Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
CantStopTheBear
В момента играе: LFS S2
Обратна връзка:

Мнение от CantStopTheBear »

naistina , tapo no fakt
taman 6tqh da ka4vam nqkolko qki replz ama ...
Не ме ебе къде е купона.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Lesen vypros - re6enieto e warcraft.org
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Tormozko

Мнение от Tormozko »

Za rep-ove: http://www.warcraftreplays.com ,www.replayers.de i osobeno http://www.progamer.ru
Nova tema ot men:

KOJ E LIUBIMIQT VI KLAN ZA WAR3?

Moqt e Schroet Komando,tam sa naj-dobrite!!!
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

vednaha SK i mTw
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

малко ъпдейт за представянето ми на квалификациите - ми отпаднах днеска :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
играх срещу някакъв NE; карах си на отработената стратегия от TFT(голямма грешка, ама като нямам практика с орк на RoC...) грънтове и хедхънтъри... намерих експанда на противника и го смазах, викам си "тоя пък що не се опита да ме спе?" и направих голямата грешка да му вляза в главната база :) Тоя човек имаше повече химери отколкото аз пеони общо :lol: . Явно през цялото време се беше развивал за химери щото ги беше изкарал около 6-7 в много ранен етап на играта. Няма да ви казвам кво ми се случи на войската... аз пък много късно тръгнах да правя уйверни и в решаващата битка имах само 1. Абе голям смях беше :roll:
п.п. а за клановете - 4k и SK
Tormozko

Мнение от Tormozko »

Мамма миа,каква голяма грешка!!! :lol: :lol: :lol: .Наистина е трудно да се превключи към РоК от ТФТ...а пък сега си мисля,че волф рейдъри спират химери...но с бая микро и бая зор...само да те питам изникна ли по едно време въпросът"Бах маа му,къде са тия батрайдъри ака камикадзета?" :lol: :lol: :lol:
Животът продължава,да не вземеш да се хвърлиш от някой блок в Люлин? :D
Май в winners brackets Insomnia,DIDI8 i Zografa ще се засекат... :roll:
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Направено е така, че Инсомния и Диди да не се засекът преди големият финал - единият беше класиран 1ви, другият последен. За зографа незнам - може, но изходът е ясен(веднъж отивам в HOFF и кво да видя - седят си Инсомния и Зографа един до друг и лафят пред PC'то;почват да играят...минават 8 мин. и заграфа тряска клавиатурата и вика "еее мама му стара, аре нова";пак почват...играят 10мин заграфа почти счупва клавиатурата с тупаник и казва "ше се еба в гъза, аре нова". Мисля си, че третият в Корея ще е Beast_bg - има служебна загуба, която го праща при загубилите, него го устройва да е на малкият финал. Хаха дам TFT много ме обърква - натискам аз "t" и си викам "абе кво става с троловете, що не се строят"; после след двете бараки тръгвам по навик да пускам "voodoo lounge" та да съм имал хилинг за грънтовете :lol: :lol: :lol: е то и уйверните щяха да ми свършат работа ама...
п.п. от къде знаеш, че живея в Люлин бре?
Tormozko

Мнение от Tormozko »

п.п. от къде знаеш, че живея в Люлин бре?

Az sym navsqkyde,znam vsi4ko :twisted: :twisted: :twisted: !!!Nqma kat moeto razuznavane,MOSAD mi di6at prahta :twisted: :twisted: :twisted: !!! LOL
Btw v http://www.headoff.com i po-specialno v http://wcg.headoff.com polezna informaciq ima...osobeno za igra4ite :twisted: :twisted: :twisted: !!!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

аа да, бе верно че писах некфи глупости в акаунта за WCG'то
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

Edin otdelen vypros-kvo ozna4ava MOSAD??
galko gipo nadqvah se da prodylgi6-ma ni6to ot TFT na RoC e trudnno
ba trebva6e da apraviqt region pleven!!
a i po taq logika da ne se igrae na tft-koito e kazal 4e 6a se igrae na RoC-da se hvurli ne znam ot kude
dogodina naprimer ako ima War4(znam 4e nema da ima) 6a se igraqt WCG na TFT?? :twisted: :twisted:
LP forevar!
Аватар
WW_

Мнение от WW_ »

Ehhhh Gipo, mi trebvalo e da prai6 shaman+wyverns i s toq bloodlust 6te6e da go skusa6 :roll:

Mamka muuuuuu kak me e qd...ManInBlack vs Bladeto; winner- Bladeto :cry: :cry: :cry:
Let the darkness guide me!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

нямаше да ми трябва тоя блудлъст, имах таурен. Пък я си помисли как останалите му единици(стрелци) щяха да се израдват на моите ънарморд шамани :lol: :wink: Абе аз съм си виновен, че не потренирах и не го scout'вах през цялото време
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Gipo, trqbvalo e da pravi6 i Witch Doctori s vsi4ki upgreadi + 12 taurena= taureni+healing ward. A kakyv ti be6e geroqt?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

играх с FS и TC(затова не ми трябваше блъдлъст). За какви ъпгрейди и доктори говориш - играта траеше 12-13 мин :lol: :lol: :lol: Тоя се беше развивал само за химери(е, имаше малко хънтреси и арчерки). Ако играех ъндед щая да го ръшна(навремето бях приел доста агресивен начин на игра), ама не играх така...
п.п. хехе, ако имах мапхак щях да му играя 3 героя и маса уиверни :lol: :lol: :lol:
Гост

Мнение от Гост »

High_voltage написа:Moje bi nay SLABIQ e ArchMage 6toto edin grunt 6e go spuka ot boy.
A moje bi i blademastera,koito vupreki 4e ima qko bronq i damage go spukvat ot boy pak.

BWHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA PO-TYP 4OVEK NE SYM VIJDAL! KAK MOJE DA SME TOLKOZ PROSI?!?!?!?
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

VURNAH SE!Nai nakraia!Gipo na4i sa te bili...E na vseki se slu4va a puk as na ROC vseki den igraeh sam sre6tu 3-4 protivnika i gi iznasiah.Triabva da probva6.Otpuska6to e
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

ewi gost ot koq 20 stranitsa izvadi toq quote
ee 4overk s orc ne se igrae taka we
v na4aloto s far-4oto go razglegda6 i ako se e razvival na burzo za himeri-6te 6e da go rugne6 qko!!!!
LP forevar!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

YES
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

galko gipo mnogo galko
trebva da probva6 druga rasa 6tot taka s orc nema da stane