спомням си колко противно ми стана като го гледах.нелегален написа:https://www.youtube.com/watch?v=WUdyEO7aAZg
добре ся, ква е тая карантия?Ебати бутафората
тая почти ме убеди с плача си
интересна тема за чепкане е войната в Сирия, и е много готино да си про/анти Асад, и да си играем на дебати, но честно казано започва да ми идва в повече. Бях в Алепо и Камишли последно преди 7-8 години и ми е болно да наблюдавам случващото се там. Сирия действително се нуждаеше от политическа промяна, но не от клането, което беше провокирано. Абсурдните изказвания за ''умерена опозиция'' няма смисъл да се коментират и да се влиза в дискусия със средно интелигентни хора, но другата страна на монетата, ''светския лидер Асад'' не може да не бъде наречен изрод, може би не чак такъв изрод като баща си, но пак изрод, при това интелигентен. Казвам го от наблюденията, които имам преди хората да разберат къде е Сирия на картата, и от дискусиите, които съм водил с баща ми, който определено има представа за политическата ситуация в Сирия.
Кое е американска конспирация и кое конспирация на Путин, за повечето неща може вечно да си чешем езиците, но ходовете и на двете страни бяха разрушителни за милиони невинни хора.
Сега остава да се надяваме, че тази болна за света точка, няма да доведе до по-сериозна болест.