GOGO NETHERLANDS ?!
The official PCM футболен топик
Re: [Официална темъ] Световното !
Педро обаче със сигурност няма да играе на финала :Р тва си беше ебати пропиляната ситуация.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Разминаха се с малко германците, беше си 100% гол ако беше подал на Торес, но нищо. Важното е, че по-добрият победи, ще победи и в неделя!

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Може хейт, може фенщина, но квото и да си говорим Испания беше по-добрият отбор.
Reaching aural nirvana...
Липсата на Мюлер се усещаше, но и защитата на испанците е на съвсем друго ниво, вече 320 минути не са им отбелязали гол.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
айде бе маншафта, къде сте бе пиленца
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Плача и ми се къса сърцето!
Това е нереална победа!
Това е нереална победа!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Бухта, в тоя мач испанците не бяха ли по-добрия отбор?Ред написа: АХАХАХАХААХ ДУХАЙ ВЕ БОКЛУК
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Хахаха, даже шибания октопод знае, че испанците са по-добри, само ти не си го разбрал, злетакРед написа:АХАХАХАХААХ ДУХАЙ ВЕ БОКЛУКAudiofly написа:Разминаха се с малко германците, беше си 100% гол ако беше подал на Торес, но нищо. Важното е, че по-добрият победи, ще победи и в неделя!

Испанците НЕ бяха по-добри. Голът беше от толкова заучено положение,че нямаше накъде повече. Единственото, което ми хареса, бяха техничните отигравания в центъра (Шави). Вийя беше безполезен на терена. Защитата .. еми Барса, какво очаквате. Добре че е школата им, че иначе тея мазни педали няма да могат да формират читав национален отбор. Пожелавам им да паднат с много от Холандия.
На Европейското'12 Германия ще е машина. Ако запазят състава си от сега (с леката корекция при Подолски) всичко ще заспи.
На Европейското'12 Германия ще е машина. Ако запазят състава си от сега (с леката корекция при Подолски) всичко ще заспи.
аха, добреSirius написа:Испанците НЕ бяха по-добри.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Но ти знаеш най-добре, Сириус.Комплимент за Испания. Мисля, че те ще спечелят титлата, те са най-добрите в последните две-три години. Днес ни затрудниха максимално. Въпреки всичко изиграхме добър турнир", коментира тъжно треньорът на Германия Йоахим Льов пред телевизия ARD. При нас някои не можаха да се освободят изцяло от задръжките си. А и испанците така подаваха топката, че само тичахме след тях. Не можахме да вземем притежанието на топката, въпреки че хвърлихме много усилия", анализира слабостите той.
.
Ти въобще четеш ли какво съм написал бе, идиот? Казах, по средата бяха стабилни, пасовете ги правеха по-добре от германците и държаха топката по-дълго. Дотам. Голът беше късметлийски. Елементарна грешка в нападение на Педро, която си беше сигурен гол. Вийя си го вееше напред без ясна представа какво търси на терена. Добре че влязоха Давид Силва и Торес да раздвижат атаките. А да, и двете безумни отигравания на Шаби Алонсо с далечните му шутове, от които ефектът беше нулев.
Гаден, късметлийски отбор. Дано холандците ги накажат както си трябва, че тея катили не заслужават златото.
Гаден, късметлийски отбор. Дано холандците ги накажат както си трябва, че тея катили не заслужават златото.
Бате по едно време даваха неква статистика на ударите Испания имаха 11 Германия 2. Квото и да си говорим Испания бяха по-добри, въпреки че бях за Германия
Reaching aural nirvana...
ми че те са се справили с 90% от задълженията си според твоите думи, а после твърдиш че не били по-добритеКазах, по средата бяха стабилни, пасовете ги правеха по-добре от германците и държаха топката по-дълго.
а и сега няма как да си кривим душата, но разцъкваха мега добре
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
Как реши, че голът беше късметлийски?

Какво е това "дотам"? Нима това "дотам" не беше напълно достатъчно немците да се чувстват като зрители?по средата бяха стабилни, пасовете ги правеха по-добре от германците и държаха топката по-дълго. Дотам
.
Ще ме извиняваш, Нойер хвана топката 4-5 пъти макс:)) Иначе те се пробваха от разстояние, ама .. същото можем да кажем и за ударите на Йозил.
За мен германците бяха по-добрия отбор. Като не сте съгласни, ок. Майната ви, мнението ви не ме бърка ^^
За мен германците бяха по-добрия отбор. Като не сте съгласни, ок. Майната ви, мнението ви не ме бърка ^^