b0neS написа:Уффф! 150 000 отговора и пак нищо! А можеше още с първия пост да му кажеш за какво става на въпрос! Нали JazzJack! Имам чувството, че "става" някъв небивал кеф като правите флууд! Та! Играта е на *рар файлове по 14 мб!? Пускаш winRAR- а и хващаш първия файл! Най- често "нещо си там".00 или 001! Даваш му да се екстрактне някаде и програмата почва да ти прави един *исо или *бин файл на посоченото място! И ето ти играта! След това е напълно логично да изстриеш *рар файчетата да не заемат място! Енджой!
я кажете коя версия или какво ми трябва за да отключа всичките коли в NEED FOR SPEED 5 минах всички "кампании"но пак не са ми отключени GTS928 GT2l,,, 3
senator написа:я кажете коя версия или какво ми трябва за да отключа всичките коли в NEED FOR SPEED 5 минах всички "кампании"но пак не са ми отключени GTS928 GT2l,,, 3
Здравеи на всички Някои да може да ми каже дали мога да играя контра страик в мрежа с едно мое приятелче ама например тои да е направил креита и да цъкаме само двамата.Има една подробност-давамата сме на различни интернет доставчици и предварително БЛАГОДАРЯ
Ами можете ли да ми кажете какво променя Update на Age of Mythology:The Titans?
И за какво се разправя в тази игра "Magic The Gathering" (маи такова беше )
Благодаря ви предварително,сигурен съм че ще кажете