Brolly - The LSSJ написа:искате ли да направиме една форумна ДотА ??? примерно днеска в 8 часа...(за тези в сервера на хеадофф)
az sam za. kak ti e nick-a c headoff za da znam v koia dota da vlezna? sashtia li e shtoto moq e ?
сори хора имах работа в 8 часа и не можах.ника ми е CBuHCKu
дотата ще се казва "-ap za hora ot pcm" и ще започне в 21:20.
ще се играе на най-новата версия-6.09b.
играем със всичко(mom,imba heroes etc....)
да знаете не съм много добър но ставам за игра а да.5в5 ще е.gl and hf.
имам проблем - изтеглих си launcher-а на хедоф, версия 1.18 и т.н. влиза в уара, в бнет., лог-вам се, пускам си 1v1 зарежда ми, пуска ме и веднага ми пише "you were disconnetcted". казаха ми че това е така защото нямам ip, да де но аз имам. плс помогнете - някви настройки ли трябва да напрая? незнам
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
denik написа:имам проблем - изтеглих си launcher-а на хедоф, версия 1.18 и т.н. влиза в уара, в бнет., лог-вам се, пускам си 1v1 зарежда ми, пуска ме и веднага ми пише "you were disconnetcted". казаха ми че това е така защото нямам ip, да де но аз имам. плс помогнете - някви настройки ли трябва да напрая? незнам
Е то и на мен ми е така,но имам реално ип...Абе хеадофф съкс
denik написа:имам проблем - изтеглих си launcher-а на хедоф, версия 1.18 и т.н. влиза в уара, в бнет., лог-вам се, пускам си 1v1 зарежда ми, пуска ме и веднага ми пише "you were disconnetcted". казаха ми че това е така защото нямам ip, да де но аз имам. плс помогнете - някви настройки ли трябва да напрая? незнам
бе може да мирише ама поне е фрий.
това и на мен ми се е случвало.мисля че е заради това :
все пак когато играете 1в1 някои все пак трябва да хост-не игра.та предполагам че в твоя случай тоя дето хост-ва играта е другия пич(без ИП-то)
и пак ще попитам има ли желаещи за форумна ДотА ?
бе може да мирише ама поне е фрий. това и на мен ми се е случвало.мисля че е заради това : все пак когато играете 1в1 някои все пак трябва да хост-не игра.та предполагам че в твоя случай тоя дето хост-ва играта е другия пич(без ИП-то) и пак ще попитам има ли желаещи за форумна ДотА ?