Един ден в Ада II (РПГ) !! ( правила и мнениея )
- EviL
Гот ММ гот ! Явно времето те е пришпорило защото за пръв път забелязах грешки ( пропуски на букви ) . Не че ти говоря нещо за правопис щото моя е под всякаква критика . Но осещам че скоро в Мрачната крепост ще има голяма сбирка ( но не на анонимни алкохолици ) .
Вортекс ( Deywona ) даваи дуд !
Вортекс ( Deywona ) даваи дуд !
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
-
- EviL
до сега никой не сме изключили такаче и сега няма да го направим а да не говорим че и Вортекс няма нито едно закъснение . Нека следващия да постка .
АБЕ ДЖОНИ хел бе браточка . Начи направих всичко както трябва исписа ми се бонус левел ачивед ама наиси метна ме в началното меню ( където се избира мулти , кампаин , интро , кредитц и тн . ) Аз в момента съм с орязана версия . Да не би поради това да я няма въпросната бонус мисия ???
АБЕ ДЖОНИ хел бе браточка . Начи направих всичко както трябва исписа ми се бонус левел ачивед ама наиси метна ме в началното меню ( където се избира мулти , кампаин , интро , кредитц и тн . ) Аз в момента съм с орязана версия . Да не би поради това да я няма въпросната бонус мисия ???
- EviL
явно от туи ше е Джони . Аз имам един диск дето е цял Стар-а ама нещо сидито напоследък си е видяло сметката и не чете ( аз обаче съм опир чистя окото и не купувам ново сиди )!
The White Tiger написа:Добре
Има разлика между чат и форум, обаче при теб не я забелязвам. Или не знам, вероятно си някое нюби, горящо от желание да стигне 5485784937 поста?
Жокер - второто е по-лошо. Още един - въздържай се от кратки, безсмислени, нервещи, парашутистки постове, които, ако събереш в един, биха били доста по-полезни (цитирания горе можеш просто да не пишеш - на никой не е нужен).
Хайде, парашутната бригада, оправяйте се, че се дразня.
Reise, Reise,
Seemann, reise,
und die Wellen weinen leise,
in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
Seemann, reise,
und die Wellen weinen leise,
in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
- EviL
Тъи тъи хора пак препрочитах творението ни и направо се искефих ( направо не ми се иска да свършва ).
Deywona ти си .
Преатор Феникс много си прав Систем оф а далн кърти мифки .
П.П. И внимаваите в коя тема пускате че вдигнах от архива ( по точно завърших ) един стар разказ с подобно име .
Deywona ти си .
Преатор Феникс много си прав Систем оф а далн кърти мифки .
П.П. И внимаваите в коя тема пускате че вдигнах от архива ( по точно завърших ) един стар разказ с подобно име .
- EviL
Браво Вортекс имаш моите поздрави . Чесно казано леко ми настръхна козината . Харесами това отслабване на героя ( да кажем не отслабване а разколебаване и загуба на сили ) така изглежда по земен и вече влиза в ролята си на духовен водач ( поне аз така го разбрах ).
Хора ако подържаме така темпото може един ден да направим цяла книга . Знам че звучи банално но просто е готино като идея която да ни води ( а оделно колко ми е кеф да чета и препрочитам написаното ).
П.П. Вортекс станал си много безмълвен ? Облаците на несигурноста ли са надвиснали над теб ( говоря за реалния живот )
??
Хора ако подържаме така темпото може един ден да направим цяла книга . Знам че звучи банално но просто е готино като идея която да ни води ( а оделно колко ми е кеф да чета и препрочитам написаното ).
П.П. Вортекс станал си много безмълвен ? Облаците на несигурноста ли са надвиснали над теб ( говоря за реалния живот )

-
Сега е ловеца, после Ранд, после аз и след това си ти.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Ако и твоето е готово, да се захващам пак с писането, че съм още до никъде.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?