Userbars

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Xayzer написа:
AcTivE написа:Xayzer, време е за бирфест май :)
Иначе и аз ще съм ти благодарен за няколко барчета на тема:
Sonata Arctica
The phantom of the opera
World Cup 2006

Как да откажа на колега :wink: :

Изображение

Изображение

Изображение

Златни пръстчета имаш! :)
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Zerkiel

Мнение от Zerkiel »

Драконе...ето какво направих днес:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
и едно фантази понеже това, което ми даде нещо не ми хареса как го докарах :?
Изображение
Black
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
Аватар
Friendly Devil

Мнение от Friendly Devil »

Мале, мале колко банерчета на дракони :)

Ето това добре се е получило:

Zerkiel написа:Изображение
It's me! :)

Изображение
Аватар
Zerkiel

Мнение от Zerkiel »

Да живее флуда :) . Еми на мен не ми харесва как ги направих понеже исках да прибавя нещо, но като се даде готово барче някак не е...
Тези, които съм ги правил от снимки, които зеленето драконче е давал са по-хубави. А пък не съм и мастър нечовек като Ксайзер :lol: .
Bows down.
Black
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
Аватар
meth
В момента играе: aoe3

Мнение от meth »

Ееееее 32 страници! Вие ше го вкарате в болница Ксайзер с тея бири бе. Напраихте го ебаси алкохолика.
respect the unexpected
Аватар
Zerkiel

Мнение от Zerkiel »

Докато разглеждах темите видях профила на танаси и си викам леле, какво хубаво, семпло, изчистено и прекрасно барче може да стане та ето какво се получи гледах да използвам колкото се може от профила му като цветове, шрифтове и т.н.

Изображение
Black
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Zerkiel написа:Тези, които съм ги правил от снимки, които зеленето драконче е давал са по-хубави. А пък не съм и мастър нечовек като Ксайзер :lol: .
Bows down.

Еее, благодаря ти за похвалата, ама и ти страхотно се справяш. С това темпо ще вземеш да направиш повече от мене.

method написа:Ееееее 32 страници! Вие ше го вкарате в болница Ксайзер с тея бири бе. Напраихте го ебаси алкохолика.

Хлъц ... Абе вие мене уважаааате ли ме беее? ... хлъц

Аре някой друг иска ли банерче, че ми свърши бирата ... хлъц ... правя три за една водка...
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Audiofly

Мнение от Audiofly »

Имам ново барче в подписа, а и да питам Ксайзер как е новия аватар (хоум мейд).
Изображение

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

sp33d написа:Имам ново барче в подписа, а и да питам Ксайзер как е новия аватар (хоум мейд).

По-добро от хоум мейд няма :D Страхотно е станало, всичко ме кефи, от цвета, през формата до шрифта . Браво :live:

П.П. Барчето също кефи :wink:
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Abdominal Pain

Мнение от Abdominal Pain »

Zerkiel написа:Изображение

Cool, много кефи :wink:
Изображение

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Изображение
Аватар
Zerkiel

Мнение от Zerkiel »

Хехе, радвам се. Аз напоследък правя на Зеления дрейк само барчета поне е луд маниак на дракони :) . Далеч съм от Ксайзер и си го знам :oops: . Ама, ако някои иска какъвто и да е бар ще се пробвам да го направя отлично :wink: . Само ако бат Ксайзер не извади по-голям шмайзер... :roll: :lol:
Black
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Zerkiel написа:Хехе, радвам се. Аз напоследък правя на Зеления дрейк само барчета поне е луд маниак на дракони :) . Далеч съм от Ксайзер и си го знам :oops: . Ама, ако някои иска какъвто и да е бар ще се пробвам да го направя отлично :wink: . Само ако бат Ксайзер не извади по-голям шмайзер... :roll: :lol:

Конкуренцията е добре за клиента :wink: Като някой поръча банерче ще го правиме двамата и клиента ще избира.

Ще ти дам само един съвет за да ти стават по-хубави банерчетата. И аз преди използва само една картинка в ъгъла, надпис и Градиент Тоол-а. Обаче за да стане по-добре, вместо градиент за фон, използвай нещо от от картинката. Пример:

Ето от тази картинка:
Изображение

Може да стане така с градиента:
Изображение

И така с фон от картинката:
Изображение

Поздрави

_
Изображение

27B-6
Аватар
DJiDJo

Мнение от DJiDJo »

Ae Денисе туй на подписа ти ли си го драскал?
Изображение
Изображение
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Мнение от White Emperor »

Може ли някой да ми направи барче на WoW:The Burning Crusade с тая картинка: http://worldofwarcraft.com/burningcrusa ... e-800x.jpg ? 10х предварително :!:
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

The Dark Mage написа:Може ли някой да ми направи барче на WoW:The Burning Crusade с тая картинка: http://worldofwarcraft.com/burningcrusa ... e-800x.jpg ? 10х предварително :!:

Заповядай:

Изображение
Изображение

27B-6
Аватар
Zerkiel

Мнение от Zerkiel »

Ето и една вариация от моя страна...гледах да е малко различно :? (Ксайзер барчето е жестоко и 10х за съвета)
Изображение
Black
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

_JIJO_ написа:Ae Денисе туй на подписа ти ли си го драскал?

За мен ли говориш? :?:
Ако е за мен - да аз съм го драскал!!!
Правих го преди около 2-3 месеца!
Харесва ли ти?

Поздрави Denis One ( *Dexter' )
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

За Хамелеона:

Изображение

И едно ей така между другото:

Изображение
Изображение

27B-6
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

Xayzer написа:За Хамелеона:

Изображение

И едно ей така между другото:

Изображение

Ксайзерчо ще ми на правиш ли нещо на което да пише [XZ]Clan Member :wink:
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Xayzer приятелю ето ,че стана време за обновяване на твойта колекция банерчета и аз ще допринеса за това :wink:

Значи имам на идея две банерчета еднoto да е с тази каринка:
Изображение и да пише "Emperor's Childrens player"

А другото с тази:
Изображение и да пише "World Eater"

Като за фон на първата ако разбира се стане добре използвй тази картинка:
Изображение

А за вторият банер тази:
Изображение

Поздрави :D
Публикувай отговор