Ahriman написа:Добре се прикрива обаче.denik написа: Не можеш без това място, знаех си аз ШЩ
Ама до кога?
Ahriman написа:Добре се прикрива обаче.denik написа: Не можеш без това място, знаех си аз ШЩ
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Ауу.. как ми се цъка Дисайпълс... :3 ама трябва да лягам, че пак окъснях!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Щях да спя бееееееее!![]()
![]()
Успех на контролното!![]()
Абе, има си атмосфера, добре е направен, сниман, и етц. После обаче се появява жена и скапва всичко. В случая - целия филм. До средата много ми хареса.Ahriman написа:Гледам "I am legend"... нема такъв долен хорър - вместо да създава напрежение се води по схемата "адски е тихо и изведнъж нещо грозно се появява на екрана и пищи".. заеби
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Яко тъпа игра.Hurford написа:...Still Life 2...
Rorschach написа:Яко тъпа игра.Hurford написа:...Still Life 2...
Still Life 2 SPOILER ALERT!indigo написа:Rorschach написа:
Яко тъпа игра.
Nabijem te na kurac, Grimo.

Изяж ги и ти!Романс написа:Комарите ме изпонаядоха.