Movies 2025/2026

Какво да гледаме
Публикувай отговор
Аватар
Gipo

Re: Movies 2017

Мнение от Gipo »

Гледах тъмната кула...
Режисьорът заслужава публичен разстрел. Не може с тая история и тия актьори ти да сътвориш такава тъпня. Филмът е тъп както за чели книгите, така и за такива, които нямат идея за историята. Плосък сюжет, а откъм екшън - всичко го има в трейлъра.
Не го гледайте.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Дюнкирк е добър филм, макар и историята му да отразява наистина много малък отрязък от войната.
Сега като се замисля, Дюнкирк е точно обратното на Тъмната Кула - сравнително бедна история, разказана по много вълнуващ начин.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Дюнкерк със сигурност е в топ 3 на филмите за тази година, независимо какво ще излезе до края ѝ.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Agent

Мнение от Agent »

Мда, Dunkirk беше добре и мн добре на моменти.

Актьорската игра е на ниво, а и Tom Hardy пак доказа - тоз човек може да играе без реплики, само с очи и жестове (разби и в Mad Max, който се превърна в един от любимите филми).

Да не говорим, че тез морски истории и кораби са ми мн близки. Много се смях като един от сухопътните вика: "Приливно-отливното течение е на 3 часа" и командира му отвърна - "На 6 часа е. Затова аз съм офицер от флота, а ти сухопътен" или нещо подобно.

Ама тъпото е, че само седи на вълнолома тоз и в повечето време зяпа загрижено идващите самолети. Нямаше една сцена, в която да се съберат и седнат заедно офицерите върху карта да обсъдят откъде идват нацистите с позиции, choke points и т.н или пък да сметнат една бърза прокладка за колко време ще пристигнат най-бързите/бавните търговски кораби и яхти.

Също трябваше да покажат настъплението чрез малка сцена с престрелка и падане на outpost-ове. И още неща мога да изброя ама ай стига, че стана роман.

7-8/10.

Interstellar и Inception бяха по-добре. Личи си, че бюджетът е по-малък - 100 милиона.

Малко според си хаби таланта Christopher Nolan с нещо, което няма почти никаква история в завършеният си вид, пак и като цяло 1-вата, 2-рата Световна Война няма кво да я нищим още и да се получи нещо кой знае колко интересно освен ако не e подобно на Wolfenstein.... :lol:

Пък и за военни филми по - на сърце ми е "Platoon" на Oliver Stone с философските тематики/моралния избор/emotional scars и невероятния Adagio for Strings. Май ми е фаворит за военен филм той, следван от Black Hawk Down, We were Soldiers с Мел Гибсън и Saving Private Ryan. Пропуснах ли нещо?

Ех, сега ми се догледа пак "Взвод"... :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Като споменах Adagio for Strings - защо още няма филм по Homeworld? Примерно Christopher Nolan ще е перфектен за него (само трябва да запазят оригиналните opening scene с voice acting-a и, също реплики от играта)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yrW4jkQdmjI[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0ffZodV0o4k[/youtube]
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

нелегален написа:^ пиши в гот темата плс
:lol: :lol: :lol: леле колко си досаден
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Баси, новото То е добър филм. Близко е до книгата, но са променени някои неща, които го правят по-подходящ за кино. Децата са готини, ужасите са готини... определено над очакванията ми. Чакаме да чуем дали и Кинг му се е изкефил :D
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Гледах ТО и съм много доволен :D Носталгията по детството е перфектно пресъздадена, супер свежи бъзици и лапетата бяха ултра забавни. Много добре направен хорър с олд скуул вайбс и нямам търпение за втората част :D
джумерки
Аватар
newcomer
В момента играе: Футбол, ама навън

Мнение от newcomer »

The Hitman's Bodyguard е толкова добър филм, че накара Раян Рейнолдс да изглежда като сносен актьор. 10/10.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

shub niggurat написа:Гледах ТО и съм много доволен :D Носталгията по детството е перфектно пресъздадена, супер свежи бъзици и лапетата бяха ултра забавни. Много добре направен хорър с олд скуул вайбс и нямам търпение за втората част :D
На мен ми беше яко средна работа 6/10 - твърде твърде много клишета и jump scares, но пък много приятен gore
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Маце Борко написа:Дюнкерк със сигурност е в топ 3 на филмите за тази година, независимо какво ще излезе до края ѝ.
Дюнкерк:

Кинематография, режисура, аудио - 10/10
Сценарий - слабичко бая - нито един от героите не ми влезе под кожата и не ме ебеше какво ще стане
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

newcomer написа:The Hitman's Bodyguard е толкова добър филм, че накара Раян Рейнолдс да изглежда като сносен актьор. 10/10.
Гледаем филм, нищо повече. Сцените в София ме забавлиха, а като накрая видях и един приятел като статист, си изплюх водата, която точно бях отпил :D
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Buttersa
В момента играе: не казвам

Мнение от Buttersa »

Бацета, очертава се Blade Runner 2049 да е киносъбитието на 2017! Днес взеха да валят ревюта и всички са масово очаровани и буквално отвяни от класата и мащабите на филма - IGN (9,7/10), The Guardian (5/5), The Telegraph (5/5), Cinemablend (5/5), Variety, io9 и прочее и прочее :shock: :o Към момента рейтинга в RT е 97% като само един-единствен човек не е останал очарован. Очакванията ми скочиха още по-нависоко и едвам чакам другата седмица.
WB тая година просто мачкат със силни филми, да се надяваме, че няма да се издънят баш със Justice League.
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Това ми е хайлайта на годината - Блейдрънър (и Стар Уарса ест)

Абе, някой гледа ли Logan Lucky? Мнения?
kingcrimson

Мнение от kingcrimson »

Logan Lucky. От трйлъра бях останал с впечатление, че акцентът ще пада върху изпълнението на Даниел Крейг, но за мое учудване Чанинг Тейтъм прави най-запомнящата се роля във филма. Като цяло не е нищо особено в който и да е аспект, но правилният каст го прави гледаем. Стига да не се подхожда с прекалено големи очаквания е по-скоро приятна изненада.
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Бих си го дръпнал без големи очаквания значи :Д

Тази вечер гледах Убийство в Ориент Експрес и като цяло беше ок и като филм, и като адаптация. Не адски добре, но и нямаше твърде покъртително неприятни неща.

Напоследък се води адски позитивна мълва около новия филм на Макдона (In Bruges, Seven Psychopats) - Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Чак стигат до спрягане за топ оскаров претендент. Доколкото знам, тука ще го пуснат масово по кината през Февруари (около оскаровия сезон), но в момента тече Киномания и има няколко прожекции. Ще се опитам да се вредя да го гледам сега, но ще видим...
pllb

Мнение от pllb »

Убийство в Ориент експрес книгата е интересна. За филма не знам, но може да го гледам.
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Лудницата...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cSp1dM2Vj48[/youtube]

Чакаме някой да направи разбивка на всеки кадър :D
Само качеството да беше по-добро :/
TheChosen1 написа:даджайците
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Чакай бе, каква охрана съм бил? :shock:
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Аз като обяснявам, че Волтажа осъществява контакт с околната среда само посредством някакви негови си впечатления и рационализира всичко през примата на предразсъдъците си... :lol: :lol: :lol:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
awesome

Мнение от awesome »

Някой гледал ли е Убийство е ориент експрес? И ако да, може ли да сподели мнение?
Асет мениджмънт, drive-in, детски играчки, Автоасистанс
Публикувай отговор