мен, така и не се затворих заради ковид ама не ще да ме хваща гадината.
Да не ви дойдат от нова телевизия на гости? :lol: Иначе и аз не съм се затварял особено, ама не съм ходил много-много по заведения като изключим на морето две седмици и няколко излизания по ресторанти тука в София преди да ги затворят пак :D
тежки нокаути
vanmx

Мнение от vanmx »

Der Meister написа:Аз пък утре съм на рожден ден където ще сме поне 30 човека. Това не е някакво сефте за мен, така и не се затворих заради ковид ама не ще да ме хваща гадината.
Сега нещо по новините разправят за 30 чомека арестувани заради нелегален купон в ресторант... нещо общо имаш ли с тоя случай ? :D
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Ние за щастие нямахме проблеми с полиция и такива на вилата ама бяхме само десет човека. Надявам се и със самия ковид да нямаме проблеми в следващите дни/седмици.

Ебати времената настана верно, щом съществува израз като нелегален купон. Дано до година по това време вече да са отминали тези неща.
тежки нокаути
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

На мен ми се разсеяха всички опасения за ваксините и още преди няколко дни се обадих на личния си лекар да ме вкара в списъка с желаещи. За съжаление, обаче, на въпроса ми дали ще имам избор коя ваксина да си сложа, отговорът беше "какъв избор бе, човек, каквото има - такова".
И сега предвид, че медийното внимание се насочи към проблемите на ЕС с АстраЗенека и как най-вероятно масовите дози ще са от нея, почвам да се ядосвам. :o
vanmx

Мнение от vanmx »

The Arrow написа:Ебати времената настана верно, щом съществува израз като нелегален купон.
Ама как така досега не се чу отникъде за нелегален урок по химия примерно :lol:
The Arrow

Мнение от The Arrow »

vanmx написа:
The Arrow написа:Ебати времената настана верно, щом съществува израз като нелегален купон.
Ама как така досега не се чу отникъде за нелегален урок по химия примерно :lol:
:lol: :lol: :lol:
тежки нокаути
The Arrow

Мнение от The Arrow »

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iXXy0IOVy74[/youtube]

Дистанцията и маскирането трябвало да продължат дори след ваксинацията. Искам да чуя на Дидко мнението по казаното в клипа. :D
тежки нокаути
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

The Arrow написа: Дистанцията и маскирането трябвало да продължат дори след ваксинацията. Искам да чуя на Дидко мнението по казаното в клипа. :D
Ами да, причината за това ви я написах преди време в тази тема. Пък който иска да се боде с говна от улицата :D
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

The Arrow написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iXXy0IOVy74[/youtube]

Дистанцията и маскирането трябвало да продължат дори след ваксинацията. Искам да чуя на Дидко мнението по казаното в клипа. :D
Не разбирам какво е интересното на това клипче. Докато вирусът не изчезне, не се излекува или не се потисне напълно, трябва да си имаме едно наум и да продължаваме да си миеме ръчичките, колкото и да не ни се иска. Когато всичките 7 милиарда народ са ваксинирани (и няма негативни последствия) до 1-2 години, тогава можеш да се поотпуснеш и отново де ни си миеш ръцете, след като си си бъркал в гъза :D

И говоря за миене на ръце, но ме разбираш какво имам предвид. Животът ще се върне към нормално, но не е с щракване на пръст сеш се
The Arrow

Мнение от The Arrow »

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tEWscZzPe0Q[/youtube]

евала на тая, нямам против да нося маска където трябва, но двойната маска е пълна простотия.
тежки нокаути
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Със започването на масовата ваксинация вече доста мои познати, както и техни родители, днес са отишли в някоя от софийските болници да се боцнат. Щастлив съм от това :)

Аз ще зачакам да видя дали в пон-вт като докарат Пфайзърите, ще имам ли възможност да се боцна с Пфайзър във ВМА по някое време през седмицата.
Публикувай отговор