Tiny написа:
Mомиче с ум,кучка с възпитание и дама с класа !
Tiny написа:
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
И Пени и кирилица!Пени написа:Mомиче с ум,кучка с възпитание и дама с класа !
WoW is down, worldeconomy and productivity goes up by 40%.

ша им ебем майката на тия управляващи-Stormrаge- написа:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8UzwYcnEovY
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............