Serials,cracks,cd keys,cheats,patches,mods.....Всичко тук!
- Night_Vision
По пътя на логиката е така, но пач от близард ще тегля 2 години а и не го намерихFire Golem написа:Nexus написа:Аре бе хора някой не знае ли къде има пач за Warcraft 3 TFT 1.17 и Headoff Launcher(може и Gateway Editor) СПЕШНО ми трябва не мога да играя ОЩЕ![]()
![]()
![]()
Еми,човече,по пътя на логиката пач има на сайта на Близард,а лаунчер има на сайта на Хедоф![]()
Got the idea?

ето ти пача за warcraft 3 и TFT
http://www.pcmania.bg/article.php?sid=4979
п.п.защо просто не потърси из новините
http://www.pcmania.bg/article.php?sid=4979
п.п.защо просто не потърси из новините

- «†PlaGuE†™»
- Обратна връзка:
Nexus написа:По пътя на логиката е така, но пач от близард ще тегля 2 години а и не го намерихFire Golem написа:Nexus написа:Аре бе хора някой не знае ли къде има пач за Warcraft 3 TFT 1.17 и Headoff Launcher(може и Gateway Editor) СПЕШНО ми трябва не мога да играя ОЩЕ![]()
![]()
![]()
Еми,човече,по пътя на логиката пач има на сайта на Близард,а лаунчер има на сайта на Хедоф![]()
Got the idea?а Launcher на Хоффа е за 1.15 да не ме мислиш за толкова тъп?Намерих Gateway Editor но не ми намира сървъра на Хофф-а така че 4акам отговор в една друга тема.
Napi6i na Gateway Editora tezi nastroyki:
Server Address: war3.headoff.com
Region Code: 1
Server Name: Headoff G.I.

- «†PlaGuE†™»
- Обратна връзка:
«†Britannicus†™» написа:Nexus написа:По пътя на логиката е така, но пач от близард ще тегля 2 години а и не го намерихFire Golem написа:Nexus написа:Аре бе хора някой не знае ли къде има пач за Warcraft 3 TFT 1.17 и Headoff Launcher(може и Gateway Editor) СПЕШНО ми трябва не мога да играя ОЩЕ![]()
![]()
![]()
Got the idea?а Launcher на Хоффа е за 1.15 да не ме мислиш за толкова тъп?Намерих Gateway Editor но не ми намира сървъра на Хофф-а така че 4акам отговор в една друга тема.
На мен ми казаха да сложа адрес на сървъра 212.124.78.125 и Time Zone : -2 но така не стана сега ще видя с тези настройки кво ще стане....нееее нищо незнам от кво е много неприятно.
- «†PlaGuE†™»
- Обратна връзка:
Nexus написа:«†Britannicus†™» написа:Nexus написа:По пътя на логиката е така, но пач от близард ще тегля 2 години а и не го намерихFire Golem написа:Nexus написа:Аре бе хора някой не знае ли къде има пач за Warcraft 3 TFT 1.17 и Headoff Launcher(може и Gateway Editor) СПЕШНО ми трябва не мога да играя ОЩЕ![]()
![]()
![]()
На мен ми казаха да сложа адрес на сървъра 212.124.78.125 и Time Zone : -2 но така не стана сега ще видя с тези настройки кво ще стане....нееее нищо незнам от кво е много неприятно.
Sorry mom4e az s1m ob1rkal trqbva da e
Region Code: -2
Server Name: Headoff G.I
Re: THRONE DARKNESS cd key
lamiata написа:hora pls mnogo barzo mi trebva cd key za THRONE DARKNESS
RAC2-RAD2-RAC2-RAC2-3387
или
LAD8-NAB4-WYB2-CAT2-8667
- Night_Vision
[ivchik] написа:[ivchik] написа:един no cd crack за SHADE ако може
http://cracks.thebugs.us/search.shtml?q=SHADE
«†Britannicus†™» написа:Nexus написа:«†Britannicus†™» написа:Nexus написа:По пътя на логиката е така, но пач от близард ще тегля 2 години а и не го намерихFire Golem написа:Nexus написа:Аре бе хора някой не знае ли къде има пач за Warcraft 3 TFT 1.17 и Headoff Launcher(може и Gateway Editor) СПЕШНО ми трябва не мога да играя ОЩЕ![]()
![]()
![]()
Sorry mom4e az s1m ob1rkal trqbva da e
Region Code: -2
Server Name: Headoff G.I
Май и така пробвах не се сещам сега ще видя 10х все пак нещо не е наред и се дразня не става нямам представа защо...
JazzJack написа:[ivchik] написа:[ivchik] написа:един no cd crack за SHADE ако може
http://cracks.thebugs.us/search.shtml?q=SHADE
неее...там го няма