С кого коментирате...
Re: С кого коментирате...
Хаха! Добър опит, бейби,
но нищо не ме спира и сега да правя. 
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Има си функция "самоснимачка",слагаш нейде апарата и след 10 секунди те щракваWidowmakeR написа:Ми няма кой друг да ме снима,
a.k.a Frosty
Опит за какво?
То си е за теб, нито мен ще ме болят топките, нито моята линия на живота ще се изтърка 
Лол! Не се бях сещал за това, честно!Пора написа:Има си функция "самоснимачка",слагаш нейде апарата и след 10 секунди те щракваWidowmakeR написа:Ми няма кой друг да ме снима,
моята линия на живота има форма на хуйAмора написа:Опит за какво?То си е за теб, нито мен ще ме болят топките, нито моята линия на живота ще се изтърка
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
И завършва в гъза тиWiedźmin написа:моята линия на живота има форма на хуйAмора написа:Опит за какво?То си е за теб, нито мен ще ме болят топките, нито моята линия на живота ще се изтърка
Ред Мърси написа: И завършва в гъза ти
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Нещата стоят така - ако си подстрижеш косата, ще можеш да правиш секс с Амора, а ако я оставиш така - с всеки друг от форума 
Пред дилема съм!
От едната страна е Амора а от другата са Хами, Деник, Пени, Стийл... Плюсовете обаче са, че както аз, така и те могат да ме ебат.
От едната страна е Амора а от другата са Хами, Деник, Пени, Стийл... Плюсовете обаче са, че както аз, така и те могат да ме ебат.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
бако, не ги слушай тия олигофрени недъгави ... не се стрижи , освен ако ти не го искаш и не ти пречи. Амора нищо не разбира от мъже
да не ти дреме на куро
да не ти дреме на куро
джумерки
Е той понеже не му дреме на "куро", за тва не прилича на нищо...Кире_Гръчата написа:да не ти дреме на куро
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Махай косата, не знам как до сега не си получил

Код за потвърждение: Избери целия код
System Message:
Congratulations your gayness hit the level cap!Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аз съм beyond the level cap! 
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Верно, толко дълга права коса пусната е доста гей. То и мойта дълга, ма я държа на минимума да може да се връзва. Че и с пусната коса не ходя. Не ги слушай тия, недей се прай с къса коса, ма я скъси верно, ходи вързан и тури малко месо на тия кокали бе, не знаех че си толко кекав. 
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
аз не съм му казвал да я стриже, а да я скъси 2-3 см. има голяма разлика. подстрижеш ли се и за црън кур нема да ставаш.