Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn]
F0cking no!Time's up написа:Русе got ownedHarley Davidson написа:Ами така си е и мене ме кефи,ко толкоз човека разправа ко му сай случило,пък и за правописа ко им пука на хорта важното е fun да има пък и ние от Русе сме си така един от нашия клас нищо че сме 9клас пише аЗ със СаС ма ко от туй
![]()
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
М тоз явно е супер мен...Шейсе метра мусколи и фърля хора за гърлата на по стотина километра..мдаех.AgentX написа:има 10 пъти по-големи мускули от баща ми който хич не е хилав. Мене ме дига с една ръка за гърлото и ме мята някаде не 10 метра![]()
Кат политик яде. 3 козунака и 10 яйца...айде ся с напън ще стане, ама + 1 агне и 4,5л бираAgentX написа:Аз па пометох след себе си 3 козунака, 10 яйца, цяло агне и 3 бири 1.5LАз на великден ям кат...
Сигурно е над 200кг тоз пич
Дете с голяма фантазия.
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
- NeO_Zealot
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
ПП: Тая тема май се превърна в "Най-оригинална затапка".Wicked Spirit написа:неотворените дупенца ме привличат повече. а твоя задник гледам вече разпорен.._-DeViL-_ написа:както е възможно да си гей и да си падаш по жениWicked Spirit написа:Напълно възможно е мама Гарга да "консумира" орално татко Гарга.![]()
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Мисля че това беше най-смисления пост на въпросния индивид Ронин!1 предопреждение написа:GrubbyHouseDude™ написа:Ми според мене,ако имаше акъл нямаше и този тъп пост да напишеш.Както и да е...1 предопреждение написа: Както е казал един велик пилот : Мечти мечти.Та ти си толко умен,че преценяваш хората от интернет само като четеш разни страни постве,които са за РД на педали?Е баткъ нито ме знаеш,кои сам нито къв сам.Аз СЕ ЕБАВАМ!!!!!!!!!!
Грозно изчадие!
П.П.Ето пак!
Аз съм по мъдар и от дядо ти курама му взети заедно бе,чикиджист.
Ше ти изпея една песен за чикиджистите :
Стават сутрин рано мятат хуй на рамо лапат си ташаците.
Е това се ти!
- NeO_Zealot
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
Пхахахаха, това направо ме събори!WolfMan написа:По - скоро е с цел да ограничава циганите от форумаJorix написа:Хаха е на дали тва е с цел да ограничава глупавите от форума
Мхахахахахаахахахааааахахахаааааа....Bator Zong™ написа:
Иконката на War Rock не е най-великата, но прилича на кур с крила.
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
-
Aura Noir
|
|
|