[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Нямал съм какво да кажа по другите две картинки - ти сериозно ли ве?
Не мислиш, че са взаимносвързани?
ТИ ОТКЪДЕ ИЗЛЕЗЕ ТАКЪВ, някой да го банва тоз - щот дърпа нивото, много, ама много ниско. Направо не знам.
Не мислиш, че са взаимносвързани?
ТИ ОТКЪДЕ ИЗЛЕЗЕ ТАКЪВ, някой да го банва тоз - щот дърпа нивото, много, ама много ниско. Направо не знам.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
На интересен ли ми се прайш нещо? Какво стана, свършиха ти "аргументите"?
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Що? Ше ме биеш ли?
Освен по бавнярщина, по друго едва ли...
¯\_(ツ)_/ ¯
Аз вече те убих от бой? Или ти предпочиташ физическия?Serious Sam написа:Що? Ше ме биеш ли?
Заповядай - гр. Варна; на стадион Спартак залите; киокушин тренировките при Емо Костов започват всеки делник от 19:30. Заповядай за едно спарингче.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Ако имаш нещо повече да ми казваш - адреса го имаш.Serious Sam написа:Кокошин ли бе, смешен
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Почнахме с "уговорките"
ама какво ве, другият не ти върши работа ли, какво?
ама какво ве, другият не ти върши работа ли, какво?
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Агент с всички тия коментари ме съмнява, че първия ти пост е бил нарочно шега. Така се осра целия, че за теб е най-добре просто да спреш да пишеш и да си лягаш.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
-
kingcrimson
Той се мъчи да троли май, ама след още няколко години може и да му се получи.
Пък ако приемем другата вероятност --- да пита батко си Serious за едно форумно meme, което е точно като за него.
И тоз не е ли същият, който се мазнеше на някой доскоро във форума?
Пък ако приемем другата вероятност --- да пита батко си Serious за едно форумно meme, което е точно като за него.
И тоз не е ли същият, който се мазнеше на някой доскоро във форума?
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
vanmx написа:Доста зле сте всичките, ама като гледам моторолата и newcomer простовете чак ме заболява. Включително и тия от темата с мацките
Агента няма да го псувам, до сега не съм виждал да троли или да пише мега идиотии. Помня, че списваше в подфорума за кино преди време. Просто тука не му се получи затапката към абитуриента. Можеше по толкова начини да излезе словесен победител, а той тръгнал да омаловажава постижението на момче, което за краткия си житейски път едва ли е могло много да постигне, за в бъдеще вероятно ще има далеч по големи успехи с напредване на възрастта.
Ако толкова искаше да го свалиш на Земята можеше да му кажеш нещо от сорта: Кво се радваш, че завършваш, нали утре пак ще си с 5 лв. в джоба и ще се придвижваш с автобуса или: Какво се радваш, че си взел матурите, нали след месец като си приключил със средното ще бачкаш някъде за минимална заплата. Най-много да те бяха обявили за груб, ама нищо повече
Още вчера вечерта като видях накъде отива спора, с тва: Казах ли ти да не ми отговаряш ве
Spoiler for :
Бе дай да се псуваме още 100 страници
GIPO you shallow 30 year old douche казвай защо ме пита дали съм изкарвал пари или не отговарям
GIPO you shallow 30 year old douche казвай защо ме пита дали съм изкарвал пари или не отговарям
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Агент, смешен си, бете. 
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
The Wolf написа: Ако толкова искаше да го свалиш на Земята можеше да му кажеш нещо от сорта: Кво се радваш, че завършваш, нали утре пак ще си с 5 лв. в джоба и ще се придвижваш с автобуса или: Какво се радваш, че си взел матурите, нали след месец като си приключил със средното ще бачкаш някъде за минимална заплата. Най-много да те бяха обявили за груб, ама нищо повече![]()
"Без лоши чувства, пожелавам му успех и като излязат резултатите --- пак да се похвали тук реално като има за какво."
Ти колко далече отиде...
Ако на някой позицията му беше такава, каквото я описваш - аз самият бих скочил и заел подобна "страна" като на Морко. Човекът, към който беше отправен главно първия ми пост ме разбра.
Няма какво повече да обсъждаме.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Не, просто... Вече си в същата категория като Андрей. И картинката отразява 1:1 дебилнотот ти поведение, слаботелесен интернетаджия.
¯\_(ツ)_/ ¯
ей женка, малко не можеш ли да се държиш ве - нали си големият мъж, дръж си езика малко зад зъбите, като си загубил някакъв спор.
Внимание ли ти липсва, какво?
Андрей е поне умен, може да приказва повече от колкото трябва понякога и да задълбава - ама ти си прост олигофрен и ми лазиш по нервите.
Много ме кефи като бавняри като теб почнат да заклеймяват в нета. То и за това толкова държиш да ме вкараш в рамките на простата ти meme картинка.
Мозъкът ти се е спекъл, умен.
Внимание ли ти липсва, какво?
Андрей е поне умен, може да приказва повече от колкото трябва понякога и да задълбава - ама ти си прост олигофрен и ми лазиш по нервите.
Много ме кефи като бавняри като теб почнат да заклеймяват в нета. То и за това толкова държиш да ме вкараш в рамките на простата ти meme картинка.
Мозъкът ти се е спекъл, умен.
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Аре сега някой да ми обясни защо се карата и за какво иде реч ?
Защото не ми се четат 10 страници назад ...
Защото не ми се четат 10 страници назад ...
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .