pfu mama mu stara nema li da izlezne crack za Vampire - The Masquerade Bloodlines mnogo mi se jitka a nemoga da namerq crack are ako nekoi ima da kaje ot kade da go svalq.az sam golqm fen na vampirite i taq igra prosto q jelaq 10x predvaritelno
Значи нямам време да търся в цялата тема а ми трябва спешно пач за Warcraft 3 TFT 1.17 щото не мога да намеря нито в дататар нито в free.evro.net...Ако ми кажете и как да играя в сървъра на хоф-а щото има launcher само за 1.15...10x предварително.
Хора...има ли вече НоСД за Вампаиърса......Помогнете бе от 3 дена играта кибичи на харда ми и даже вече от отчаяние съм почнал да ровя из папките на играта и дa слушам де що диалози има за да добия горе-долу претства за кво става дума.......ПОМАГАИТЕ БЕ ИГРАЕМИ СЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!! ПС:Даже вече некви опити на Софтаис почнах да правя за да се опитам да я подкарам.....
Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
Nexus написа:Значи нямам време да търся в цялата тема а ми трябва спешно пач за Warcraft 3 TFT 1.17 щото не мога да намеря нито в дататар нито в free.evro.net...Ако ми кажете и как да играя в сървъра на хоф-а щото има launcher само за 1.15...10x предварително.
Аре бе хора не мога сам да намеря пача аре помогнете ако можете не мога да играя още!!!
Nexus написа:Значи нямам време да търся в цялата тема а ми трябва спешно пач за Warcraft 3 TFT 1.17 щото не мога да намеря нито в дататар нито в free.evro.net...Ако ми кажете и как да играя в сървъра на хоф-а щото има launcher само за 1.15...10x предварително.
Аре бе хора не мога сам да намеря пача аре помогнете ако можете не мога да играя още!!!
Нещо не те разбирам трябва ми пач за Warcraft 3 TFT 1.17 щото имам 1.16 а не намерих 1.17 никъде.Трябва ми и Headoff Launcher или Gateway Editor за да разцъквам в Battle.net® на сървъра на hoff-a