Е момчета, отговорът по темата ми е - ТЪПА БОЗА...
DotA:
1. Най-балансираната и уникална карта на Warcraft 3: Frozen Throne.
2. От години само тя вдига рейтинга на вече позамрялата W3 (имам предвид тъй нареченото "развитие").
3. Ежемесечно ъпдейтвана и балансирана от третия подред GM който работи по нея (и смея да твърдя, въпреки че се стреми да променя или заличава нещата направени от създателя и предишният GM, със или без необходимост, е най-добрият от тримата до сега)
IceFrog не веднъж пише, че прави DotA само за удоволсвие и не получава никакви пари за това, въпреки че за мнозина е известна истината, че това са само глупости. Та по-горе споментият човек, получава предложение да продаде лиценза на играта. Той се съгласява при усповие, че продължи да развива Warcraft 3 версиите свободно... Е след няколко месеца се пръква недоразомението
Heroes of Newerth. Както сами забелязвате, мисълта, че създателите на играта са малоумни идва още дори при прочитането на заглавието - Heroes of
Newerth.
HoN:
1. Изчистени са някой досадни неща - например неполучаването на голд от асистенция при убийство.
2. Скъпа като $ - нямам коментар
3. Магазините са направени адски малумно
4. Светулки - Когато вляза в битка имам чуството, че на WoW се бият 10 паладина всеки за себе си. Само светлинки, светлинки, светулки, светлинки, светкавици, светулки, светулки, светкавици, светкавици... Абе както се изразих - свети свети и или умираш или убиваш...
5. Неясна графика. Тази точка може би си прилича малко със т. 4. Неясен терен (на който се свиква, но трябва време)
6. Въпреки, че голяма част е копирана дословно (и с право), пак играта остава небалансирана
That's from me
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)