JazzJack написа:Братче,сложил си версията на WNASPI32.dll за Уин 98 ! Ти със NT ли си?
Не бе , с ХП съм
Отиди на този файл,цъкни с върху него с десния бутон и дай Properties.После Version и кажи коя версия е !
Файла трябва да е в C:\WINDOWS\system32
Ако е версия 4.10.0.1998,значи от тав е проблема!
minuteman написа:Само да ви питам на Мото Реисър 2 като включвам играта ми вика че липсва WNASPI32.dll.Добре слагам му този dll и после ми вика The procedure entry point SUnMapLS_IP_EBP_20 could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll.Какво да правя бе хора?
Има на сайта на Майкрософт една програмка за подобни проблеми,напиши в търсачката това!
Какво да напиша?
Това което написа и тук he procedure entry point SUnMapLS_IP_EBP_20 could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll
А къде да го напиша щото в search-а не дава никакви резултати
Търся си Сокобан най-старата версия онази грозната с 4-5 цвята отпреди над 10 години_Не успях да я открия никъде_Намирам само някакви нови и безинтересни версии_Благодаря на отзовалите се!
Експанжъна на Call of Duty пробвай...
А сега имам и един въпрос за него, като давам на сингъл, избирам си трудност и чакам да ми зареди мисията ... но изведнъж ми дава някакъв ерор... Кво да правя? пише нещо Script Error... HELP!!!
Здравейте, бихте ли ми помогнали по отношение на играта Journey to the Center of the Earth. Става въпрос за самото начало - пъзела със символите в мината. Там има и девет изречения, и дванадесет символа. Ако може някой да ми каже вярната комбинация ще съм му много благодарен. Иначе скоро се запалих по куестовете. Благодариа Ви!!!