незнам кой е наред сега, но тази тема е много яка и ако позволите да се включа.... плс....
и.
та от коя игра са тея шотове?
подсказка: не е от сериите на мортал комбат, но е от същите производители
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
denik - JazzJack е наред !!! Не слагай повече картинки защото пак се разваля реда !!! Искаме да направим ред де !!! P.S Иначе разбира се , че може и ти да участваш !!!
Corporal_Hicks написа:Ааа, сетих се! Май се казваше Warthugs ili Wargods Мисля че е второто, ама не съм сигурен!
браво! позна! играта е WarGods!
мислех че никой друг не я знае, защото е много стара и колкото хора да съм питал не са я знаели, но ти не си един от тях
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Ми да пуска, че много изостанах и трябва да напредвам
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!