С кого коментирате...
Re: С кого коментирате...
чак па на човек...
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Мъж с дълга коса е ужасно зле, а пък като е и пусната... Принципно можеш да намериш нещо за ебане, ама ще бъде 100+кг емо/металка/, която е депресирана и иска да се самоубие. ОТРЕЖИ Я!
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
notOmega-x написа:Мъж с дълга коса е ужасно зле, а пък като е и пусната... Принципно можеш да намериш нещо за ебане, ама ще бъде 100+кг емо/металка/, която е депресирана и иска да се самоубие. ОТРЕЖИ Я!
абе що не си ебете майките?
Щото не е редно
Но това не променя факта за мъжете с дълги пуснати коси
Но това не променя факта за мъжете с дълги пуснати коси
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
въпросът ми беше риторичен, знам че сте гейове и не бихте ебали майките си, по-скоро мъжете им.
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Най-си е добре единичка
. Малко на мутра приличам, но нищо. Съхне бързо и не се омазнява толкова.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
-
Мr.Anderson
Абе ,кво ти дреме ...WidowmakeR написа:Кво стаа гангстери?
Просто тея дни ми е попаднал фотоапарата на брат ми та реших да поосвежа профилите си по социалните мрежи.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
познатите ми и приятелите ми ( извън форума ) с дълга коса бондрят най-яките мацки, а тези с къси дори нямат успех с жените ... пък вие си ги разбирайте нещатаOmega-x написа:Мъж с дълга коса е ужасно зле, а пък като е и пусната... Принципно можеш да намериш нещо за ебане, ама ще бъде 100+кг емо/металка/, която е депресирана и иска да се самоубие. ОТРЕЖИ Я!
което не означава, че ако си с къса коса и няма да видиш жена през живота си ... просто не се навирайте в крайности, щото е смешно, пък големи хора сте вече
джумерки
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
ти им вервай, пък ние ще си боцкаме :ДКире_Гръчата написа:познатите ми и приятелите ми ( извън форума ) с дълга коса бондрят най-яките мацки, а тези с къси дори нямат успех с жените ... пък вие си ги разбирайте нещатаOmega-x написа:Мъж с дълга коса е ужасно зле, а пък като е и пусната... Принципно можеш да намериш нещо за ебане, ама ще бъде 100+кг емо/металка/, която е депресирана и иска да се самоубие. ОТРЕЖИ Я!
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
вервам, щото хората си имат рилейшъншипс, ама тия неща за форумо са непонятни ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
джумерки
Мен ме кефи с леко дълга коса нещо в стил Тоти

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Че аз това го правих преди няколко седмици.човек написа:аз не съм му казвал да я стриже, а да я скъси 2-3 см. има голяма разлика. подстрижеш ли се и за црън кур нема да ставаш.
Иначе да, не съм от най-яките ама и не мога да напълнея. А иначе правя всичко, което не е свързано с отслабване - ям когато си поискам, колкото си искам, обичам мазни храни и не спортувам, нито ходя на фитнес. Просто такъв си ми е метаболизма. Иначе като пия постоянно бира, имам в предвид почти секи ден и почвам да правя коремче, което е ебаси смешното щото съм некъв слаб с коремче.
@Deink

На този горния му е крив! 
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Вие, защитниците на късите косици може и да се мислите за готини, обаче хора като този имат перспективите да свалят всяка една жена...

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

И все пак тоя е ебал повече!