edit:

По тая логика и сърбите са по-добрия отбор от Германия?Gipo написа:Бухта, в тоя мач испанците не бяха ли по-добрия отбор?Ред написа: АХАХАХАХААХ ДУХАЙ ВЕ БОКЛУК
Ти за кой мач говориш?Sirius написа: За мен германците бяха по-добрия отбор.
Нека ти отговоря какво стана - отборите до сега се надиграваха с Германия. Хвърляха се с идеята - всичко или нищо. Стилът на испанците обаче е такъв, че те не рискуват много, вместо това успиват съперника, докато той не сгреши. Няма как да доминираш над съперник, ако той контролира топката толкова много и реално не ти позволява да играеш с нея. Не знам дали си спортувал активно нещо, но думите "играеш, колкото ти позволи съперника" не са просто някое коментаторско клише, а абсолютна истина. Няма значение колко си добър, когато нямаш контакт с топката, нали така?Ред написа:Просто нз кво им стана сега. Никва агресия нищо ...

пхахахаххахахахааха, още не мога да спра да се смея!!!Vermic написа:Дидо ти трябва да си футболен инвалид за да твърдиш че Германия ще падне-.-
Еми ти видя германците как играха последните 15 мин. Щом тогава успяха значи са можели да играят така целия мач. Просто нз защо предпочетоха да играят в защита.Gipo написа: Нека ти отговоря какво стана - отборите до сега се надиграваха с Германия. Хвърляха се с идеята - всичко или нищо. Стилът на испанците обаче е такъв, че те не рискуват много, вместо това успиват съперника, докато той не сгреши. Няма как да доминираш над съперник, ако той контролира топката толкова много и реално не ти позволява да играеш с нея. Не знам дали си спортувал активно нещо, но думите "играеш, колкото ти позволи съперника" не са просто някое коментаторско клише, а абсолютна истина. Няма значение колко си добър, когато нямаш контакт с топката, нали така?
Педал мръсен ако го нямаше интернета по междуни вече щеше да си пътник!Dexter написа:Вермо, КО СТАНА УЕ?!
Вече на спокойствие можеш да го лижеш на германците...ЦЕЛИЯVermic написа:Педал мръсен ако го нямаше интернета по междуни вече щеше да си пътник!Dexter написа:Вермо, КО СТАНА УЕ?!
Отказвам да приема че това беше Германия която гледах в предишните срещи!
Вече не ме е яд.Сега се надявам Голандия да бият!
Който се смее последен . . .Бате Тошо написа:Reflect написа: