С кого коментирате...
Re: С кого коментирате...
Наркоманите са на мода, пък тази снимка е много добра, но неми е развит все още трапеца на нея, но се наложи да го развия понеже при ударите в главата ако ти е слаб трапеца много бързо падаш.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Да, всичко е до физика, не можеш да кажеш - ти си 180см, значи трябва да тежиш толкова... това са супер неверни стереотипи.
Примерно аз съм ~189см и тежа 90кг. До сега не съм виждал човек, който да не се зачуди, че тежа цели 90кг. Просто костите ми тежат повечко, имам много яки крака и никаква сланина по тялото (защото мускулната маса тежи повече от отпуснатата)
. Знам си абсолютно оптималната форма за баскет/спринт и това са 88кг. Надолу нямам подобрение, даже напротив, чувствам се слаб.
Примерно аз съм ~189см и тежа 90кг. До сега не съм виждал човек, който да не се зачуди, че тежа цели 90кг. Просто костите ми тежат повечко, имам много яки крака и никаква сланина по тялото (защото мускулната маса тежи повече от отпуснатата)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Бе това не е особено вярно, точно заради това:Gipo написа:Да, всичко е до физика...
Не познавам човек занимавал се с бодибилдинг, който да не е с килограми доста над "препоръчителните", и далеч не говоря само за стероидните наркомани. Телосложението на иддяда си е гърчаво, въпреки едната снимка, на която изглежда понацепен. Практически не виждам възможност мъж 63 кила да изглежда здрав... още повече това да му е оптималното тегло с ръст 182. Освен ако не е някакво диво, изумително изключение... в която бая се съмнявам.Gipo написа:защото мускулната маса тежи повече от отпуснатата
Иначе да, мускулната сила не е баш правопропорционална на мускулната маса, и след определено ниво просто ставаш тромав. Иддяде, възможно е да си бил на ринга по изключение някой 120 или 140 сланинест тип, но ако те подхване някой 90 кила нацепен тип, ше те бие като маче у дирек.
А на какви кила приличаш на дебил... хехе
Много ме кефи стила ти на обличане. Ако си намеря такава зелена ризка - ще си взема и аз
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Ами ето ти пример, защо килограмите не са съвсем мерило.
Доста години тренирах баскетбол. Винаги като дойдеше момента с меренето ми казваха, че съм тежък. В същото време обаче в отбора нямаше по-релефен от мен, да не говорим за такъв, който да скача колкото мен и да е толкова издръжлив
.

Доста години тренирах баскетбол. Винаги като дойдеше момента с меренето ми казваха, че съм тежък. В същото време обаче в отбора нямаше по-релефен от мен, да не говорим за такъв, който да скача колкото мен и да е толкова издръжлив
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
и аз тренирах баскетбол и тази година на междуучилищното ни бих съвсем сам. 
Абе като съм по бърз и по техничен килограмите губат значение. Особено за по тежките теизобщо немогат да ме ударят и се изморяват супер бързо. 120 140 кила отначало им се пазя и след няколко рунда се превръщат с чували за млатене. Става дума не за дебелаци ами за високи и здрави копелете или ако са дебели са с мусколи защото все пак тренират бокс примерно. Чесно казано почти винаги съм играл срещу огромни хора и ми е лесно с тях да се бия, но са ми трудни тези в мойта категория разбирасе ако са по натренирани от мен. Пък какво е значението дали си 120 кили или 60 при положение че 60 килограмов човек може да те свали с 1 2 точни тупаници а по слабите по лесно ги пласират понеже по лесно си управляват крайниците.Иддяде, възможно е да си бил на ринга по изключение някой 120 или 140 сланинест тип, но ако те подхване някой 90 кила нацепен тип, ше те бие като маче у дирек.

ето това е мъж.
http://www.youtube.com/watch?v=BjnkKuI-YAY ето нагледен пример как се игаре по малак срещу по голям. Неможе да се каже че съм като тоя дребниа, но и големите неса като тоя големия в тва клипче машини.
Има само 1 перфектно телосложение:

Иначе доказателства за сила на мускули и маса е Брус Лий, който въпреки малките си размери е смятан за един от най-силните хора на земята.

Иначе доказателства за сила на мускули и маса е Брус Лий, който въпреки малките си размери е смятан за един от най-силните хора на земята.
Reaching aural nirvana...

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Брат, тези очила...
Иначе си смекси! 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ето го и брат ми:
http://img41.imageshack.us/img41/5485/pict0110k.jpg
http://img718.imageshack.us/img718/3937/pict0009rp.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/75/AF/a3d ... 8975af.JPG
И нема да ми се закачате, че ще му кажа да ви набие!
http://img41.imageshack.us/img41/5485/pict0110k.jpg
http://img718.imageshack.us/img718/3937/pict0009rp.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/75/AF/a3d ... 8975af.JPG
И нема да ми се закачате, че ще му кажа да ви набие!
той що не е метъл като теб 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
аз съм 189см и 117 кг, ама съм дебелак :/ Но честно казано, ако не ми знаете килограмите никога няма да ми дадете 117. Мисля си че е свързано с факта, че чвоек като чуе 100 кг си представя голям дебелак, а з не съм толкова дебел.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Те нещо ново от мене

Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Widow виж къв як брат имаш, а ти на къв гей се правиш 
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
сиOmega-x написа:аз съм 189см и 117 кг, ама съм дебелак :/ Но честно казано, ако не ми знаете килограмите никога няма да ми дадете 117. Мисля си че е свързано с факта, че чвоек като чуе 100 кг си представя голям дебелак, а з не съм толкова дебел.
-
Мr.Anderson
Я си дайте и размера на сутиените, че така ми е трудно да си ви представя.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.