Mass Effect 3
Re: Mass Effect 3
Преди казах че това е ME 2.5. Моите извинения.....това си е Mass Effect 2, даже менютата са същите да еба майка им мързели лайняни. Същите умения, същите менюта, същия левел дизайн, нищичко ново. Даже няма да си я изтегля тая говнярия и дано новата игра на Bioware, която ще обявяват да не е продължение на някоя от досегашните им поредици, защото е ясно че ще е пълно говно, поне да не се гаврят с великите игри
John, къде намери това?
NeoGAFLimbo написа:John, къде намери това?
- MoonFlame
- В момента играе: Skyrim, Titan Quest
- Обратна връзка:
Канадците почнаха много да ме плашат с техните продължения. Определено това не е силната им страна... не и да продължават красивите си творения, а сами да ги прецакват дали от натиск или от собствено надценяване. Има ли значение, важното е, че го правят. Тази игра не мисля, че ще бъде изключение.
Китките помнят цвета...
->Изход<- написа:Ей, курви, имам нещо за вас![]()
Главни мисии http://pastebin.com/5387dZ5p
Сайд куестове http://pastebin.com/6syeChCz
Куориъни и гети http://pastebin.com/FVAWgByN
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
->Изход<- написа: Иначе: ЕЙ, ДЕБИЛА НА МИНАЛАТА СТРАНИЦА, МАМИЦАТА ТИ БЕ, ЕДИН СПОЙЛЕР НЕ УСПЯ ЛИ ДА СЛОЖИШ ДА НЕ ПРЕЕБАВАШ СТРАНИЦАТА![]()
![]()
![]()

радвам се, че те накарах да се чувстваш добре, педал жалък 
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
freeman8692

Излезе книгата 'Mass Effect: Разкритието', което е перфектната зарибявка и надъхвация до излизането на 3тата част на играта. Честито!
У нас вече може да намерите„Mass Effect: Разкритието“: предистория на една от най-очакваните игри за 2012. Тя е от Дрю Карпишин – автор на Ню Йорк Таймс и на видеоиграта Mass Effect.
„Mass Effect“ е популярна компютърна ролева игра, разработена от „Байоуер“, Канада. Първата част се появява на пазара през 2007 година, последвана от „Мас Ефект 2“ през януари 2010-а, а третата ще появи през март 2012-а
Действието се развива в бъдещето, през 2183 година, като играчът приема ролята на командир Шепърд – елитен войник, изпратен на мисия да проучи Галактиката с космическия кораб „Нормандия“.
Заглавието „ Mass Effect“ се отнася до специфично физично явление, което притежава свойства, сходни на гравитацията и електромагнетизма, и е сред основните причини за разширяването на Вселената.
То възпрепятства инерцията и позволява пътуване със скорост, по-голяма от тази на светлината. Играта се отличава от останалите компютърни игри и по значението, което сюжетът оказва върху развитието на играта. Диалогът, при който играчът има правото сам да избира репликите си, формира характера на командир Шепърд и предопределя съдбата му.
От всеки избор в дадена ситуация зависи развоят на събитията и дори – в крайна сметка – съдбата на човечеството. Извънземните раси използват мас ефекта, за да влияят на останалите жители на Галактиката на енергийно ниво и да ги контролират.
Правата за филмиране на „ Mass Effect “ са закупени от „Леджендари Пикчърс“, известно с мащабната холивудска продукция „300“, както и с хитовите филми „Тъмният рицар“, „Спайдърмен“, „Х мен“ и др. Представители на „Байоуер“ ще са изпълнителни продуценти на филма, който се очаква по екраните през 2013 година. Играта е носител на наградата за игра на годината и още четири награди за графика и дизайн за 2008 година.
More gg more skill.
- thewhitestig
Глупости. Книгата не е излязла сега, просто вече я има преведена на български. Цената и е 9,95. Аз сега и чета английската версия. Всъщност почнах да я чета преди година, но така и не я довърших. Сега я чета наново.Drecky написа:Излезе книгата 'Mass Effect: Разкритието', което е перфектната зарибявка и надъхвация до излизането на 3тата част на играта. Честито!
Ако искаш надъхвация за ME3, препоръчвам ти да изиграеш DLC-то Arrival. Този роман "Revelations" се развива преди събитията в Mass Effect.
- SolidSatan
- В момента играе: квото доди
И аз да ви надъхам малко - Играта ще изисква Origin
Да ни е честит фейла на годината !!!
Ти на Origin ли играеш или на ME3. Като почнете да ми се превземате гейчета нещастни...
'ич ми не е. Ще я дърпам.
-
freeman8692
DJ Cat написа:Ти на Origin ли играеш или на ME3. Като почнете да ми се превземате гейчета нещастни...
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕ DJ Cat се завърна
- thewhitestig
Демото идва на Трифон Зарезан. http://www.gametrailers.com/episode/gam ... v/144?ch=1
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:

--Gort!Klaatu barada nikto!--