Der Meister написа:Сега се връщам от концерта на Нова Генерация. Горе-долу добър беше като изключим песните от новия албум, който няма нищо общо с групата и който се преебах да си купя.
Нова Генерация, кура ми.
Васо Гюров им направи концерта. Ако и не бяха изсвирили някои от старите песни, съвсем щяха да се осерат. Онова педерастче с шапката е некадърно, та си е майката ебало. И ако ми беше пяло и на шведски, вместо на български, защото копелето носи името Нова Генерация, а няма НИТО ЕДНА песен на български, и ако беше изкрещял още веднъж "come on!" в микрофона по време на изключително тъпите си песни от новия албум, може би щеше да ми хареса. Или... Не. Никак даже. Двете песни на Гюров, и опитите на другия, от които само на Арлина се нарадвах все пак си заслужиха 12-те лева. Не си заслужиха обаче и едно левче в джоба на тия педали, които се изсраха върху гроба на Воев, и върху идеята за Нова Генерация като цяло. Това за мен не са Нова Генерация. Това са педалчета, некадърни музиканти, които са откраднали името, и понасвирват по някоя по-стара песен, за да припечелят някой-друг лев от заблудени old school фенове, които да си купят билет със сляпата надежда, че ще чуят на живо песни, които не са чували от детството си.
То си пролича ЦЯЛАТА публика на какво се кефеше. И оная пикла Деси, колкото и да беше готина, колкото и хубав глас да имаше, прави абсолютно изцяло КЛУБНА, а не КОНЦЕРТНА музика.
Дотук бях с концертите на Нова Генерация. Ще си остана със гаражните записи с кофти качество на компютъра и клипчетата в youtube.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК