Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- Stiiv Olstin

Аве тука масирате госюта ве..Явно е ,че полвината сте хофаджии..Говора за пичовете с паладини имби , крипт лордове най силни герои и т.н...И отгоре на 'сичко Любо , поредното госю , седнал да ги учи..ААХАХХАХ НЕНЕНЕНЕН НЕН ЕНАН ЕНАН$@!Н$Н!НЕНЕНЕНН РОФЛОРОЛФЛАОРВРЛФАРОАЛФАОРАОРАФАЛРОРЛФРО
/прилив на дебилизъм офф..
Таааааааа , който иска 1в1 с мене и има ГГ клиент да заповяда..Въпреки че освен прехваленото госю Любо , друг с гг клиент не знам..Любо я да те викна да джитнем една бре ..хахаааахаха ..Може и репчето да постна тука после
.С елф ште закуля пак , малко за смех да станеш :ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬ
ЕЛФ ХЕЙТИНГ ФАЙТИНГ!!!!!!!!1111111111

Таааааааа , който иска 1в1 с мене и има ГГ клиент да заповяда..Въпреки че освен прехваленото госю Любо , друг с гг клиент не знам..Любо я да те викна да джитнем една бре ..хахаааахаха ..Може и репчето да постна тука после
Stiv 6te vi pomete ...............OTNOVO!
LedEINIQ !!!!!

LedEINIQ !!!!!
Затворник(Окова) написа:Аве тука масирате госюта ве..Явно е ,че полвината сте хофаджии..Говора за пичовете с паладини имби , крипт лордове най силни герои и т.н...И отгоре на 'сичко Любо , поредното госю , седнал да ги учи..ААХАХХАХ НЕНЕНЕНЕН НЕН ЕНАН ЕНАН$@!Н$Н!НЕНЕНЕНН РОФЛОРОЛФЛАОРВРЛФАРОАЛФАОРАОРАФАЛРОРЛФРО
Таааааааа , който иска 1в1 с мене и има ГГ клиент да заповяда..Въпреки че освен прехваленото госю Любо , друг с гг клиент не знам..Любо я да те викна да джитнем една бре ..хахаааахаха ..Може и репчето да постна тука после.С елф ште закуля пак , малко за смех да станеш :ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬ
Ааааа без кули не можеш да биеш нали,ае да те видим бе н00б
А на тея дето казват че вц3 е ебати тъпата игра,да се гръмнизират
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP

Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
- Stiiv Olstin

Па ' ли крадеш лафове , б00н..Ела те смачора с герой само , нуубелф..SecondHandSmoke написа:Затворник(Окова) написа:Аве тука масирате госюта ве..Явно е ,че полвината сте хофаджии..Говора за пичовете с паладини имби , крипт лордове най силни герои и т.н...И отгоре на 'сичко Любо , поредното госю , седнал да ги учи..ААХАХХАХ НЕНЕНЕНЕН НЕН ЕНАН ЕНАН$@!Н$Н!НЕНЕНЕНН РОФЛОРОЛФЛАОРВРЛФАРОАЛФАОРАОРАФАЛРОРЛФРО
Таааааааа , който иска 1в1 с мене и има ГГ клиент да заповяда..Въпреки че освен прехваленото госю Любо , друг с гг клиент не знам..Любо я да те викна да джитнем една бре ..хахаааахаха ..Може и репчето да постна тука после.С елф ште закуля пак , малко за смех да станеш :ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬ
LedEINIQ !!!!!

LedEINIQ !!!!!
Затворник(Окова) написа:Па ' ли крадеш лафове , б00н..Ела те смачора с герой само , нуубелф..SecondHandSmoke написа:Затворник(Окова) написа:Аве тука масирате госюта ве..Явно е ,че полвината сте хофаджии..Говора за пичовете с паладини имби , крипт лордове най силни герои и т.н...И отгоре на 'сичко Любо , поредното госю , седнал да ги учи..ААХАХХАХ НЕНЕНЕНЕН НЕН ЕНАН ЕНАН$@!Н$Н!НЕНЕНЕНН РОФЛОРОЛФЛАОРВРЛФАРОАЛФАОРАОРАФАЛРОРЛФРО
Ше те размажа синко донт фък уит дъ биг бос.
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP

Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
- Stiiv Olstin

Напиши смислен и разбираем пост , нООООООООООООООООООООООООООООООООООбелф..гого атак мууф , фу..SecondHandSmoke написа:Затворник(Окова) написа:Па ' ли крадеш лафове , б00н..Ела те смачора с герой само , нуубелф..SecondHandSmoke написа:Затворник(Окова) написа:Аве тука масирате госюта ве..Явно е ,че полвината сте хофаджии..Говора за пичовете с паладини имби , крипт лордове най силни герои и т.н...И отгоре на 'сичко Любо , поредното госю , седнал да ги учи..ААХАХХАХ НЕНЕНЕНЕН НЕН ЕНАН ЕНАН$@!Н$Н!НЕНЕНЕНН РОФЛОРОЛФЛАОРВРЛФАРОАЛФАОРАОРАФАЛРОРЛФРО
LedEINIQ !!!!!

LedEINIQ !!!!!
Затворник(Окова) написа:Напиши смислен и разбираем пост , нООООООООООООООООООООООООООООООООООбелф..гого атак мууф , фу..SecondHandSmoke написа:Затворник(Окова) написа:Па ' ли крадеш лафове , б00н..Ела те смачора с герой само , нуубелф..SecondHandSmoke написа:Затворник(Окова) написа:Аве тука масирате госюта ве..Явно е ,че полвината сте хофаджии..Говора за пичовете с паладини имби , крипт лордове най силни герои и т.н...И отгоре на 'сичко Любо , поредното госю , седнал да ги учи..ААХАХХАХ НЕНЕНЕНЕН НЕН ЕНАН ЕНАН$@!Н$Н!НЕНЕНЕНН РОФЛОРОЛФЛАОРВРЛФАРОАЛФАОРАОРАФАЛРОРЛФРО
Добре ето един разибраем пост.
Валери хаиде да поиграем Уакрафт 3 Ледения трон,обаче без да ми слагаш кули пред базата та да не мога да се измъкна и да ти пиша после Добра Игра.
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP

Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
за хора дето работят с World Editor
Я кажете някоя програмка за модифициране на модел файлове. 

В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост

Руска мъдрост
- Името вече е заето

- PoW3r
 - В момента играе: Warhammer 40 000 - Soultstorm
World of Warcraft - Местоположение: Hell
 - Обратна връзка:

хора плс ми кагете  за злато и дърво кода за Реигин оф  Хаос 4е аз сум са слаб после като сум малко по добур на тази игра няма 4итове да използвам

Light thinks it travels faster than anything,but it is wrong.No matter how fast light travels ,it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it.

|WelcomeTo| написа:Пуканке, вади си статистиките пък ми ела на 1 вс 1 да те видя колко играеш, дали като те изора ще си фен на статистиките от типа Elf > Undead..
Не мога да вляза нещо в хедофа иначе ок.Ела ти в бнет от некои клуб
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP

Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Мда подсещаш ме за едно добро репче на didi8 срещу pestillence :Р тукBrian написа:Elf>Undead...Нещо против?Вземи гледай някой реп,ако случайно невярваш,че те виждам,че си малко неориентиран.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Името вече е заето