хаха верно ебасиХърфордиан написа:Дист прилича на Doctor Who.
С кого коментирате...
Re: С кого коментирате...
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
creator написа:А тези двамата зная, че не ги познавам, но някак си ми напомнят физиономиите им, особено на момата?
Ами, честно казано, нямам идея от къде може да са ти познати
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
Тая мома, ако се подстриже като човек и почне да носи не момчешки дрехи, би хващала окото, определено.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Не съди хората по външната им красота, Гипо мой. Сега се сетих: от време на време (рядко) се отбивам да видя какво ново в Дюуис или както се казваше онова свято място, просто не се сещам. Още повече, че там сега бачка една висока приятна мома - постнал съм снимката и някъде във форума, и Ледника е там. И обикновено в тази дупка над земята намирам Krieg или nlight да кадят. Та онзи ден се отбих и явно това момиче ми се е набило на очи. Имаше още 20 десетокласници като нея, затова си излязох.
edit:
Хаха, явно даже съм се ръкувал с тази Надин, веднъж, беше отдавна.
edit:
Хаха, явно даже съм се ръкувал с тази Надин, веднъж, беше отдавна.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Е аз не съм изразил мнение за капацитета и, а само за чисто визуалните и качества 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аз пък се подстригах, че ми омръзна дългата коса а и нямам време да я оправям и изглеждаше кофти. Пък и ми залипсва доброто старо късо, което за макс 1 минута ти е готова прическата. Правени са с камерата на лаптопа, понеже нямам фотоапарат в момента и са супер кофти качество ама си личи разликата де. Братята тука в братството удобриха и казаха че съм станал човек пак хаха. Не, че американците изобщо отбират от стил или външен вид ама карай. Там момче ли си ако не си със супер къса коса се счита за странно както и много други глупости.

Дист с това дрийми изражение ми се ще да те нацелувам като се върна
ама тая риза не ми харесва. Другата бялата ти стои много по добре, смятам.

Дист с това дрийми изражение ми се ще да те нацелувам като се върна
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Ееее, така с къса коса винаги ти е утивало най-много 
a.k.a. Disturbed
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Напълно си прав.Изглежда по-мъжествен.Warbringer написа:Ееее, така с къса коса винаги ти е утивало най-много
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Дисте, мислех че ти си пича в средата. Убийствен поглед вади
.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Rico
.. И аз бях почнал да пускам дълга коса, ама съм я ебал и се дразня и ще се подстрижа при първа възможност. Мина му времето на дългата ми коса. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Vermic
- Обратна връзка:
Еми и аз мисля че не ти отива дълга коса :ДThe Chameleon написа:Rico.. И аз бях почнал да пускам дълга коса, ама съм я ебал и се дразня и ще се подстрижа при първа възможност. Мина му времето на дългата ми коса.
-
Steel
- Обратна връзка:
На повечето мъже не им отива, да не говорим колко гадно ти става през лятото.Vermic написа:Еми и аз мисля че не ти отива дълга коса :ДThe Chameleon написа:Rico.. И аз бях почнал да пускам дълга коса, ама съм я ебал и се дразня и ще се подстрижа при първа възможност. Мина му времето на дългата ми коса.
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Абе идеята беше да си ми седи на опашка, ама сега като се замисля как ще изтрая целия растеж, постоянната коса пред очите и кво ли не, доста е изнервящо. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Vermic
- Обратна връзка:
Има доста минуси като косопад мазно пърхут дигане на диоптър.
Но има и плюс ако искате всички да ви обсъждат и да ви гледат къв сте красавец си пуснете косата и се кефете на макс
Но има и плюс ако искате всички да ви обсъждат и да ви гледат къв сте красавец си пуснете косата и се кефете на макс
Най гадното е определения период в който нито е къса че евентуално да я оформяш с гел (а по скоро изглежда мазна), нито е дълга че да можеш на опашка да я сложиш. Даже дори след като ми стана достатъчно дълга за малка опашка имаше отделен период в който косата отстрани над ушите ми не беше достатъчно дълга и трябваше нон стоп назад по някакъв начин зад ушите да я придърпвам че изглеждаше адски смешно. Та поне година и половина мина докато стане нормална дълга коса и хубавава опашка като се върже. А на мен косата ми е на слоеве, отзад по дълга например.
Естествено при дълга коса и трябват много повече грижи - да я решеш и да разкарваш космите които падат, да я сушиш и миеш по често щото си личи като не е мита. Да и се режат крайщата от време на време заради цъфтеж. А аз сутрин рядко имах време за това и като отида на лекции е супер кофти понеже е къдрава и дори на опашка пак е кофти.
Скоро не мисля да пускам пак дълга щото едва ли ще изтърпя пак тоя процес. Иначе е са преди малко ставам, измивам си лицето и косата за 1 мин и съм готов. Отделно и да не я миеш 3 дена пак никаква разлика (не че не го правя де).
А иначе не виждам как дългата коса е свързано с развиването на диоптър
Естествено при дълга коса и трябват много повече грижи - да я решеш и да разкарваш космите които падат, да я сушиш и миеш по често щото си личи като не е мита. Да и се режат крайщата от време на време заради цъфтеж. А аз сутрин рядко имах време за това и като отида на лекции е супер кофти понеже е къдрава и дори на опашка пак е кофти.
Скоро не мисля да пускам пак дълга щото едва ли ще изтърпя пак тоя процес. Иначе е са преди малко ставам, измивам си лицето и косата за 1 мин и съм готов. Отделно и да не я миеш 3 дена пак никаква разлика (не че не го правя де).
А иначе не виждам как дългата коса е свързано с развиването на диоптър
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
- OnePageLife
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Nice!!!
--
Джони, аз с къса или дълга съм длъжен всеки ден да я мия, щото адски много се омазнява.
Иначе и косопада го има.. преди яко бях оредял, абе с къса си е най-добре, каквото и да си говорим. 
--
Джони, аз с къса или дълга съм длъжен всеки ден да я мия, щото адски много се омазнява.
天皇陛下万歳。。!
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
Аз отдавна го гледам.Dante написа:Хърфордиан написа:Дист прилича на Doctor Who.
Да, мяза на Танент, а той е мега секси.![]()
Ти прогледа ли го бе?
Доста ми е странен на моменти.
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
Я, това трябва да е Дюърс!Warbringer написа:Напоследък само се снимам :Р
Тука съм я с един авер и една аверка. Язе съм със мега-секси ризата.
Не разбирам какво привлича младо и старо към този коневръз, защо толкова често си прекарвате вечерите там?
Срещи обикновено (най често) се правят на Попа, кое е най близкото заведение до Попа? Дюърс. Цените са евтини и като влезна през повечето време от деня се ще срещна някой който познавам при нищо уговорено. Добрия стар пъб ми стана като втори дом от както се познавам по стабилно с няколко човека тук.