обица на езика има със сигурностmethod написа:Абе, Иване, ти мозък имаш лиLordOfDarkness написа:This is the new shit
кефиш,лорде
обица на езика има със сигурностmethod написа:Абе, Иване, ти мозък имаш лиLordOfDarkness написа:This is the new shit
Ти май скоро не си бил на gothic партиThe.Rampage.Rado написа:Има хора, които не живеят в тая реалност обаче,... и си вярват...
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Съзнаваш ли, че повечето от момичетата на тези снимки имат по-малко грим от теб?LordOfDarkness написа: Ти май скоро не си бил на gothic парти
Момичето радва.LordOfDarkness написа:ЕДИТ:Ти май скоро не си бил на gothic партиThe.Rampage.Rado написа:Има хора, които не живеят в тая реалност обаче,... и си вярват...

Eee, Вико, дупе си...брао на тебеN2O написа:http://i26.photobucket.com/albums/c118/viko_99/10571085108010841082107253.jpg
Ей ме на от днеска.