Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- Horde[G2H]
Abe "w3battle" e programa s koqto s piratsko kopie na w3 ba4ka6 v nekav server.Na RoC be6e polski a sa pi6e 4e mozhe da se igrae i v evropa.Az utre si zimam tft i 6a vida.Ako ste s piratki 6e se razberem nekoi pat da igraem zaedno.http://w3.xpam.de/files/w3battle.exe tva e URL-to za w3battle.Probvaite go!
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Така... имам служебна победа, щото противника ми не се яви! За загубата: играх орк срещу ъндед - паднах много грубо(счупи ми каската). След играта започнах да се оправдавам с мишката - при леко движение наляво ме пращаше в горния ляв ъгъл на картата, но след това си млъкнах като разбрах, че и противникът ми е имал подобен проблем. Днес от 7:00 ми е последният шанс за продължаване, иначе ше :{ooooooo}. Друг член на форума се представя далеч по-добре - undead2x3me. Мога да кажа само, че прекалих с играта на TFT и сега гледам RoC като Арнолд хищтника в Predator
. Няма значение де, никой не ми е виновен, че не поразгрях на класическия War3 преди квалификациите
п.п. ех ако се играеше на TFT
п.п. ех ако се играеше на TFT
- [_7\_]ProtoSS@
- Обратна връзка:
haresvam mnogo warcrafta no stiga steq temi polovinata ot temite na edna stranica sa za warcraft ot koito polovinata sa bezsmisleni!!!!!!!!!!!tazi tema chestno e hubava no sega me marzi da kazvam neshto po temata.drug pat are peace!!!!!!

BURN IN HELL MUTHERFUCKER.....
come in hell and burn....
[LP]Linkin Park forever!!!!!!
Форумна Инициатива, моля прочети
come in hell and burn....
[LP]Linkin Park forever!!!!!!
Форумна Инициатива, моля прочети
- Horde[G2H]
- Horde[G2H]
-
Tormozko
Rado написа:ne se igraeko na tft ba ti teia sa mnogo nazad we
ne moga da poivqrvam
Abe ti ne moje6 li da razsyjdava6?WCG v Koreq shte byde na RoC,zashtoto TFT izleze edva v sredata na godinata,a pove4eto kvalifikacii v otdelnite strani se provejdat priblizitelno togava!!!Ako se igrae6e na TFT,igralite betata shtqha da imat nezaslujeno predimstvo,poneje ve4e poznavat igrata,a i za 1 mesec kak shte se adaptira6 kym TFT?QSNO???!!!
I nikoj ne mi e dal veren otgovor(e,gostyt dade,no ne spomena TP) .Naj- byrziqt na4in e double click on scroll of TP!!!I btw ve4e moje6 da si izbira6 kyde okolo THall-a da se tp...i moje6 da se tp v celiq "grad".
-
Tormozko
E, dobreeee...Tormozko написа:Denik написа:Ami Gipo - nqkade ima li(6e ima li) replay na igrata ti sre6tu onq, 4e da vidim ka si igral???
Ne se nadqvaj v blizkite 1-2 meseca Headoff da go ka4at...te oshte rep-ovete za SC:BW region Varna ne sa ka4ili...(a turniryt be6e predi pove4e ot 2 sedmici...)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
ахаха дам пак служебна победа, видях си противника за утре - така се получава, че май пак ще бия служебно. Иначе това е много тъпо направено, не е обмислено както трябва - за елиминациите, защото хора с нито една игра могат да стигнат много напред. Както и да е! амм риплейчетата - не ги сейват мисля, само има само 2-3 запазени - insomnia vs. някакъв(hum-hum) не се сещам с DIDI8 vs. KIROFF(und-und). Аз лично се ичудих, че Диди е почнал ъндед.
Gipo написа:ахаха дам пак служебна победа, видях си противника за утре - така се получава, че май пак ще бия служебно. Иначе това е много тъпо направено, не е обмислено както трябва - за елиминациите, защото хора с нито една игра могат да стигнат много напред. Както и да е! амм риплейчетата - не ги сейват мисля, само има само 2-3 запазени - insomnia vs. някакъв(hum-hum) не се сещам с DIDI8 vs. KIROFF(und-und). Аз лично се ичудих, че Диди е почнал ъндед.
Tui li....Didi- undead
Let the darkness guide me!
Na4i Gipo pozelavam ti uspeh i dneska. Mezdu drugoto ima6 golqm kysmet s 2 sluzebni zagubi...Gipo написа:ахаха дам пак служебна победа, видях си противника за утре - така се получава, че май пак ще бия служебно. Иначе това е много тъпо направено, не е обмислено както трябва - за елиминациите, защото хора с нито една игра могат да стигнат много напред. Както и да е! амм риплейчетата - не ги сейват мисля, само има само 2-3 запазени - insomnia vs. някакъв(hum-hum) не се сещам с DIDI8 vs. KIROFF(und-und). Аз лично се ичудих, че Диди е почнал ъндед.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- Horde[G2H]
- Horde[G2H]
mi trebva da izmilim tema na obsugdane
a edin vupros
daite nekoi sait s replei shot
http://www.repleyars.com -ne ba4ka ve4e!
a edin vupros
daite nekoi sait s replei shot
http://www.repleyars.com -ne ba4ka ve4e!
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
LP forevar!