[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
- Grim Demise
Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Баче ви Шийн е много голем и пак ще е #winning в живота! 
Chaos is order, yet undeciphered..
Любимият ми леко политически (тематичен демек) джиф тази седмица

Вероятно доста хора са сложили край на живота си докато са чели политическите ви теми. Аз лично почти не влизам веме заради тия глупости.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
последната седмица съм зает с една мн яка схема
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
Ходих на Брит Флойд преди някоя друга седмица, и мога да кажа, че беше велико. Супер професионално изнесен концерт, а визуалните ефекти бяха лудница. Дано дойдат пак ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
кьорави катерички
Е как да няма. Скиорите, мотористите.. и тн с какво се пазят от вятъра 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Аз за какво предлагам политиката да се отдели в отделен форумGipo написа:Вероятно доста хора са сложили край на живота си докато са чели политическите ви теми. Аз лично почти не влизам веме заради тия глупости.
¯\_(ツ)_/ ¯
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Наистина напълно отделен (на друг домейн и адрес) политически форум ми се струва удачна идея. Белким престанете с малоумната си пропаганда най-сетне.Serious Sam написа:Аз за какво предлагам политиката да се отдели в отделен форумGipo написа:Вероятно доста хора са сложили край на живота си докато са чели политическите ви теми. Аз лично почти не влизам веме заради тия глупости.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Der Meister
- Обратна връзка:
По принцип не си падам по трибют групи, но на тези ми се ходеше ама нямаше с кой. Колко човека горе-долу имаше?Stonedisus написа:Ходих на Брит Флойд преди някоя друга седмица, и мога да кажа, че беше велико. Супер професионално изнесен концерт, а визуалните ефекти бяха лудница. Дано дойдат пак
- Stonedisus
Доколкото знам, имаше 5 хиляди билета пуснати за продажба, в залата да е имало около 4 хиляди човека.
Аз трябваше да ходя с една мацка, която няколко дена преди концерта, изведнъж реши, че не и се давали толкова пари за трибют група, демек вързаха ми тенекия. Отидох сам и честно казано по-добре. По случайност бях намерил в нас някакъв забравен масур, от преди като припалвах по-често, и ги комбинирах нещата.
Както би казала саманта от сексат и градат, не че сам го гледал - мацки, не ви триабва никого за да си искарате прекрасно, вий сами сте си самодостатъчни, един вид изпълнени сте, ако ще с дух, ако ще с говна, това сте вие и никога не сте сами, циалата фселена е свас. ПО-смело!
Аз трябваше да ходя с една мацка, която няколко дена преди концерта, изведнъж реши, че не и се давали толкова пари за трибют група, демек вързаха ми тенекия. Отидох сам и честно казано по-добре. По случайност бях намерил в нас някакъв забравен масур, от преди като припалвах по-често, и ги комбинирах нещата.
Както би казала саманта от сексат и градат, не че сам го гледал - мацки, не ви триабва никого за да си искарате прекрасно, вий сами сте си самодостатъчни, един вид изпълнени сте, ако ще с дух, ако ще с говна, това сте вие и никога не сте сами, циалата фселена е свас. ПО-смело!
кьорави катерички
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Тя е чакала аванта.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- Stonedisus
хората няма кво да ядат, тая аванта ще ми чака. ми яде кура ако е чакала аванта
п.с сега някой ще каже, че ако е получила аванта, може би е щяла да ми яде кура и сигурно има някаква истина, но в това всъщност се крие голямата трагедия на нашето общество.
п.с сега някой ще каже, че ако е получила аванта, може би е щяла да ми яде кура и сигурно има някаква истина, но в това всъщност се крие голямата трагедия на нашето общество.
кьорави катерички
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Stonedisus, позната история
Аз за Уайтснейк така чаках една мацка да каже дали ще ходи с мен и то взеха, че свършиха евтините билети докато я чакам, а после се оказва, че няма да ходи. Заебавам я и решавам, че въпреки всичко ще ходя и ще си взема скъп билет. Но една друга мацка ми казва, че била намерила в олх евтини билети и аз си викам екстра, хем ще ходя с нея, хем ще дам по-малко пари. Ама кур. Ония педераси не са оставили телефон и не ѝ отговарят на съобщенията. Предложих ѝ да си вземем скъпи билети ама ѝ били твърде скъпи. И докато ги чакаме тия вече свършиха и скъпите билети
В крайна сметка май няма да ходя на концерта заради жени 

Аз за Уайтснейк така чаках една мацка да каже дали ще ходи с мен и то взеха, че свършиха евтините билети докато я чакам, а после се оказва, че няма да ходи. Заебавам я и решавам, че въпреки всичко ще ходя и ще си взема скъп билет. Но една друга мацка ми казва, че била намерила в олх евтини билети и аз си викам екстра, хем ще ходя с нея, хем ще дам по-малко пари. Ама кур. Ония педераси не са оставили телефон и не ѝ отговарят на съобщенията. Предложих ѝ да си вземем скъпи билети ама ѝ били твърде скъпи. И докато ги чакаме тия вече свършиха и скъпите билети
Би било доста яко ако наистина можеше да сме самодостатъчниStonedisus написа:Както би казала саманта от сексат и градат, не че сам го гледал - мацки, не ви триабва никого за да си искарате прекрасно, вий сами сте си самодостатъчни, един вид изпълнени сте, ако ще с дух, ако ще с говна, това сте вие и никога не сте сами, циалата фселена е свас. ПО-смело!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Уайтснейк са отвратителни, братле
Good riddance I say, да не говорим че от цялата тая история ме заболява въображението...
Good riddance I say, да не говорим че от цялата тая история ме заболява въображението...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Мен ме кефят, а и съм израснал с тях и има сантиментален елемент за мен тази група
Освен това ще свирят песни на Пърпъл от периода с Ковърдейл ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
-
Der Meister
- Обратна връзка:
А Стоунс какъв dad rock са? Какво значение има изобщо колко е стара музиката? 
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Ще ме извиняваш, ама Стоунс и Велвет Ъндърграунд изобщо не биха могли да се считат за дад рок, а дори мисълта да се опитваш да ми ги слагаш до Уайтснейк е просто пълен потрес.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Какво е определението тогава за дад рок, ако не възрастта на бандата?
А тва кой до кой се слага е субективно мнение. Би трябвало отдавна да сме надраснали мисленето тип "тва дето аз слушам е най-великото".
- Stonedisus
кьорави катерички
Уайтснейк стават колкото да припявам Anal Love in the heart of the city... не звучат зле, ама никога не бих отишъл на концерт на толкова мелодраматична група.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )