уби ги"Реформи няма и няма да има", коментира днес пред журналисти лидерът на ДПС Лютви Местан по повод последните политически събития, свързани с опитите за правосъдна реформа, които разтърсиха управляващото мнозинство и държавата.
На въпрос кой би бил най-подходящият правосъден министър, той отговори иронично - „Монтескьо”.
[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Начи...
Отварям си днес youtube-a и какво да видиш, сайта решил да сложи моята особа до тази на най-великия. Почувствах се горд... Има нещо, гугъл рядко греши

Отварям си днес youtube-a и какво да видиш, сайта решил да сложи моята особа до тази на най-великия. Почувствах се горд... Има нещо, гугъл рядко греши

http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Liberty
- Обратна връзка:
Bill O'Reilly <3 <3 <3нелегален написа:>Fox News
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Абе пичове, Коледа идва, всеки отваря по нещо, крака, портфейли, подаръци, притснявам се

-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:

--Gort!Klaatu barada nikto!--
за пръв път се надъхвам и свалих UFC fight да видя
търся conor mcgregor vs jose aldo
900 мб
21 минути запис
за да гледам
търся conor mcgregor vs jose aldo
900 мб
21 минути запис
за да гледам
Spoiler for :
За любителите на рифа на 3:01 т.е. плебса > https://www.youtube.com/watch?v=tgmE6W7iRxQ
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Да обмениш хартиени 2 лева за монета от 2 лева ти искат 10 лв.? Кой би се навил да ги даде? И защо изобщо ти е толкова зор да се докопаш до тия монети?нелегален написа:Заебете.
Можеш да изкараш евреина от Израел, но не можеш да изкараш еврейщината от евреина.
И в ПИ вече има комисионна - от 10 лева. ДЕСЕТ ЛЕВА, братче. Може и да обменяш някаква мизерна сума от двулевки, но таксата пак е 10 лева.
Утре ще ходя в БНБ. Вярвам в държавата. Дано не ме предадат и те.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Това е яко фейк
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- Till.Lindemann
Антъни Джошуа верно има талант, ама е роден в кофти епоха. Нито може да се мери с Дионтей Уайлдър, нито с Фюрш в момента, нито с Кличко, който може да се бие за която си титла иска, реално толкова голяма е влиянието му. Шанса на тоя малкия е да се бие за овакантената от Фюри оня ден титла, ама пак шанса е малък, Кличко ще се бори да стане undisputed до край.
Конър направи яко шоу, пък било и то 13сек, задължителен реванш, за да няма съмнения. И това щи му е на брадатия, ако мине в леката(каквито намерения имал), ще е много мазало. Проблема на горната канегория е, че всички са от по-горната
По-добре да си стои като майти маус или андерсон силва шампион без конкуренция и да си пази пояса години.
Конър направи яко шоу, пък било и то 13сек, задължителен реванш, за да няма съмнения. И това щи му е на брадатия, ако мине в леката(каквито намерения имал), ще е много мазало. Проблема на горната канегория е, че всички са от по-горната
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Джошуа има всички качества да стане супер шампион. Съгласен съм, че в момента не е на нивото на Уайлдър и не само, но след няколко мача и един добър треньор съм убеден, че нещата ще се променят. Все още е твърде статичен защитата му я няма никва с тия крака все едно е залепен за ринга.
Дните на Кличко са преброени въпреки, че съм почти сигурен, че ще си върне поясите на реванша с Фюри не виждам обаче как може да се добере до WBC-то от Дионтей.
Адски се радвам че Хей се връща януари месец, дано да възвърне онази форма в която го помним.
Тая събота Дженингс срещу Ортис.
Дните на Кличко са преброени въпреки, че съм почти сигурен, че ще си върне поясите на реванша с Фюри не виждам обаче как може да се добере до WBC-то от Дионтей.
Адски се радвам че Хей се връща януари месец, дано да възвърне онази форма в която го помним.
Тая събота Дженингс срещу Ортис.

- Till.Lindemann
И кво - Кличко ще победи Фюри без проблем, ама с Уайлдър ще се озори? Никакъв шанс, точно на Уайлдър му трябва някой тактик да му прецака схемата с размахване на ръцете, и е до там. Реванша не го знам, представи си Фюри да играе защитно с тоя голям обхват и да приспи мача, нищо не е сигурно. Хей ми спечелш респекта още преди години като победи Николай Валуев(30см и 50кг разлика втф), ама с тия операции на рамото не се знае нищо.
Гледам сега за тоя дядо, дето го нападнали двама предната вечер, ама той бил бивш военен, извадил им пистолет и накрая му се молили да не ги убива. Яко смех.
Гледам сега за тоя дядо, дето го нападнали двама предната вечер, ама той бил бивш военен, извадил им пистолет и накрая му се молили да не ги убива. Яко смех.
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
За мен Уайлдърчето има няколко плюса спрямо Кличко.
1. Кличко няма вече тази експлозивна енергия която все още я има Дионтетей.
http://giant.gfycat.com/ImmenseAffectio ... dryas.webm
2. Видя се и колко не разнообразен и пасивен е вече в действията си когато не му се получават нещата.
2. Кличко последните 10-тина години не се е изправял срещу нокаутьор камо ли срещу такъв с неговата физика.
3. Кличко си е на 40 откъдето и да го погледнеш...мач между двамата едва ли ще има по рано от 2 години сложи го, че ще е на 42 .
И все пак не бих заложил пари на такъв мач
Колкото до Хей за мен най-големия техничар последните години. Мача с Валуев си беше Давид срещу Голиат
1. Кличко няма вече тази експлозивна енергия която все още я има Дионтетей.
http://giant.gfycat.com/ImmenseAffectio ... dryas.webm
2. Видя се и колко не разнообразен и пасивен е вече в действията си когато не му се получават нещата.
2. Кличко последните 10-тина години не се е изправял срещу нокаутьор камо ли срещу такъв с неговата физика.
3. Кличко си е на 40 откъдето и да го погледнеш...мач между двамата едва ли ще има по рано от 2 години сложи го, че ще е на 42 .
И все пак не бих заложил пари на такъв мач
Колкото до Хей за мен най-големия техничар последните години. Мача с Валуев си беше Давид срещу Голиат

- Liberty
- Обратна връзка:
Банките не са за тази работа. Ако искаш да обменяш пари, иди в някое легитимно чейндж бюро, аз например ползвам TAVEX, има ги по моловете и са си доста добре, нямат комисионна, а само разлика в курс купува/продава и той даже е по-добре отколкото в банките.нелегален написа:
Заебете.
Можеш да изкараш евреина от Израел, но не можеш да изкараш еврейщината от евреина.
И в ПИ вече има комисионна - от 10 лева. ДЕСЕТ ЛЕВА, братче. Може и да обменяш някаква мизерна сума от двулевки, но таксата пак е 10 лева.
Утре ще ходя в БНБ. Вярвам в държавата. Дано не ме предадат и те.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Till.Lindemann
Абе той иска да си взече новата монетка от 2лв, кво го бъркаш с чейнджове
Нз какво се побъркаха всички с това, сефтефан и той поства всеки ден за нея, скоро ще е по джобовете на всички, не разбирам тая паника. То да беше нещо ново и нечувано, пък то кво - пак Паисий, и цветовете обърнати като на еврото и още куп други валути.
Нз какво се побъркаха всички с това, сефтефан и той поства всеки ден за нея, скоро ще е по джобовете на всички, не разбирам тая паника. То да беше нещо ново и нечувано, пък то кво - пак Паисий, и цветовете обърнати като на еврото и още куп други валути.
@Law Mania Forum - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5177134
Някой може ли да потвърди това..?
Някой може ли да потвърди това..?
Така е, атракция е за ниската прослойка хора, измежду сезоните на разните реалититанелегален написа:Бе, атракция си е!![]()
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
не ми е преподавал, но мога да потвърдя
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Till.Lindemann
Абе прав си, това е като 50 стотинките, дето пускаха за европейския съюз, нато и зо писмеността нещо, пазя си ги някъде у нас, явно не съм единствения, щото почти ги няма
ама не е кой знае кво по принцип