Мдае, имали сме яки моменти заедно.Drovage написа:Симо демек? Знам го,маняк е.The Chameleon написа:Е тва е Моньо Емото, тряя се знаете
С кого коментирате...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: С кого коментирате...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
бе кво говорите глупости бе, аре просто да наритаме зубрев някой път. 
Щях да си изям боя днес. Ходих да крада една, костюмарче си бях, и приятелят и дойде и бая ме стресна [edited]
... та неслучайно е казано "Не пожелавай жената на ближния си!"
Защото аз исках да ближа тая, която пожелах

... та неслучайно е казано "Не пожелавай жената на ближния си!"
Защото аз исках да ближа тая, която пожелах
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Методи, костюмът, както и самият акт на костюмирането напълно се обезсмислят от това, че не си дошъл с бял мерцедес. Именно злощастната липса на тази критична техническа подробност стои в дъното на твоя неуспех. По какво се различава кражбата на булка от кражбата на пари от трезор, след като нали и това е кражба, питам. Трябвало е да се досетиш за ролята на така наречения getaway car във всеки банков обир. Това е елементът с решаващо значение за това дали задигнатите блага ще си останат твои докрай, или законният им собственик ще ти ги отнеме със сила.
Трябвало е да се досетиш и за принца, който винаги идва на бял кон. Никоя история - нито литературната, нито световната, нито на БКП, не e обезсмъртила принца, осмелил се да краде принцеса без бял кон, защото такъв няма.
Ако не бе избързал, подтикнат навярно от стихийни чувства и студентски финансови неволи, а си бе подготвил бял кон и getaway car в едно, нещата щяха да се развият другояче. Мадамата просто щеше да ти падне в ръцете. Ти щеше да я метнеш на седалката до теб, да и напомниш да си сложи колана и да затвориш вратата. А докато нейният грозен и зъл годеник тича към вас на забавен кадър, ти щеше вече да си седнал в кокпита на коня, да си си сложил гъзарски черни цайси и да си отпрашил с мръсна газ към луната.
Точно в мига, когато скверните пръсти на Нейния пазвант са докоснали дръжката на вратата..
Има и следващ път, приятелю. "Некс гейм е некс гейм". Ще се изпечеш в занаята. Бъди поздравен.
Трябвало е да се досетиш и за принца, който винаги идва на бял кон. Никоя история - нито литературната, нито световната, нито на БКП, не e обезсмъртила принца, осмелил се да краде принцеса без бял кон, защото такъв няма.
Ако не бе избързал, подтикнат навярно от стихийни чувства и студентски финансови неволи, а си бе подготвил бял кон и getaway car в едно, нещата щяха да се развият другояче. Мадамата просто щеше да ти падне в ръцете. Ти щеше да я метнеш на седалката до теб, да и напомниш да си сложи колана и да затвориш вратата. А докато нейният грозен и зъл годеник тича към вас на забавен кадър, ти щеше вече да си седнал в кокпита на коня, да си си сложил гъзарски черни цайси и да си отпрашил с мръсна газ към луната.
Има и следващ път, приятелю. "Некс гейм е некс гейм". Ще се изпечеш в занаята. Бъди поздравен.
Бате Любо, днес видях как се краде булка от младоженец! Ама, честно да си кажа, верно си имаше мерцедес джип, ама черен. Утре, като получа снимки от сватбата, ще ти покажа, няма да скрия нищо.
Поздравът е тематичен, чувствам се честит. В отговор черпя бира, като се видим тия дни. Пиши
Поздравът е тематичен, чувствам се честит. В отговор черпя бира, като се видим тия дни. Пиши
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
ще си бия една чикия на тая снимка.
Обичам мъже с униформи 
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Чудя се какво работиш?
Кире аз на пейнт ги правя по-добри колажите
Кире аз на пейнт ги правя по-добри колажите
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Честно ,мяза на Vash the Stampede !Nocturno написа:
Представям си как пътуваме с моя приятел Ицо и голфа му през нощта от София за Разград и в най-глухата гора на разбит път ни спира Нокти с празен поглед в очите и кръв по палката. 
Имам фенове в форума които искат да видят мои снимки и понеже несе снимам често ще трябва да сложа вече показвани можеби.
Е така трябва да пушите без да ви е срам
Треа да станете по здрави от тва ама снимката е стара кво да се праи още ми е недоразвит трапеца тука
Фешъна е мн важен за да сте риъл лайфер
Трябва да си пазите гъза на всяка цена
Може да се правите на скейтъри също е мног модно напсоледак
Позите са мн важни винаги
Не трябва да ви е страх да правите квото ви кефи
И недейте да си бъркате много в гъзовете пред моите снимки шото като си скъсате аналите на мойта съвест ще тежи.
Е така трябва да пушите без да ви е срам
Треа да станете по здрави от тва ама снимката е стара кво да се праи още ми е недоразвит трапеца тука
Фешъна е мн важен за да сте риъл лайфер
Трябва да си пазите гъза на всяка цена
Може да се правите на скейтъри също е мног модно напсоледак
Позите са мн важни винаги
Не трябва да ви е страх да правите квото ви кефиИ недейте да си бъркате много в гъзовете пред моите снимки шото като си скъсате аналите на мойта съвест ще тежи.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Да, същите си ги пускал и преди 
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Пусни актуални 
Мязаш на main character-а от Risen
Мязаш на main character-а от Risen
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Тиа са актуални нищо че са стари. А несъм фото модел че да се снимам и да пускам сники постояно да немсилиш че са ше застана пред огледалото и ше почна да се снимам.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Да, ама има и някои като Squiz, дето са като жени в мъжка кожа
. Умират да се снимат пред огледалото.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

в ока(л)яно състояние
баце вермо, у една пътно-строителна фирма работим
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Пак добре
Аз по закон се водя безработен :С Даже съм на борсата само за да вземам парите :с
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There