Вицове

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор
optimeon

Re: Вицове

Мнение от optimeon »

- Вчера ми откраднаха чантата с документи.
- Ходи ли в полицията?
- Ходих. Не са я откраднали те.
Навес за тераса,акумулатори за коли,Козирка за балкон,Навес с битумни керемиди
optimeon

Мнение от optimeon »

Програмист отива на лекар:
- Докторе, не мога да се откъсна от компютъра.
- Ами ще ви лекуваме.
- С какво?
- С алкохол, цигари и жени.
бракоразводно дело,давност на непотърсено наследство,дарение на имот по време на брак,дарение на имот срещу гледане
optimeon

Мнение от optimeon »

- Иванчо, кога ще си оправиш оценките, пита майка му - Мамо, аз всеки ден се опитвам да си ги оправя, но учителката постоянно държи дневника при себе си.
делба на имот между наследници,делба на имот след смърт,добър адвокат срещу чси софия,договор за капаро за имот
optimeon

Мнение от optimeon »

Учителката: - Къртицата всеки ден изяжда храна, равна на собственото й тегло! Иванчо задава въпрос: - А къртицата откъде знае колко точно тежи?
договор за покупко-продажба,документи за продажба на имот,жалба за навлизане в имот,закон за междусъседски граници
optimeon

Мнение от optimeon »

optimeon

Мнение от optimeon »

Уменията да минава през стени и прозорци, Дейвид Копърфийлд придобил в една кръчма в Перник.
отчуждаване на имот,оценител на недвижими имоти,прехвърляне на имот,Козевъдство
optimeon

Мнение от optimeon »

Чък Норис си има магнитче, на което лепи хладилници от разни места, които е посещавал.
придобиване на имот по давност,агропрогноза,срок за деклариране на имот,Обща Селскостопанска Политика
optimeon

Мнение от optimeon »

Холмс и Уотсън на палатка в гората, следят крадци. - Уотсън, събуди се. Какво ти говорят тези звезди? - Ами… Утре времето ще е ясно с лек северозападен вятър, нали? - Не, Уотсън. - А какво могат да означават тогава? - Елементарно, драги ми Уотсън, някой ни е откраднал палатката.
спор за собственост на недвижим имот,видео новини,продажба на имот с право на ползване,изкупуване на идеални части от имоти
optimeon

Мнение от optimeon »

Иванчо и Марийка отиват на купон и Иванчо казва на Марийка: - Днес си много хубава... - Не можe да сe кажe същoтo за тебе... Иванчо. - Е значи си излъгала като мен.
лазерна епилация,монтаж на гипсокартон,лечение на акне,окачени тавани цени
optimeon

Мнение от optimeon »

Нане и Вуте си говорят: - Абе Вуте, разбра ли, че руснаците излетели в космоса? Вуте: - Ама всичките ли бе?
лазерно подмладяване,преградни стени,урология,шпакловка
optimeon

Мнение от optimeon »

Червената шапчица отива при баба си: - Бабо, нося ти топла питка с масълце! - Питка ли? - казва бабата.- Аз не те ли казах за пържени картофки и бирички?
Естетична гинекология,боядисване на стени,пластични операции,лепене на плочки
optimeon

Мнение от optimeon »

Малкия Иванчо казва на баща си: - Искам да махна от писмото до Дядо Коледа влакчето и да напиша колело! - Вече не искаш ли влакче? - Искам, но намерих едно в шкафа .
Присаждане на коса,кърти чисти извозва,филър в устните,Къртене на баня
optimeon

Мнение от optimeon »

Учителката по биология: - Къртицата всеки ден изяжда храна, равна на собственото й тегло! Иванчо пита: - А къртицата откъде знае колко точно тежи?
Процедури за отслабване,Къртене на плочки,филъри за лице,Къртене на стени
optimeon

Мнение от optimeon »

- Марийке, много те обичам! Омъжи се за мен. - А с мама разговаря ли? - Разговарях, но въпреки това продължавам да те обичам.
антицелулитни процедури,къртене на подпрозорец,интравенозни терапии,замазка за под
optimeon

Мнение от optimeon »

- Иванчо, защо по цял ден се търкаляш на дивана и нищо не правиш? - Тренирам. - Какво? - Ами като порасна, нали ще ставам татко.
дворни врати,ултрафилтрация,Позлатени бижута,метални конструкции
optimeon

Мнение от optimeon »

- Марийке, много те обичам! Омъжи се за мен. - А с мама разговаря ли? - Разговарях, но въпреки това продължавам да те обичам.
фотоволтаични електроцентрали,уред за пречистване на вода,бижута с мойсанит,сребърни обеци
optimeon

Мнение от optimeon »

- Иванчо, защо по цял ден се търкаляш на дивана и нищо не правиш? - Тренирам. - Какво? - Ами като порасна, нали ще ставам татко.
сребърни колиета,сребърни пръстени,сребърни гривни,бижутерия
optimeon

Мнение от optimeon »

- Поручик Ржевски, кое е Вашето най-голямоо желание? - Никога не съм имал семейно имение... - И какво от това? - Така бих искал да го пропия...
Луксозни бижута
optimeon

Мнение от optimeon »

Вуте отишъл на лекция на тема "Ген и околна среда". Пена го пита: -Вуте,какво научи от лекцията? -Амии...виж сега,Пено, аз съм рус със сини очи.
нишови парфюми,спално бельо памучен сатен,Asad,хавлиени кърпи
optimeon

Мнение от optimeon »

- Гарабет, жена ти хващала ли те е с любовница? - По-лошо, брат! Любовницата ме хвана с жената!
Ard Al Zaafaran,пещемал,парфюми,одеяла
Публикувай отговор