Форумен FIFA клан [PCMC vs F.C.Wolfs 1-0(временно)]
Това с Харгрийвс и Лам ще го пробвам. (бтв тоз Лам фърчи† iMMortality † написа:Е прав си за Кан,но за това,че само Подолски,Макаай и Бомел не е точно така.Аз принципно пускам в среда и Харгрийвс и с него освободиш ли се на спринт на 25 метра от вратата шута ти е почти 100 % гол,а също използвам и 3ти нападател като Пизаро,който добре са го направили на тая фифа и вкарва добри голове,а пък при корнери Филип Лам рулира на воле като му дадешБомел написа:Как очакваш, то единствените други играчи, способни да вкарват относително често голове са Макай и ван Бомел...А Кан в тая фифа бая са го осрали...
![]()
Да спрем дотук, 3 поста офтопик не са толкова фатални
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
[PCMC]Marin_007 - [V&B]"1nSoMn1a"ChelseaFC 7:3
Доста добър мой мач , бях амбициран да донеса победа във важен мач , и просто играта ми беше супер
[V&B]"1nSoMn1a"ChelseaFC - [PCMC]Marin_007 1:7
тука вече резултата говори все пак беше интересен мач с положения като накрая се дойграваше.Успех на техния клан все пак имат шанс (още)
Еми 2:0 момчета още 1 победа ни трябва и сме готови
Доста добър мой мач , бях амбициран да донеса победа във важен мач , и просто играта ми беше супер
тука вече резултата говори все пак беше интересен мач с положения като накрая се дойграваше.Успех на техния клан все пак имат шанс (още)
Само така Марине,бой-MaRiN_007 написа:[PCMC]Marin_007 - [V&B]"1nSoMn1a"ChelseaFC 7:3
тука вече резултата говори все пак беше интересен мач с положения като накрая се дойграваше.Успех на техния клан все пак имат шанс (още)![]()
- Букмейкара
хора реших да напиша ено мнение просто ей така понеже темата ще изчезне от страницата предполагам няма да се сърдите 
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
Ами преди два дена започнахме да си играем мачовете но на полувремето прекъсна по моя вина при резултат 3 на 1 за него.И след това нямах време да доиграем и се разбрахме или вчера или днеска да играем и най-вероятно деска ще доиграем.
Но искам да кажа че шанса да го бия е минимален тъй като тва момче играе само и единствено с бъгове и съм безсилен а си казах че повече няма да се нервя на такива ама просто ме е яд ...
Но искам да кажа че шанса да го бия е минимален тъй като тва момче играе само и единствено с бъгове и съм безсилен а си казах че повече няма да се нервя на такива ама просто ме е яд ...
Ем моя човек не е влизал от 04.03 в Skype, вярно е че той първи ме потърси, но след това му писах два или три пъти и няма никъв отговор, не знам кво ще правим с него 
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...