Уффф,къв е тоя сняг бе замръзнаха ми пръстите,не мога един пост да пусна.Я сложете едно радиаторче отгоре,да не мръзне форума,помислете за замръзналите ви потребители...
ftpman написа:Eто го и новия ми комп: Pentium 4 3.0 gh 1.0gb ram Ge-force FX6800ZT 128mb Кажете ми това добро ли е?
Муцка е!А харда къф е?Макар чеза парите на тоя Р4 може А64 да вземеш, а той е доста по-бърз в игрите.А с какводъно също така ще го ползваш ( пак казвам, А64 ще е по-добре )
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Spi9er написа:Ge-force FX6800ZT 128mb ква е тази подяволите я дайте инфо за нея пари не6то ала бала и каква е орязана ли е какво ?
За пръв път чувам за нея.На кой производител е?Я дай линк къде си я видял!
Иначе това ZT е еквивалентно на XT/LE което не е хубаво - най вероятно картата е с 8 конвейра, а това ако е на цена 300$ е неприемливо, толко е чистата 6800 а тя е с 12 конвейераДай линк отде разбра и цена!
Здр,от Пловдив съм и се надявам да имам пари да си купя нов процесор.
Разполагам с 80-90 лв.Какво ще ми препоръчате?
Сегашният ми процесор е Интел Селерон 1100мхз
Prodavam pocket pc hp iPAQ 1910 + 256mb SD card za 290lv.Ili go razmenqm s doplashtane ot moq strana (+100-150lv) za laptop sys cd na koito mogat da se gledat filmi.
Реших да си задам въпроса тук. Понеже смятам да си купувам PC за рождения ден (през Януари е) и сега се чудя за видео карта. На този етап съм се спрял на Sapphire X600 Pro (~$150). Картата ТРЯБВА да се с PCI Express. А останалата част от конфигурацията е тук:
Не знам защо напираш да си с Р4 като същия от АМД като го вземеш ще имаш и пари за още 512 РАМ ( грубо ) но ти си решаваш...
Дъното не го знам, нещо не ми вдъхва доверие.Но тоя Р4 на LGA 775 сокет ли е и дъното става ли за PCIe?А за видеото - ми май една 6600 ( чиста ) ще е по-добра от Радеона но не съм сигурен.
Всъщност, защо не кажеш с колко $$$ разполагаш, и държиш ли да си с Р4?И то на LGA775?
Значи нали видеокартите МХ не поддържат пиксел шейдъри --> игри като Принц ъф Персия и Блъд Рейн 2 не тръгват. Та видео карта GeForxe FX 5500 256 128bit ги поддържа и въпросните игри, ще тръгнат?