обица на езика има със сигурност

кефиш,лорде
The.Rampage.Rado написа:Има хора, които не живеят в тая реалност обаче,... и си вярват...
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
LordOfDarkness написа:Ти май скоро не си бил на gothic парти
LordOfDarkness написа:ЕДИТ:The.Rampage.Rado написа:Има хора, които не живеят в тая реалност обаче,... и си вярват...
Ти май скоро не си бил на gothic парти
N2O написа:http://i26.photobucket.com/albums/c118/viko_99/10571085108010841082107253.jpg
Ей ме на от днеска.